Kunst og underholdningMusik

Værktøj bratsch og dens historie

Viola - en strenget instrument, som har en lignende anordning med en violin. Det er dog lidt længere, hvilket gør det til at lyde en lavere registret. Viola strenge tunet på en særlig måde. De er lavere i den femte violin, cello, mens højere oktav. Viola noter skrevet i diskant og alto nøgler.

Historien om forekomst

Værktøjet alt betragtes som den tidligste af de eksisterende bue. sin tid for forekomst henvist til XV-XVI århundrede. Dette værktøj er den første til at vænne sig til i dag formularen. Dens designet af Antonio Stradivari. Den forfader anses viola viola til armen. Dette værktøj er holdt i den venstre skulder. Det er værd at nævne, at de nærmeste pårørende - viola da gamba blev holdt på hans knæ. Italiensk navn på et musikinstrument faldt med tiden til en bratsch. Som sådan er det blevet bevaret i det engelske sprog. På tysk og lignende Bratsche fik ham. Værktøjet alt målte det i millimeter. Er der eksempler på fra 350 til 425 mm. Valget af størrelse afhænger af, hvor længe hænderne på kunstneren. Fra en række violin bratsch er den største måde tættere på Viola, i betragtning af størrelsen og lyd. Derfor dukkede hurtigt i orkestret, den gennemsnitlige stemme, han kom med i symfonien er meget harmonisk. Viola dermed var broen mellem de forsvinder indfødte Viol og violin instrumenter, der stammede på dette tidspunkt.

spil udstyr

Viola - et musikinstrument, der kræver en speciel teknik. Afspilning det anderledes end den, der er uløseligt forbundet med violin. Den forskel er i vejen for lyd. Den spilleteknik er mere begrænset på grund af den store størrelse og behovet for en stor strækning af fingrene. Klangfarve bratsch - mat, tyk, mindre lyse sammenlignet med en diskant, fløjlsagtig på det nedre hus, øvre - mere nasal. Dimensionerne af musikinstrument tilfælde ikke opfylder ordren. At det danner en usædvanlig klang. Med en længde på fra 46 til 47 centimeter i længde værktøj har 38 -. 43 cm alto med store dimensioner, som ligger tæt på de klassiske, hovedsagelig spillede solister. De har stærke arme og udviklet teknologi. Viola som en solo instrument, der anvendes relativt sjældent. Pointen her er en lille repertoiret. Men for nylig var der en masse gode viola aktører, såsom Yuri Kramarov, Kim Kashkashian, Yuri Bashmet. Det vigtigste for denne musikinstrument er en streng og symfoniorkester. Der er dedikerede bratsch solo episoder, såvel som middel stemme. Dette tastatur er en nødvendig part i en strygekvartet. Den kan anvendes i forskellige kammerensembler. For eksempel, et klaver kvintet eller strygetrio eller kvartet. Bratschist traditionelt et barn ikke fik det, og gå til værktøjet på et relativt sen alder. Som regel efter sin eksamen fra musikskolen på tidspunktet for optagelse på konservatoriet eller skole. Oftest skifte til alto violinister med en stor fysik, bred vibrationer og store hænder. Nogle store musikere har kombineret to værktøjer. For eksempel David Oistrach og Nikkolo Paganini.

Berømte musikere

Værktøj alto valgte Yuriy Abramovich Bashmet. Blandt andre kendte musikere, der har givet præference til vores helt, skal det bemærkes, Vladimir Romanovich Bakaleynikova, Rudolf Borisovich Barsha Igor Isaakovich Boguslavsky Vadima Vasilevicha Borisovskogo, Fedor Serafimovicha Druzhinin, Yuri Markovich Kramarova, Tortisa Lionel, Maurice Vieux, Maxim Rysanova, Kim Kashkashyana, Paul Hindemith, Tabea Zimmerman, Dmitriya Vissarionovicha Shebalina, William Primrose, Mihaila Benediktovicha Kugelya.

værkerne

Alto instrument og orkester lyde i "Sinfonia Concertante" af WA Mozart, "Sonata" Niccolo Paganini, såvel som i Berlioz, Bartók, Hindemith, William Walton, Edison Denisov, Alfred Schnittke, GF Telemann, A. I. Golovina. Kombinationen med clavier almindelig i M. I. Glinki, D. D. Shostakovicha, Brahms, Schumann, Nikolaya Roslavtsa A. Hovanessa. Solo kan høres på værkerne Maksa Regera, Moiseya Vaynberga, Ernsta Ksheneka, Sebastian Bach, Paul Hindemith. Uden vores helt ikke har gjort ballet af Adolphe Adam, "Giselle". Det lyder og en symfonisk digt af Richard Strauss' 'Don Quixote'. Det har ikke været uden ham og Leo Delibes ballet "Coppelia". Du skal også huske operaen "The Makropulos Affair" Janacek. Den lyder og ballet Boris Asafiev "The Fountain of Bakhchisarai".

dette princip

Der er også en fundamentalt anderledes bratsch - et blæseinstrument. Det kaldes Alto. Vi taler om messing instrument. Det hører til familien af saxhorn. Range - A - es 2. På grund uden særlige træk og kedelig lyd omfanget af anvendelse er begrænset kun brass bands. Der var han, som regel reserveret, midterste stemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.