Mad og drikkevarerDesserter

Snack kage til ferien bordet eller hjem middag.

I traditionel forstand af kagen er en godbid med en sød smag. Men ressourcestærke værtinde opfundet en opskrift, giver det et lignende navn. Snack kage ligner dens navnebror undtagen eksternt. Dens smag kan være fisk, grøntsager, kød eller ost. Det hele afhænger af de ønsker og fantasier. I dag vil jeg dele et par opskrifter, der er blevet ret populært på grund af enkelheden i udførelse og bemærkelsesværdige smag.

"Napoleon"

Snack kage kan fremstilles på forskellige måder. Nogen bruger færdiglavede kager eller wienerbrød. Andre foretrækker at alle de "fra" og "til" gør det selv. Vi vil vælge den anden vej og forsøge at tilberede en snack kage, så at sige, "fra bunden".

Så, hvad vi har brug for at forberede kager? Rå æg i en mængde på 1 stykke, margarine - 250 g (tidligere frosne), sukker - fuld spoon, fløde i mængden 1 kop mel - 2,5 stack. og soda (pair pinches), hydratiseret citronsyre eller eddike.

Fyldet vores kage tage 4 æg (hårdt kogt kogte), hård ost (revet pre-mindre) 100 gram, Bank of fiskekonserves (tun, laks) i hvert fald i egen saft og mayonnaise (tage en gang mere emballagen). Da smagen af skålen afhænger næsten udelukkende på den nyeste produkt, jeg ikke råde den til at redde.

Nu fortsætter vi til forberedelsen af dejen. For at gøre dette, margarine smuldre så fint som muligt. Det er bedst at gnide det på et rivejern eller snittes med en kniv. Tilsæt de øvrige ingredienser og mos dejen med hånden så omhyggeligt som muligt.

Den sværeste del af madlavning kager - Rul en tynd plade af dej. Sagen gik til sjov, sætte det på den øverste hylde af køleskabet i omkring tyve minutter. Derefter deles arb i fem dele. Sidste kage vi bruger til at dekorere vores snack kage "Napoleon", så det kan gøres mindre.

Forvarm ovnen til optimal temperatur til 190-200 grader. Sæt kagen på et meldrysset bageplade og bages i fire minutter. I færdig form skal det ligne pita af graden af brunfarvning.

Hvert lag af vores kage vil være med den enkelte påfyldning. Derfor har vi forberede tre skåle, hvoraf den ene natrium ost. I en anden makulere fisken fra dåsen, afløb med hendes pre-saft. Den tredje Hak æggene. Hver portion var fyldninger blandes med mayonnaise. Promazhem hvert lag og forlade kage infusionsklar og imprægneret i 4-5 timer i kulden.

I dag er mange kvinder (og mænd også) slankekure. Og mens mayonnaise brug er strengt forbudt i enhver form. Til dette tilfælde vil jeg foreslå dig egen opskrift til påfyldning af arugula, skinke kylling og fedtfattig hytteost. Hvis det ønskes, her kan du tilføje den basilikum, persille og andre dine foretrukne greens.

For at starte hugge arugula og skinke mindre. Ostemassen tilsæt salt, peber og tomat til lidt smag. Alt dette mix og anvendelse som fyld. Sådan snack kage taljen påvirke kendeligt mindre end i den foregående udførelsesform mayonnaise hælde.

"Glæden ved sommer resident"

Efterår - tid til frugt og grøntsager, og omgå dette faktum den opmærksomhed, vi ikke kan. Du accepterer, at i disse måneder forbereder vi en lys vegetariske måltider oftere og er mere tilbøjelige end om vinteren. Så vi foreslår, at du behandler familie og gæster en lækker og hjertelig pust kage af zucchini.

For det vil kræve medium kaliber zucchini, æg - 3 stykker, mel og mælk, 0,5 v, rød peberfrugt (store, kødfulde pod), et par fast tomat .. Og, selvfølgelig, salt, persille, peber, og en hvilken som helst olie. Steges i oliven foretrække, men hvis dette ikke, kan man bruge solsikke, sennep, majs.

Creme kage i vores snack, vi forberede 300 g ost Adygei, 400 g creme fraiche og et par fed hvidløg

Sikkert nogen af jer har haft til at lave mad pandekager zucchini. Så bunden af kagen er den samme, kun større størrelse.

Zucchini min, ren, fjern kernerne og tre på et rivejern. Når saften er drænet, og forsøger at drive æggene. Tilsæt derefter mel, salt og meget lidt sodavand. Pepper hakkes fint og tilsæt til dejen. Alle god blanding. Varm olien i en pande med en tyk bund, hæld en støbeske dejen og steg hver pandekage på begge sider.

I en skål, rør i osten, creme fraiche og knust hvidløg, tilføje nogle salt. Tomater skæres i tynde skiver. Ved hvert lag spredt første tomater, så vægten af osten. Top dekoreret med grønne områder. Konfekture sprøjte plotte randen af en creme. Værtinde, der ejer kunsten at udskæring, kan dekorere dit produkt med indviklede blomster lavet af tomater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.