InternetE-mail

Hvordan man laver indstillinger "Rambler-Mail"

E-mail - en af de ældste tjenester på internettet. Med det, kan brugerne sende beskeder og deler en række filer. I dag, på trods af udviklingen af mere praktisk og enkel messenger, email fortsætter med at nyde stor popularitet. Uden det er umuligt at lave en registrering på mange websteder, derudover er det et af de vigtigste redskaber i udveksling af forretningsdokumenter.

"Rambler-Mail" dukkede over 15 år siden, og den lange historie fik et ganske stort antal brugere. Selv når interessen i søgningen af "Rambler" blev reduceret til et minimum, er e-mail-tjeneste, der anvendes af millioner af mennesker hver dag. Dette er på grund af enkelheden lagre adresser, kontakter og gammel nok udbredt popularitet af "Rambler" i egenskab af medierne portalen. Indstillinger "Rambler-Mail" er forholdsvis enkel og tilgængelig for alle. Til hjælp for at arbejde med e-mails, de fleste brugere foretrækker at opgive brugen af web-interface. I stedet de enkelte klient programmer eller applikationer til mobile operativsystemer. I denne artikel vil vi diskutere de mest almindelige konfigurationsmuligheder "Rambler-mail."

til indstillinger Microsoft Outlook

Forventninger fra "Microsoft" er en af de mest populære programmer til e-mail. Det bruges som en forretning - på grund af den temmelig bred og bekvem sæt af funktioner, samt privatpersoner. Indstillinger "Rambler-Mail" det er stort set gentaget andre tjenester, i mellemtiden, nogle funktioner er der stadig.

Første gang du starter Outlook, programmet beder dig automatisk at oprette en ny e-mail-konto. Hvis det ikke sker, skal det køre "Automatisk guiden Konfiguration" ved at vælge "Tilføj konto", som er den "Filer" menuen. I løbet af guiden, skal du oplyse dit navn, valgt i registreringen e-mailadresse og adgangskode. Mail Setup "Rambler" i Outlook og derefter udføres automatisk. Det er simpelt.

Indstilling "Rambler-mail" på iPhone eller iPad

Apple-enheder er meget populære, og e-mail til dem er en væsentlig funktion. Dette giver dig mulighed for at modtage og sende e-mails næsten overalt. Før du foretager justeringer, "Rambler-Mail", skal du sørge for, at den mobile enhed har en internetforbindelse. Efter dette, er det nødvendigt at køre programmet til Mail. Hvis "Rambler-Mail" på iPhone eller iPad for første gang gennemføres, og andre e-mail-konti på enheden ikke er til stede, kan du straks vælge "Andet" i det vindue, der vises. I alle andre tilfælde bliver nødt til først at gå til programmets indstillinger og oprette en ny konto til e-mail.

På skærmen efter start opsætningen, vil en form vises, hvor du skal indtaste dit navn og den valgte adresse, og klik på "Næste". I det andet trin, skal du udfylde de servere til indgående beskeder (pop.rambler.ru) og udgående post (smtp.rambler.ru), og to gange indtaste din e-mail-adresse i feltet for brugernavn og adgangskode.

Indstillinger for Android

Android - er en anden meget populær mobile styresystem, der er installeret på det store antal smartphones og tablets. De er også meget muligt at konfigurere e-mail. "Rambler" til "Android" begynder at køre programmer Email. Efter at du har brug for at komme ind i konfigurationen og vælge "Tilføj konto" og derefter udfylde de konfigurationsparametre. De svarer til dem, der er angivet til iOS. Den eneste forskel er at det er nødvendigt at angive den type SSL / TLS-sikkerhed, og server-port (995 indgående og 465 udgående post).

Andre e-mail-klienter

"Rambler-Mail" understøtter alle klienter til alle platforme, der er i stand til at arbejde på protokoller POP3, IMAP og SMTP. Hvis du vil sende beskeder, skal du angive smtp.rambler.ru og port 465 (SSL) som en server. Desuden er det nødvendigt at etablere et program indstilling godkendelse, når du sender beskeder. Modtagelse af breve, afhængigt af den valgte protokol sker for at pop.rambler.ru server på port 995 (SSL) eller imap.rambler.ru (port 993). Før du kan bruge en tredjeparts-klient til at sende beskeder, skal du setup "Rambler-Mail" aktivere den tilsvarende funktion.

Bemærk, at disse indstillinger er passende for alle domæner, der kan bruges i "Rambler-Mail." Derfor, når du angiver brugernavnet skal indtastes, fuldt ud, herunder domænenavnet, for eksempel, vasja@rabmler.ru.

mulige fejl

De fleste fejl ved opsætning af "Rambler-Mail" er tilsluttet den forkerte indgang på dit brugernavn eller adgangskode. Først og fremmest skal du sørge for, at de er korrekte.

Hvis der opstår en fejl, når du forsøger at sende en besked, skal du tjekke aktiveringen kapaciteter gennem menuindstillinger web interface "Rambler-mail." Du bør også sørge for, at e-mail-klienten er aktiveret til afsendelse af beskeder. I nogle tilfælde kan udbyderen blokere driften af standard 25-sekunders havn for at bekæmpe spam. I dette tilfælde anbefales det at bruge en sikker forbindelse til e-mail-transmission eller en ændring i kundens indstillinger på port 587.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.