ForretningIndustri

Kuglespindel til CNC: Formål, karakteristika typer

Kuglespindel for CNC - er en node kuglelejer par, eliminerer friktion og kan modstå de fleste af belastningen, når du trykker på elementet. Der er nøjagtighedsklasser, hvorfra afhænger de endelige omkostninger ved maskinen for at vælge den ønskede design. Ved kugle- skrue (kugleskruen) omdannes til en lineær bevægelse til en roterende.

definere

Kuglespindel for CNC refererer til de dyre steder. Det anbefales ikke at spare, der er nødvendigt tredobbelt størrelse en sikkerhedsmargin. Uerfarne operatører vil give en lang og dyre reparationer. Markedet byder på et stort antal produkter, som ikke er let at forstå begyndere.

Ikke hver bold skrue til CNC kun egnet til strukturel størrelse. For at vælge et par af bærende materiale bør tage hensyn til de parametre for styrke, effektivitet, glathed, maksimal belastning, omfanget af varmetab under intensivt arbejde. For at opfylde de specificerede krav er udvalgt destination type og ledeskrue.

Kuglespindel for CNC er rullet, poleret, til høje og lave belastninger, med en cylindrisk møtrik. påvirker også valget af placeringen af de bærende par: vandret eller lodret. Sidstnævnte tager hensyn til belastningen på trykleje. For at reducere denne kraft i maskinerne leveres skrå arrangement af en støtte, men i nogle modeller vertikalitet af de krav, der er fastsat fremstillingsprocesser.

Hvad er bedre at vælge?

Bolden skrue CNC budget option valgt rullet type. De er ikke ringere i nøjagtigheden af dyrere, men udbuddet af livet i disse arter er lav. Hvis du har brug for større præcision, at du køber et par bærende jorden.

Under en tung belastning på akslen, anbefales det at vælge en særlig slags, der gør det muligt selv at modstå mekaniske stød på værktøjet. De lagde en tredobbelt sikkerhedsmargin i forhold til konventionel kugle skrue for CNC. I St. Petersborg der er lignende forslag for hver type maskine. Men ikke alle modeller er tilgængelige, vil det tage tid for levering.

På salg kan du også finde tilbehør til bolden skrue forsamlinger tidligere udgivelser. For at forenkle vedligeholdelsesprocedurer er allerede samlet konstruktioner: calipre serie maskinmodeller. For at lette udvælgelsen af lejet samling i produktet forhandlere har fagfolk i stand til at beregne de grundlæggende parametre for produktet. På enheden solgt altid givet en garanti og tips til vedligeholdelse.

Regnskab for andre komponenter

For at vælge bolden skruer bør indsamle de nødvendige oplysninger. Vigtige karakteristika er den type af kontrol, motor, kobling eller gearkasse anvendes, antallet af cirkulære prober og fremgangsmåden til fastgørelse af akslen. Den ideelle løsning ville være at købe reservedele fra producenten, men dette resultat er ikke altid tilfældet.

Dette skyldes, at den konstante modernisering af udstyr. Den treårige maskine kan allerede være taget ud af produktion, og dets komponenter ikke opfylder kravene i nye teknologiske procedurer. Hvert år den beregnede akseltryk på grund af den stigende hastighed af værktøjet.

De nye modeller af maskinen kan omfatte skruer til linjer i stedet for forældede enkodere, hvilket komplicerer installationen og idriftsættelse på stedet. Også forskellige huller eller induktive følere kontseviki slutposition. kan ikke tages en anden produkttype i betragtning, som anvendes i smøring af kugleskrue maskine CNC.

tilladte besparelser

For at spare på budgettet anvendte knusning kuglespindel på detaljerne. CNC-maskiner er altid helt skilt ad for at udskifte de mindste dele. Men før nedrivningsarbejdet bør være bekendt med forslagene på markedet.

Hvis det er muligt at levere enkelte dele, som er ualmindelige, er det muligt at fjerne elementet. Men der er billigere at købe en bold skrue helt at sikre nøjagtigheden af fabrikken pasform og holde garantien på produktet.

Det sker, at bolden skrue har en sikkerhedsfaktor, der ofte aldrig brugt. Derfor kan det gives et par lav bærende stivhed. Men hvis sælgeren anser webstedet arbejdsvilkår dårlig, kan det ikke give en garanti eller reducere den periode af dens gyldighed.

Skal jeg tage mærkevarer?

Erfaringen har vist, at kendte producenter har også en procentdel af defekte produkter. Men han, selvfølgelig, er meget lavere. Men hvis du forstår de elementer i lav kvalitet varer, kan du købe en bold skrue modstykker. Bekræftede virksomheder kan levere varen bedre end mærkevarer og nøjagtighed og stivhed.

Men ofte eksperimenter er dyrere at betale omkostningerne ved kvalitet varer på den komplekse tekniske rekonstruktion af produktionsprocessen efter reparation. På en lille maskine kan du købe analoger koreanske eller kinesiske virksomheder, men kræver pålidelig post til massiv multi-akse kontrolcenter. Lær om kvaliteten af et produkt kan være på kundernes anmeldelser.

Mistilliden blandt forbrugerne forårsager nye producenter, der ikke har erfaring i fremstilling af sådanne produkter. For at vurdere disse markedsdeltagere tyet til en sammenligning af egenskaber ved varen. I første omgang, udgifter til eventuelle bolden skruer indeholder minimal figur. Hvis varen er billigere, det er fysisk ude af stand til at opfylde den erklærede ydelse. Derfor bør forfølgelsen af besparelserne være rimelig.

Der påvirker slid monteringsmuligheder

Når du vælger nye dele er det vigtigt at spørge, hvad der smurt bold skrue CNC. Ved hjælp af en anden type en billigere væske vil reducere holdbarheden af arbejdsstedet, hvilket vil påvirke garantien og helt vil ødelægge lejerne. Bær vil påvirke den manglende overfladehårdhed, denne mulighed ofte spare producenterne til at mærke noget navn.

Ofte, i stedet for nævnte stål er taget billigere og mindre modstandsdygtige over for korrosion. Pads og foringer af plast skal være olie-resistent, er de ofte spredt blandt de billigere muligheder for kuglespindel. Bolde i lejerne hurtigt slettes på grund af en uoverensstemmelse af hastigheder faktisk er angivet i passet.

node enhed

Kugleskruer kræves til omdannelse roterende bevægelse til lineær og omvendt. Derfor underlagskonstruktionen inkluderet perler, friktion mellem en overflade og den bærende væg. Antallet af interne elementer bestemmer bevægelsen nøjagtighed.

Bolde klemt inde mellem skruen og møtrikken til et vist punkt, der ikke tager højde for mange låsesmede i manuel samling enhed. Reverse Stramning reduceret komponentlevetid.

Standard produkter fra et til seks riller, der tjener som rullende spor for kuglerne er anbragt mellem vindingerne i skrue og møtrik. Jo mere, jo længere vil opretholde kuglespindel for høj belastning. Disse knuder er oppustet slibning ydeevne.

Fordelene ved at skifte til kuglelejer

Før andre typer forsamlinger til at flytte akser i værktøjsmaskiner med numerisk styring kuglespindel har en mere attraktiv produktegenskaber. transmissionseffektivitet er mere end 80% ved at reducere slip gennem særlige riller. Derfor lav friktion og varmetab.

Ved brug af legeret stål komponenter er let og lille størrelse. Øget bevægelse nøjagtighed er også implementeret og er kompatibel med en smidig afvikling node. Men på grund af kompleksiteten af fremstillingen af kugleskrue lineært ordens dyrere systemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.