Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger kød ruller - opskrifter og tips

Roll af kød - det er duftende og velsmagende ret, der kan fremstilles meget forskelligt. I sådanne en valse kan vikles nogen påfyldning.

Meget ofte kvinder, træt af at kæmpe med et problem - hvad at lave mad til middag, begynder at spørge råd fra kolleger, venner, eller søge nye opskrifter i bøger eller på internettet. Forbered rulle af kød kan hurtigt og nemt, det kræver ikke særlig viden og færdigheder. Nok til at have fri tid, mad i køleskabet og et ønske om at lave en velsmagende, flavorful og saftigt parabol, der vil appellere til absolut hver husstand.

Så for at forberede en rulle kød, du har brug for at bestanden op på kød - kylling, lam, svinekød, oksekød eller andre muligheder. I verden er der mange måder at forberede denne parabol, ikke blot i de enkelte lande, kokken, og simple madlavning elskere deler deres inderste opskrifter. Lad os betragte nogle måder at forberede lækre godbidder:

- ruller af kød med svampe, æbler og ost. Vi har brug for: Pork - 1 kg, svampe - 300 c, æbler - 3 stk, løg - 1 stykke, peber, ost - 100g, hvidløg - 1 fed, mayonnaise - 250 g, salt. Skær svinekød i små stykker, som senere vil blive spækkede påfyldning, slå ud dem godt og peber-salt. I denne tilstand, skal du lade kødet i et par minutter. Fortsæt derefter til fyldet - det skal stege svampene i smør i en gryde med løg. Derefter sætte tilbage æblerne (skiver), og efter et stykke tid - lidt smør. I en forvarmet ovn sat klar ruller, lægge fyldet på kødet og rul, og salve mayonnaise og bages i cirka 30 minutter, når fadet er næsten klar, den har brug for at få, så drys med revet ost, og derefter sat på 10 minutter i ovnen;

- Forloren hare "i testen." I dette tilfælde skal du bruge følgende produkter - 450 gram mel, salt, 1 tsk tørgær, 230 g vand, 1 spiseskefuld sukker, vegetabilsk olie, hakket kød oksekød - 500 gram (kan sættes og oksekød, kylling og oksekød i lige store andele), 200 gram ost, dild, æg og mælk - til smøring. Først skal du gøre dejen. Til denne tilslutning mel og gær, og derefter tilsætte vand, sukker, salt og smør. Ælt dejen, og derefter give det op. For fyldet, skal du tilføje den dild og revet ost, røre alting korrekt. Når dejen er steget omkring to gange, er det nødvendigt at rulle ud, for at få et rektangel. Put i dette lag af fyld og wrap. Forvarm ovnen, sat på en bageplade i bagepapir og læg den forloren hare. Så en halv time til at forlade fadet på bordet, og låget med et håndklæde. Derpå smøre mælk og egg roll (kombinere ingredienser) og bages i 45 minutter ved en temperatur på omkring 180 grader;

- farsbrød - udarbejdelse af hakket kød og kartofler. Dette vil kræve - kartoffel - ca. 1 kg ost - 100 g egg - 2 stykker, smør - 3 skeer, løg, creme fraiche - 1 kop, kogt kød eller oksekød - 500 gram, lidt bouillon, salt og peber. Kog kartoflerne og mos i en puré, og derefter sætte det i æg og smør, bland godt. Hvis kødet træffes kogt, så er det nødt til at rulle, så steger løgene i smør og bland med kødet. Tilføj til blandingen peber, bouillon, salt og ulme i 3 minutter. Med spiselig film for at forberede en kød roll. Til dette nedbrydes derpå kartoffel blanding ved ca. 2 cm tykt lag, og derefter sætte kød påfyldning. Efter at rulle til rulle film og fjern kun forsigtigt. Sæt fadet på en bageplade og pels med creme fraiche og drys med ost. Efter dette, før dannelsen af skorper, bages i en ovn.

Generelt kan rullen af kød skal leveres som en ferie fad. Det er perfekt dekorere bordet og vil glæde gæsterne. Ligeledes kan det være en dagligdags, hver gang når der tilføjes nye ingredienser i det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.