Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at lave mad kylling hjerter i multivarka

Multivarka har længe været en vigtig hjælper i køkkenet i mange husmødre. I dag præsenterer vi opskrifter på , hvordan man kan tilberede kylling hjerter i dette mirakel gryde. Vanskeligheder vil ikke opstå, er det kun nødvendigt at have på hånden nogle enkle produkter.

opskrift 1

Hvis du satte sig for at forberede hjerter kylling med kartofler, tilbyder vi dig en simpel måde at budgettet. Antallet af ingredienser kan variere afhængigt af mængden af koppen. Brug kylling hjerter, kartofler, gulerødder, smør, løg, salt og krydderier. Forbered grøntsagerne. Kartofler, vaske, ren, skåret i stykker. Løg, gulerod makulere. Vask dine hjerter. De kan skæres i to halvdele hver, og kan koges hele. Kapaciteten Multivarki Put kartofler. Top med gulerod, løg og hjerter. Tilføj et par spiseskefulde smør eller olie. Salt, peber, sted (kan ærter), hælde vand. Hvis du kan lide fad med sovs, bruge to multistakana væske. få dine kartofler let brunet og smuldrende, når du tilføjer en kop. Kog kylling hjerter i multivarka muligt, ved hjælp af først afkølende behandling og derefter bage-mode. Hver tændes i en time.

opskrift 2

Vi tilbyder at lave mad kylling hjerter med boghvede. Anvendelse af boghvede, gulerod, kylling hjerte, tomatsauce (pasta), fløde, vand, olie, vegetabilsk krydderier. Skræl løget, så Hak det. Gør det samme med gulerødderne. Du kan bruge svømmeren. I Multivarki skål, hælde lidt vegetabilsk olie. Hæld løg, gulerod. Luk låget, indstille bagning tilstand. Vend multivarku 10 minutter. Af den måde, er det lettere og hurtigere at gøre perezharku en konventionel pande. Engagere i fremstillingen af hjerter. Som med alle kødprodukter, skal de forvask, skære laget, og fartøjer, skåret i to dele hver hjerte. De færdige perezharku tilføje en skefuld tomatpuré (eller sauce). Stir. Det er en anden grund til, at perezharku anbefales at lave mad i en stegepande: Multivarki Teflon kop og hurtigt beskadiget. Nogle gange hjælper det ikke engang en særlig kniv. Og hvis der stadig altid noget at røre, så snart du bliver nødt til at tænke på at udskifte beholderen. Men dette er kun anbefalinger. Vi fortsætter med at studere processen med at lave mad kylling hjerter. Fotos måltider fremstillet i overensstemmelse med denne opskrift kan synes uinteressante i udseende, men det er ikke, forbereder vi kød og indmad. Men du vil uden tvivl behage smagen. Så du nødt til at tilføje til de færdige perezharke hjerter. Dernæst tilfældet for boghvede. Skylles under vand, dræne væsken og tilføje til de andre ingredienser. 2 dimensionel multistakana boghvede, skal du 1 multistakan ti procent af fløde og 2,5 kopper vand. Hæld væsken i skålen. Tilføj til din smag salt, krydderier. Installer multivarku i slukning tilstand. Og en time senere får du en velsmagende skål! Nu hvor du ved, hvordan man kokken hurtige og velsmagende kylling hjerter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.