ForretningIndustri

Hvorfor Rusland hypersonisk missil

Fred på vores planet grund, desværre primært strategiske ligevægt potentielle større lande - konkurrenter. Geopolitiske paritet blev først brudt i 1945, fremkomsten af det amerikanske militær arsenal af atomvåben.

I 1947 USSR var i stand til at bygge en atombombe, men landets ledelse stod over for problemet med at levere et sprænghoved til målet. Den første midlertidig foranstaltning var den kopi af de amerikanske B-29 bombefly på det tidspunkt fungerede som den vigtigste bærer af masseødelæggelsesvåben.

Fremkomsten af interkontinentale missiler igen forrykke den strategiske balance, denne gang til fordel for Sovjetunionen. Men ballistisk bane var let forudsigelig, der skabte forudsætningerne for ødelæggelse af fremføringsmidler på forskellige stadier af dets fly.

For første gang problemet med lav effektivitet af luft forsvar mod højhus og high-speed formål står i 1973 de væbnede styrker i Israel. På en stor højde over det område af den sovjetiske MP flyet fløj MiG-25. Alle handlinger er almindeligt anvendt i sådanne tilfælde, herunder lanceringen af anti-luftskyts missiler, viste sig at være forgæves. Unik loft og fantastisk på det tidspunkt, hvor hastigheden er simpelthen ikke tillade dem at indhente målet.

I begyndelsen af halvfemserne, udviklere, forskere i forskellige lande er begyndt at forskning på området for våben, som ville være vanskeligt at neutralisere, selv hvis det opdages varslingssystemer.

Rusland udviklede hypersoniske missiler var en reaktion på den amerikanske program for Prompt Global Strike (midler til øjeblikkelig global strejke).

Modstanden mod amerikanske dominans i det strategiske initiativ i gang i forskellige retninger.

En af dem var oprettelsen af sprænghoveder, der kan ændre bane efter adskillelsen fra topstykket og opnå mål med uforudsigelige retninger.

En anden linje af udvikling trudnouyazvimyh levering køretøjer blev Rusland hypersonisk missil. Deres vigtigste forskel fra konventionelle ballistiske missiler er den hastighed langt overstiger antallet M (som svarer til ca. 1070 km / t).

De første forsøg på at skabe nye modeller af våben, hvilket ville være vanskelige at opfange, begyndte i firserne. Dyna Soar X-20 var en amerikansk projekt af en ubemandet plads fly, der starter i det stratosfæriske lag af atmosfæren (i en højde af ca. 30 tusinde kubikmeter) af et overlydsfly. Svaret kunne være en hypersoniske missil Rusland "Spiral" rumfart systemer, der kan hastigheder på op til 7 tusind. Km / t, men snart de to programmer er blevet indskrænket. Udgifter til byggeriet viste sig umuligt selv for den amerikanske økonomi.

Det tog tre årtier, men opgaven med at fastholde strategisk paritet har ikke mistet sin relevans. "Zircon" - de såkaldte nye russiske hypersoniske missiler.

2013 International Aviation and Space Show i Zhukovsky. Russisk-indiske joint venture "BraMosaerospeys" annoncerer planer om at oprette et våben, der ikke gribe magten af de nyeste og kommende missilforsvarssystemer.

De første tests af en hypersonisk missil i Rusland viste, at det kan nå den hastighed, tre gange hastigheden af den amerikanske "Tomahawk" i højder der spænder fra 10 meter til 14 kilometer. Bekæmpe belastning er 300 kg, en to-trins design. Dimensioner: længde omkring 10 meter, en diameter på 700 mm. Samlet vægt ved starten af mindre end 4 tons sammen med transportindretningen container.

Base konstruktion for GZR "Bramos" og udviklet parallelt antiship "Zircon" missilsystem serveret "Onyx" ubåd-P-800. Design arbejde begyndte i 1999, og i juni 2001 på det sted i den indiske delstat Orissa, blev den første test-fyring lavet. Det forventes, at den nye hypersoniske missil Rusland og Indien kan køres med klasse MiG-29 fly.

Et andet alternativt system superhurtig våben kaldet "Chill" blev testet i Sary-Shaganskom sortiment i slutningen af 1991. Grundlaget kraftværk anvendes i sin konstruktion raketmotor VOP C-200 med fremragende egenskaber. Den finansielle krise er ikke tilladt at gennemføre testen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.