Kunst og underholdningMusik

Dmitry Spirin: biografi og værker

I dag fortæller vi hvem er Dmitry Spirin. Den biografi af denne person vil blive undersøgt yderligere. Han er kendt som forsanger i punk rock band "Kakerlakker!". Det er en russisk rockmusiker, en DJ og en part (og i kombination og grundlægger) af "Adventures of Electronics".

biografi

Dmitry Spirin - musiker, der blev født i Moskva den 22. februar 1975. Han er uddannet fra skole nummer 665. Rock begyndte at interessere ham så tidligt som 12 år, og ved 14 begyndte han besøger DC "Rød Chemist" for at lære at spille bas. Deltid loader på vejen popgruppe "Cleopatra" Dmitry lov til at købe deres egen første instrument. En fortrolighed med deltagerne i "Kutuzovsky Prospekt" tillod ham at træde i stedet for en bassist i de håbefulde rockband. Begyndelsen af en alvorlig karriere som musiker var præget af koncerten af "Fire kakerlak", der blev afholdt i Moskva skole nummer 56 på den sidste aften juni 22 1991. I øjeblikket (1995) Dmitry Spirin - sanger og forfatter til adskillige hits af gruppen "Kakerlakker!":

  • "Tasker med ben";
  • "Russisk rock";
  • "To hundrede";
  • "En af de to af os";
  • "Hvad der ikke dræber dig";
  • "Fem ordene" og andre.

I 1999 blev oprettelsen af rockbandet "The Adventures of Electronics". Fædre er skaberne Dmitry Spirin og Konstantin Savelskih. Men musikeren blev der for længe - efter 6 år den forlader sin sammensætning. På trods af dette faktum, Dmitri fortsætter med at opretholde venskabelige forbindelser med alle medlemmer af bandet og i 2008 skrev han sangen "Blade Childhood", som i øvrigt er den eneste egen sang repertoire af "The Adventures of Electronics". I 2004 gade punkband Zuname udkig efter en guitarist. Søgningen blev længe nok, at mange ikke ønsker at passe på kriterierne. Men det var Dmitry Spirin med hans dedikation i stand til at interessere andre medlemmer og blev en guitarist Zuname.

fjernsyn

På TV, har vores helt ikke har særlige åbninger. Af de programmer med hans deltagelse er kun muligt at afsætte en ugentlig trash program "Hoe" Vladimir Epifantseva, hvor han var en af de aktører (i 1999), og projektet "Earth-Air", hvor han spillede en radio ekspert Ultra (2002).

radio

Det mest chokerende var Dmitry Spirin deltage som vært for den ugentlige sene talkshow på "Nashe Radio" (2000). Minder selv helten, han forsøgte at diskutere de mest brændende emner, som ville tvinge publikum til at kalde på radioen. Og han gjorde det program, så folk ikke bare udtryk for deres meninger og endda argumentere med ham. Så han trak vrede publikum, udtrykker ikke engang den korrekte position, tvang folk til at tænke og ræsonnere fornuftigt.

DJ Spirin

Tour i Japan i 2002 skubbede Dmitry Spirin på ideen om en rock-diskotek. Først var pseudonymet DJ Ramone, hvorunder han har gjort en indsats for at skabe en sådan begivenhed. Og nu Rock 'n' Roll Radio Disco Party afholdes regelmæssigt (siden 2006). Dmitry Spirin selv føles "uvirkeligt" DJ. Han har ikke blander musik, i modsætning til DJ i stil med techno, jungle, hus og andre. Hele hans idé var at skabe et sæt for hans drøm radiostationer og dele dem med andre.

alias

Men hans pseudonym "Sid" Dmitri fik til en alder af femten, som medlem af gruppen "Kutuzov Prospect". Som musiker siger, var han ikke engang spurgt, om han kunne lide sit øgenavn. Ville bare være "ligesom dem", fase navne, stil. At kaldenavn har siden fast. Sjove ting sker på alle, og Dmitry Spirin ingen undtagelse. I 2011 sang han en duet med Mihailom Boyarskim, som en eller anden måde undladt at præsentere sin kammerat. Steve Dimka-Tarakan - dermed blev afsløret Dmitry.

Internet

Dmitry Spirin har sine egne konti på Facebook (registreret i 2010) og i "VKontakte" (registreret 11 Januar 2012). Har også en blog på bandets liv "Kakerlakker!" og "raketter fra Rusland." Der kan du se de unikke fotos og videoer, historier om livet i rockbands på scenen og bag kulisserne. Også på stedet af den russiske udgave af magasinet Billboard, vores helt fører sin egen videoblog (siden august 2011). Det skal bemærkes, at væksten i musiker -. 192 cm er medlem af de russiske Forfatternes Society. Mærkeligt, den første koncert, som besøgte vores helt, - "The Secret" ydeevne Nu ved du, hvem der er Dmitry Spirin. Foto musiker er knyttet til dette materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.