TravelingRetninger

Hvad er klubbens "Tørst" i Bratislava?

Club "Tørst" i Bratislava - dette er en af de mange nat underholdning virksomheder i Moskva. "Tørst" tiltrækker med sin venlige atmosfære og uforglemmelig energi af mange beboere og gæster. Enhver, der ønsker en sjov aften, nyd den farverige program og et velsmagende måltid, "Tørst" vil være glad for at se på et besøg.

Club "Tørst" i Bratislava

Klubben er en to-etagers multi-purpose underholdning mødested, et samlet areal på to tusinde kvadratmeter.

I centrum af den store sal er et stort to-niveau dansegulvet, badet i stråler af en laser show. På sin stueetagen er der en scene, hvor den vigtigste bevægelse med deltagelse af mange berømte musikere og DJs. Langs omkredsen af scene placeret private borde og behagelige sofaer. På anden sal er der en chill-out og VIP-område med komfortable sofaer og en bar, hvor man kan se, hvad der sker på scenen. Det er her, du kan slappe af i en afslappet atmosfære, der nyder en interessant præsentation.

I alt, klubben fem barer, herunder en restaurant og en sushi bar. Alle rum kan samtidigt steder at hvile mere end 500 mennesker.

Ud over den primære zone, klubben "Tørst" i Bratislava har en stue, karaoke, hvor fans af solosang kan fremvise deres talent. Her er alt overladt til tilfældighederne: fremragende akustik, moderne interiør, professionelt udstyr. Katalog over kompositioner omfatter mere end 5000 sange og opdateres hver måned med friske nyskabelser.

For forretningsmøder der er en rolig lounge, hvor man kan diskutere forretning med partnere i en afslappet atmosfære. Velvet lænestole og dæmpet belysning skaber en hyggelig atmosfære, og du kan se, hvad der sker på scenen på talrige skærme.

Fans af spil billard vil sætte pris på billardstue, og de piger, der ikke havde tid til at opfriske, - "Infinity" non-stop skønhedssalon

Omkostningerne ved ferie i "Lust" er ikke meget forskellig fra priserne på tilsvarende storbyområder klubber. Gennemsnitlige billet institutioner er omkring 2.000 rubler. Bredt prisklasse gør det muligt for rejsende at have det sjovt at smage og lomme.

Institutionen i et system af rabatter. For eksempel, for dem, der ønsker at bestille middag her for at fejre en fødselsdag eller en vandpibe er tilgængelig i en gave, og indgangen vil koste 2 gange billigere.

Bordreservation ikke kræver sikkerhedsstillelse, nok til at kontakte administratoren og advare om ankomsten.

Underholdning og show-program

Organisationen tilbyder sine gæster en bred vifte af underholdning. Natklub "Tørst" i Bratislava er berømt for sit pulserende show, temafester hver tirsdag den berømte Tarzan med hans hold viser her sine ideer. På fredag og lørdag på "Tørst" stadie er de berømte russiske pop-sangere samt stjerner i dansen scene fra udlandet. Hver måned arrangerer klubben sin officielle fest med spil og konkurrencer DFM.

Bar og køkken

Som nævnt ovenfor, klubben "Tørst" i Bratislava har 5 barer, hvor de bedste storbyområder bartendere skaber kunstværker og virkelige mesterværker, de er klar til at tilbyde gæsterne et stort antal af cocktails og alkoholiske drikke. Cocktail-kort "Lust" har omkring hundrede af emner og varierer afhængigt af programmet og sæson. Der er også en luksus alkohol.

Køkken Club tilbyder et udvalg af retter, og også fortjener ros, kan du bestille den oprindelige kulinariske mesterværker. Dybest set etablissementer menu er europæisk og japansk køkken.

For gæster, der ønsker at virkelig slappe af, er der shisha med forskellige varianter.

Beliggenhed og kontakter

Hvilken adresse er "Tørst" (klub)? Moskva, Bratislava, Bygning 29, Bygning 1. Det er åbent dagligt fra 08:00 til 09:00. For mere information om klubben, samt telefonnumre kan findes på selskabets hjemmeside.

Imponeret besøgende fra resten i "Lust"

Mange beboere og besøgende til hovedstaden anbefales til fritidsklub "Tørst" i Bratislava. Kommentarer om denne virksomhed for det meste positive. Kunderne reagerer godt på de ansatte i klubben, manageren, tjenere, bartendere, der taler perfekt engelsk.

Elskere af dansen er meget glade for den store dansegulv, høj kvalitet lyd og lys installation. Mange sige god karaoke rygere som et særligt rum, hvor det er muligt at ryge og ikke nødvendigvis gå efter det på gaden.

"Tørst" anses ganske fashionable og faktiske natklubber i Moskva og er meget populær blandt de unge i hovedstaden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.