Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrifter til kylling hjerter.

mange husmødre familie menu som regel har klart defineret og veletableret. Men du behøver ikke engang ved, hvor mange der er produkter, der går ubemærket af dig, og faktisk kan være et højdepunkt i din kogebog. Det er sådan en uvurderlig fordel for ingredienserne er kylling hjerter. De er trænet ikke kun salater og hovedretter, men selv grill. Opskrifter til kylling hjerter kan bringe i din kost en masse nye varianter. Siden deres forberedelse tager lidt, men prisen er som regel glade i sammenligning med andre produkter. Selv unge, uerfarne kokke kan lære, hvordan lækker at tilberede kylling hjerter.

Opskrifter chick hjerter indeholde en masse forskellige ingredienser, som ofte let kan findes i køleskabet. Du vil elske disse enkle, men lækker. Antag kylling hjerter i flødesauce har en delikat smag og fantastisk smag. Til deres fremstilling, tage 900 gram kylling hjerter, 300 gram svampe, 2 løg, 200 ml 10 pct fløde, salt, vegetabilsk olie, peber og lavrushku. Kylling hjerter skal først renses for overskydende fedt og kanaler, vask og steges i ca. 15 minutter i olie. Løg og champignon ren, vaske og fint Hak. Nu kan de sende til stegepande til hjerter og små yngel. Hæld ind på den samme fløde og dækket med et låg, simre møre, omkring 15-20 minutter. Så har du brug for at sætte en laurbærblad og lad det trække i 5-10 minutter.

Opskrifter til kylling hjerter værdig opskrift er "Hjerter i koreansk." Tag et halvt kilo af hjerter, vaske dem, skæres i halve på langs. Sæt i en gryde og låget lukket koge dem i ca. 40 minutter. Salt skal tilføjes et eller andet sted i det 20. minut for madlavning. På dette tidspunkt, tage et løg, skæres i halve ringe og steges i lidt vegetabilsk olie. Bow du ikke har brug, behøver du kun olien, som den er ristet. Kogte hjerter efter dræne vandet, sat i en gryde, tilsæt dem gulerod, revet på en særlig pre-rivejern "Koreansk", og løg, skåret i halve ringe. Der er også brug for at hælde en spiseskefuld af sojasovs, tilføje rød peber, en halv teskefuld flormelis og en teskefuld eddike. Tilsæt salt efter smag behov. Indholdet på stegepanden mix grundigt, fyld den med varm olie, hvori ristede løg. Bemærkning spotte. Kylling hjerter går i køleskabet natten over for at imprægnere.

Men opskrifter på kylling hjerter som salater. For første - tage et halvt kilo kylling hjerter, kog dem, skåret i strimler. Et løg du skal stege, præ-skåret i halve ringe. Tre syltede agurker skåret i stave. Alt i denne sæson med mayonnaise, peber og salt. Ingredienser lidt, men skålen viser sig "Mums." Den anden ville kræve et halvt kilo salat hjerter, også kogte, en dåse majs, halvt kilo friske svampe, et stort løg. Kogt tern hjerter, svampe, hakke og kog dem møre. Løg skåret i halve ringe og hæld kogende vand. Han skulle miste den bitterhed, men forbliver sprøde. Alle komponenter skal kombineres i en salatskål, så sæsonen med sojasauce, eddike og olivenolie. Krydr med salt og peber, tilsæt urter til smag.

Kylling hjerter opnås samtidig originalt og enkle måltider. Fra dem med at forberede endda supper. Hvis du er træt af velkendte mad og banale opskrifter har ikke lyst til at lave mad, kylling hjerter - det er hvad du har brug for. Du vil være tilfreds med de foreslåede retter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.