TravelingRetninger

Andreevskie damme (Saratov): beskrivelse. Hvordan kommer man dertil?

Saratov beboere, der ønsker at slappe af langt fra byen, foretrækker ofte St. Andrew dam. Og hvorfor ikke? Er nær, naturskønne visning omkring små mennesker. Du kan tilbringe stille tid omgivet af natur.

At repræsentere?

Andreev damme (Saratov) er et af de foretrukne steder for byens borgere. Dette sted er i øjeblikket bærer navnet Fedor Alekseevich Andreev. Tidligere blev de kaldt forskelligt.

I efterkrigstiden FA Andreev var formand Polivanovskaya administration. På dette tidspunkt blev han engageret i landskabspleje støder op til dammene. Han gav en stor indsats og tid at forsøge at forfine denne hjemmeside.

Hvis du læser litteratur kilder, er det muligt at snuble på en beskrivelse Shtafskih damme. Det nøjagtige sted for deres placering, ingen kender. Ældre optegnelser er tavse om det. Nogle mener, at dette var det oprindelige navn på det sted, som nu kaldes som - St. Andrews damme (Saratov). Forklar denne forbindelse tilstedeværelsen af en kilde ved navn Shtafsky nær dammene.

Her kommer byens borgere, der er trætte af folk helt tilstoppede strande nær Volga. Men du kan ikke svømme i bassinerne. Dette er forbudt. Overalt er der tegn, der ligner det. Lovovertrædere står over for en bøde. Og vandet er meget koldt, selv i ekstrem varme. Damme fodret af underjordiske kilder.

omgivelser

Andreev damme (Saratov) ikke alene. Ved siden af dem er en masse interessante steder.

Fra kolde vinde Savelevskimi damme beskyttet af bjerge. Den mest højdepunkt af bjerge, kaldet Pioneer Peak, kan nås direkte fra dammene. Det er placeret i en højde af 290 meter over havets overflade. Skråningerne af bjerget er populært omtalt som Schweiz.

Stigningen kan være ganske kompliceret. Men udsigten fra toppen, er det værd. Det gør det muligt at betragte forstæderne i Saratov, damme og byzone kaldet kumysnyh lysning.

Andreev damme (Saratov) i forbindelse med Glade forester og Oak-kæmpe. Det er nok til at gå ned ad stien langs kløften.

I nærheden ligger et sted, hvor der er White Pine, med en blød, lange nåle og kogler af den oprindelige form.

Hvor er St. Andrew damme (Saratov)? Hvordan kommer man dertil?

Damme er placeret i den nederste del af kløften kaldet bred. Det er i det område af den niende Dacha. I dette område af kønsbehåring transport. Fra byen til området i sjette Dachnaya nødt til at tage en sporvogn, der kører langs ruten №3. Efterfulgt af overførsel til sporvogn rute №6, som vil bringe til et stop "Niende Dacha". Næste du nødt til at gå til fods.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.