ForretningIndustri

Da han specialiserede Machinist underjordiske elektriske tog

Subway togfører - det er et arbejde elite selskab. Du kan købe en speciel mand, der har nået en alder af 18 og er egnet til helbredsmæssige årsager. For at gøre dette, bestå prøve, i klinikken af profilen, indsende et certifikat, som du er registreret i narkotikabehandling, tuberkulose og sindssygehospital. Kommissionen finder sådanne faktorer som stabiliteten af det visuelle apparat, EKG, cykel ergometri, blod- og urinprøver, røntgenbillede af brystkassen. Varetægtsfængsling gives af eksperter: neurolog, ENT, kirurg, tandlæge og læge. Den endelige resumé er formand for WEC. Med den positive afslutning af testen får lov at "S-tog driver" videregive specialiseringskurser. Allerede før starten af uddannelsen med den kommende studerende er tildelt en kontrakt, hvorved i slutningen af uddannelsen, er han forpligtet til mindst et år for at arbejde i denne stilling i virksomheden. Hvis en person ønsker at opsige aftalen, er han forpligtet til at tilbagebetale det beløb, som blev brugt på hans uddannelse.

Kurserne er opdelt i en teoretisk og praktisk. første Træning foregår ved skrivebordet, og efter at have modtaget den nødvendige mængde af viden en elev, sendes direkte til det sted, det fremtidige arbejde. Siden da hans lærer bliver en erfaren lokomotivfører metro. Den studerende modtager et månedligt stipendium, som regel er det tilstrækkelige præstation (den gennemsnitlige score). Careless studerende med utilfredsstillende mærker, oplader i minimumsmængder. Hvis en studerende misser klasser regelmæssigt krænkes dagligt og systematisk "har ikke tid" i fagene, kan det blive udvist. Ved afslutningen af studieopholdet gives til ekspertvidner, og tildelt kvalifikation. det virkelige arbejde begynder fra nu af. Subway togfører har ikke kun dens direkte funktioner (transporter passagerer), men også andre forpligtelser: den bevægelige fase struktur af kontanter i noden og endestationer, udbytte til erstatning for at erstatte medarbejderen på vagt og i reserve. Som du ved, metroen - modal virksomhed og arbejde på det er fyldt med den strengeste disciplin.

Machinist underjordiske elektriske tog kan betjenes i treholdsskift: dag, aften og nat. Tid, sted og varighed af arbejdskraft bestemmer tidsplan, som er udstedt til medarbejdere ved udgangen af måneden. Før du ændrer hver togfører passerer lægeundersøgelse for at fastslå omfanget af dens egnethed til brug. Hvis fundet nogen overtrædelser (f.eks resterende virkninger af eksponering for alkohol, narkotika), er medarbejderen suspenderet fra arbejdet. Når gentagne situationer med menneskelig fyret fra selskabet. Som regel folk klamrer sig til en så prestigefyldt og højt betalte job som togfører metro. Moskva som en stor metropol kan tilbyde især store fordele en person er i besiddelse af denne specialitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.