Kunst og underholdningMusik

Samanta Foks: legenden om verden muse

Samanta Foks - idol af firserne, hvis sange er belyst fra den første tone. Denne kvinde, som var at indsamle multimillion-dollar stadion, hvis udseende ophidsede hele den mandlige halvdel af verdens befolkning. Messen sex var lig med det, tog hendes eksempel og tilbedt. En pop-diva takkede fans for deres oprigtige kærlighed nye hits.

Oprindelse og barndom stjerner

Samanta Foks, plakater med billeder, som hang i næsten alle hjem, blev født April 15, 1966. Hendes forældre tilhørte den gamle familie, højt respekteret i Storbritannien også for virksomheden. Fra generation til generation Fox, er de oprindelige indbyggere i tåget London, der handles på markedet kendt kapellet marked, der tilbyder forbrugerne de grøntsager og frugter, de mandlige toiletartikler og tekstiler. Familie indpodet i hendes flid og regnbue, optimistisk holdning til livet. Og alligevel - kærligheden til musikken, fordi som hun kunne lide at sige stjernen, Crimson klokker Bowe Bell Bell i den østlige ende lød så melodiøs.

Samantha Fox, en biografi, der er ikke kun interessante mennesker, hvis ungdom falder på de fjerne firserne, var at blive berømt. Hun optrådte første gang på scenen i en alder af tre og fem år, hun har arbejdet i teaterskole. I en alder af ti, der er vist på tv pige (hun spillede i stykket No Way Out), hvorefter hun blev inviteret til at studere på Judy er Dench Mountainview Teaterskole.

Star Trek

Samanta Foks, hvor flere generationer af sangene behandlet med ikke kun musik. Bright blondine med smaragd øjne er en stor skuespiller og model. Men det hænger sammen med den scene af hendes stærke følelser, beslægtet med den første kærlighed. Den første stjerne gruppe den blev grundlagt fjorten år, og på femten hun gav verden sin første plade.

Sådan flytter på hendes karriere? Siden at komme ind i glamourøse mode business kvinde tvunget til at stoppe med at lave musik. Men i de fire år er det godt korrigeret pausen deres velfærd, er han blevet en stjerne i første størrelsesorden i Storbritannien og darling af nationen. Når kontrakten er udløbet, Samanta Foks vender tilbage til musikken og straks skriver en ny single. Masterpiece Touch Me sanger har afsløret den legendariske Hippodrome Peter Stringfellou, en indsamling DJs fra hele den gamle verden.

den foretrukne af det offentlige

I tyve år, sanger Samanta Foks blev en stjerne. Hendes debut sang Touch Me og den selvstændige titlen album havde en fabelagtig succes og har givet hende en enorm mængde af platin, guld og sølv priser. De er ikke blot indtager toppen af de nationale diagrammer, men anerkendt som den bedste i de femten nabolande og i USA kom i top fem.

Det er overflødigt at sige, Samanta Foks, hvis album har været så populært, tog på en verdensturné. Hun viste en forbløffende evne til at arbejde, at gøre en meget kort pause mellem koncerterne. På hendes præstationer de tredive værelser blev fyldt helt. I Canada, USA, Malaysia, Singapore, Taiwan, Korea, har hun etableret et box office rekord efter den anden. Ved afslutningen af turen, blev hun inviteret til et år i New York arbejder studievært på MTV.

interessante fakta

Ifølge Paul Gambochchini, den berømte dj, kommentator og anerkendt autoritet inden for musik, den fænomenale succes Samantha afhænger af flere kvaliteter af hendes karakter. Det er ubestrideligt talent og professionalisme, hårdt arbejde og held, som det ledsager.

Sammen med sådanne legendariske personligheder som Prinsesse Diana og Margaret Thatcher, er Samantha blevet anerkendt som en af de mest fotogene kvinder i verden. Denne konkurrence er udført af pressen, bekræftede, at den populære sanger Fox i sidste ende mislykkes. Det sammenlignes med den uforglemmelige Marilyn Monroe og Madonna fantastisk.

I løbet af sin turné, sangeren besøgte de dele af verden, hvor ikke hver stjerne vil vove at gå. Hun indrømmede, at hun var klar til at lide af forskellige gener (mangel på vand på hotellet, dårlige trafikforhold), følelse af kærlighed og taknemmelighed til deres fans.

S. Fox medvirkede i tre film:

  • "Match" Maykla Devisa, som blev overværet af Pierce Brosnan, Neil Morrissey, Ian Holm, Ilar Blair, Tom Sayzmor og David Hyman;
  • "Det var sandt," Steve Varnoma, som medvirkede Dzhon Altman;
  • «Rock Dancer» Manon, med Ronit Roy, Kamal Sradana og Sharon Prabhakar i hovedrollerne.

Duet "Samanta Foks og Sabrina" var en stor succes. I nogen tid ingen havde hørt om Samantha i Rusland: jerntæppet gjorde det ikke muligt at trænge ind i nyhederne, og sangeren fremmes musik i andre dele af verden. Derfor genetablering af en afgud på scenen i høj grad tilfredse fans.

Personlige liv

Legender om det personlige liv af en stjerne i lang tid komponere. To gange på forskellige tidspunkter havde hun et nært forhold til Peter Forster, som hun kaldte det kærlighed til livet. De vedtog en dreng, men han døde i en tidlig alder. Der var rygter om, at Samantha var gravid og endda publicerede fotografier som dokumentation. Men sangeren, den øverste model og skuespiller siger, at han aldrig havde et hjerte på et nyt liv. Og i 2003 hun bedøvet fans ved at fortælle om sin seksuelle orientering og bekender sin kærlighed til hans manager Stratton verden.

i stedet for en epilog

Symbolet af det tyvende århundrede og i dag fortsætter med at gøre ting, du elsker. Det er stadig temmelig attraktiv og charmerende, som i begyndelsen af sin karriere. Unge og skønhed hjælpe hende til at opretholde regelmæssig motion, sund kost, rent vand, otte timers søvn og optimisme. Samantha indrømmer, at hun er meget glad, som ønsker, at alle mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.