ForretningIndustri

Sådan vælger du den industrielle vakuum uden støvpose

Rengøring af lokaler efter reparationsarbejde kræver brug af særligt udstyr. Den omstændighed, at konstruktionen støvopsamlende konventionel støvsuger anbefales ikke på grund af skadelige virkninger på udformningen af instrumentet, og fra det synspunkt miljøsikkerhed. Og det er ikke at nævne de affaldsmaterialer, der ikke er fysisk egner sig til husholdningsapparater. Følgelig opstår spørgsmålet, hvordan man vælger en industriel støvsuger uden en støvpose? Disse har en masse af lignende driftsparametre for konventionelle modeller, men der er særlige udvælgelseskriterier, der er specifikke for bygningsændringer.

Vigtige Udvælgelseskriterier

En vigtig indikator for udførelsen af enhver støvsuger - det var hans magt, der påvirker ydeevnen. I den indledende segment af magt potentiale typisk mindre end 1,5 kW. Men hvis du ønsker en produktiv teknik, vælger vi en industriel støvsuger med kapacitet på 5-7 kW. Dette vil være nok til at sætte i rækkefølge en lille plads efter endt arbejde og regelmæssig vedligeholdelse professionel værksted. Her er det værd at bemærke, absorptionshastigheden af luftmassen per sekund. I high-end modeller, denne værdi i området fra 50 til 70 l / sek.

Følgende udvælgelseskriterier - kapacitet. Da der i dette tilfælde anses konventionel maskine uden en støvpose, bør evalueres i tanken volumen med vand. I gennemsnit kan industrielle støvsugere uden støvpose rumme en kapacitet på 100-150 liter. Følgelig jo højere score, jo mindre vil blive udført af opgraderingen tank. Men på den anden side, at øge kapaciteten og øge størrelsen af udstyret.

Vælg efter destination

Forståelse forbrugerne elsker at enkeltkardanled løsninger, producenter tendens til at være bredt repræsentativt i sine produktlinjer er en multifunktionel enhed. Men som praksis viser, de mest effektive og velfungerende ressourcer har i stigende grad specialiserede modeller. På markedet kan du finde industrielle støvsugere uden en pose til at samle støv, spåner, glassplinter, metalspåner, og så videre. D. Vi kan sige, at det er en grundlæggende række opgaver, men kan kræve mere komplekse operationer.

For eksempel indsamling af snavset vand, der arbejder med polymer mørtel, rengøring af gips cement eller grus. Hvis de bruges til opgaver som f.eks universel bygning maskine i en linje af budgetforslagene, vil det være tilstrækkeligt længe. Omvendt giver det ingen mening at bruge en høj effekt industrielle vakuum uden støvpose eller udføre andre simple procedurer, som kan håndtere model fra midten af effektområde.

Yderligere funktionalitet - hvad man skal overveje?

Da det er en utilitaristisk teknik til at løse meget specifikke praktiske problemer, de fleste kosttilskud yde reel hjælp til operatøren. For det første anbefales det at give mulighed for automatisk rengøring af filterelementerne. Brug din samme luftstrøm, støvsuger bogstaveligt blæser membranen, hvilket sparer hende fra kuldet og støv. Som for tanken, vil det ikke være overflødigt at fastsætte tilstedeværelsen af displayet påfyldning - er en enkel, men nyttig desuden. Valgt industristøvsuger bagless ikke blive brugt forgæves overskydende el støvopsamling bør i første omgang for modeller med en justerbar præstation mod tilstande. En sådan funktion er blot at gøre udstyr universel. For eksempel kan i behandlingen af knust tegl og sten af brugeren omfatte maksimal ydelse tilstand, og ren strøelse i form af træflis køre ved minimal hastighed.

Hvordan til at vurdere pålideligheden af enheden?

Selv med de karakteristika oplysninger, der anvendes i de konstruktionsmaterialer ikke altid give objektive data om holdbarhed og pålidelighed af teknikken. Og dog minimere risikoen for tidlig svigt tillade nye teknologiske tilføjelser til påfyldning af støvsugere. For eksempel kan et luftrensningsanlæg og afkølingen turbine har to gavnlige virkninger straks - forlænger levetiden af elementet basen giver stabilitet og funktion under forhold med meget støv. Med disse tilføjelser, industristøvsuger uden støvpose ofte brugt efter slag af den gamle gips. Hvis vi går tilbage til produktionen af materialer, der er et simpelt valg - holdbare metalkabinet og plast er nemmere og mere bekvemt.

producenter

Leder af det rigtige segment anses for at være fabrikanten Karcher, som i væsentlig grad øget omfanget af teknologiske præstationer af professionelle rengøringsmaskiner, samt forbedrede ergonomiske fordele ved sine produkter. Sandt nok, og værd en industriel støvsuger uden støvposen fra Karcher omkring 20-30 tusind. Gnid. For dem, der ikke ønsker at betale meget, men ser frem til et anstændigt niveau af kvalitet, bør vi også se på støvsugeren fra Makita, Hitachi og en anden tysk selskab Stihl. Allerede i mellemklassen produktlinjer af disse mærker kan du finde modeller udstyret med en relativt høj effekt og volumen tank.

konklusion

Udvælgelsesprocessen bør ikke ignoreres, og komfortabel betjening. Nuværende modeller har gjort et stort gennembrud i form af en kombination af sikkerhed og bekvemmelighed. Men den bedste industrielle vakuum uden en pose, selvfølgelig, en hel række positive egenskaber. Det skal være en produktiv, pålidelig, funktionelle og samtidig energieffektiv model. Ikke alle renere er kendetegnet ved en kombination af disse egenskaber, men i de fleste tilfælde en så bred vifte af fordele og er ikke påkrævet. Derfor er den optimale model af udstyr til rengøring - en, der er egnet til deres specifikke behov. Efter alt, er det ikke altid brug for en høj kapacitet og en rummelig beholder. Det eneste krav, der kan betragtes som universelle, det holdbarhed, ergonomi, rengøring kvalitet og økonomi i forbindelse med el forbrug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.