SundhedAlternativ medicin

Herb løvstikke. Løvstikke rod: beskrivelse, medicinske egenskaber, opskrifter og applikationsfunktioner

Siden oldtiden, vore forfædre brugte urter til at behandle en lang række sygdomme. Flytningen kom som de plante samlinger og enkelt urt. Alle opskrifter tæller ikke, fordi hver plante har sine egne karakteristika, og nogle - og i endnu højere grad. En af de almindeligt anvendte urter var løvstikke. Roden af dette anlæg er et af de øvrige indholdsstoffer i mange populære opskrifter. De mange forskellige af sine nyttige funktioner er slående, og nem tilberedning gør det til et af de mest populære urter. Mere om det i artiklen.

Det ligner løvstikke?

Denne høje plante med blålig stængler og blomster zontikopodobnymi gul. Bladene er ovale perepodobnye notched. Blomsterstand producerer fra begyndelsen af juni. Æsker, frugt oval med stramme flade ribben modnes i september. løvstikke rod, som vi bruger i dag overveje, aflange, brune og kødfulde. Planten er en flerårig, har en bestemt duft.

Hvad nytter det?

Bush selv er ikke meget udbredt. Oldtidens Slaver foretrak at sætte anlægget foran porten for at beskytte retten og beboerne i huset fra onde ånder og onde øjne. De blade, blomster og urter anvendes til kosmetiske formål. Hvad er det så, er nyttig løvstikke? Roden af denne plante, tørret eller frisk, har en bredere anvendelse. det oftest tinkturer, afkog og æteriske olier, der er almindeligt anvendt i folkemedicinen. Denne mere detaljerede oplysninger kan findes nedenfor.

Den værdifulde Levisticum officinale?

De blade, stængler og blomster indeholder meget anvendelige etherforbindelser, der er almindeligt anvendt i dermatologi, kosmetik, kosmetologi, behandling af sygdomme i indre organer og systemer, skader i huden.

Desuden urter rige på C, rutin og caroten vitamin, som en positiv indflydelse segl karvæggene med venøs insufficiens, vaskulær skrøbelighed og kapillærer.

Jo mere populært berømte løvstikke? roden af planten - er en guldgrube af næringsstoffer. Fibrene i den underjordiske del indeholder sukker, flavonoider, nyttige syrer (eddikesyre, benzoesyre) og mineralske garvemidler.

Løvstikke rod: ansøgning

Medicinske egenskaber - det er en af mange kvaliteter, som vores forfædre elskede plante. Nyttige stoffer, der er indeholdt i alle løvstikke, gør det muligt at anvende det til behandling af mange sygdomme.

Oftest anvendes afkog og infusioner. De støtter kroppen i sygdomme i maven, duodenum, pancreas, cholecystitis, flatulens. Også lægemidler på grundlag af løvstikke forbedrer udskillelsen af gastrisk saft og hjælper i kampen mod forstoppelse.

Desuden blev denne urt siden oldtiden betragtet som en god måde at forbedre mandlige magt og reducere betændelse i prostata, genoprettelse af testiklerne beskadiget på grund af dårlige vaner og en række infektionssygdomme.

Men ikke kun i mændenes lidelser nyttig løvstikke. Roden af dette anlæg er den perfekte assistent for kvinder med bækken problemer. Det bruges også i menstruationscyklus. Bruge bouillon og menopausale lidelser, samt til restaurering af slimhinden i smitsomme og fungale sekreter.

Roden af urt løvstikke - et godt værktøj til behandling af bronkial hoste og alle de inflammatoriske processer forbundet med øvre luftveje.

I lang tid afkog af roden betragtes som et fremragende værktøj for folk med problemer i urinvejene. Det blev givet til at lindre hævelse i vattersot, krænkelser af salt metabolisme, hjertesygdomme og kredsløbssygdomme, gigt.

Lider af sygdomme i nervesystemet, neurose, hysteri, svær hovedpine, blev hurtig hjerterytme rådgivet i lang tid at lave et afkog af bladene.

Men glem ikke, at selvmedicinering kan skade dit helbred. Før brug af nogen af de nationale midler bør rådføre sig med en specialist.

Sådan behandler alkoholisme?

Er løvstikke roden af alkoholisme? Anmeldelser sige, at ja faktisk! Til dette formål, netto infusion af roden af løvstikke eller variationer med andre urter gebyrer.

Den vigtigste og mest velkendt fremgangsmåde - infusion af et glas vodka i to uger.

Ingredienser:

 • 250 ml vodka eller 70% alkohol;
 • 2 laurbærblade;
 • 1 medium løvstikke rod.

Alle komponenter er placeret i en beholder til to uger, holdt i et mørkt sted indtil den er klar. Patienten blev givet 10 ml før måltider indtil fuldstændig aversion mod stærke drikke (2-3 uger). Hvis det er nødvendigt, kan proceduren gentages efter en måned.

Ifølge anmeldelser, tinktur meget ubehagelig smag, men ikke desto mindre effektiv. Folk, der har oplevet agent på dig selv eller dine kære, siger et positivt resultat. Trang til stærke drikke forsvinder efter den første uge af kurset.

Også mange har bemærket, at i træningslejr med andre urter løvstikke bidrager ikke blot til udvikling af aversion mod alkohol, men også styrke nervesystemet.

Indsamling af en blanding af urter og infusion af løvstikke

Denne afkog er også effektiv i kampen mod alkoholisme.

Ingredienser:

 • Blade og morgenfrue blomster.
 • Græs Dubrovnik Minedrift og almindelige.
 • Chabrov.
 • Snerre.
 • Bogorodskaya græs.
 • Merian.
 • Oregano.
 • Baldrian.
 • Humle.
 • Blomsterne af hvidtjørn.

Alle bestanddele blandes i lige store andele. To spiseskefulde hæld en halv liter kogende vand og sat i brand i ti minutter. Efter afkølet og filtreret. Bouillonen blev tilsat 100 ml løvstikkeekstrakt.

Tag to uger ¼ kop før morgenmad og aftensmad.

Løvstikke (græs) og bakke-gøgelilje

Ingredienser: lige store mængder af rod bakke-gøgelilje og urt løvstikke.

Fire spiseskefulde samling hæld en liter vand og insistere 12 timer. Efter kogning over medium varme i 15 minutter. Afkølet og filtreret. Behandlingsforløbet - to måneder. Denne metode er godt for dem, der besluttede at "binde" til den afhængighed.

Mange patienter, der behandles med disse ekstrakter er meget hurtigt i stand til at slippe af afhængighed. Roden af urt løvstikke giver en god effekt. Han gør trangen til drikke i går.

Infusion har ingen udtalt smag eller lugt. Dette giver dig mulighed for at bruge det selv uden patientens viden.

Opskrifter bouillon og te

For at opretholde en organisme i tone og forebyggelse af sygdomme i bughulen i gamle dage brugte te baseret på tørret løvstikke rod suppleret med nogle urter.

te

2 spsk hakket rod at fylde et glas vand og kog. Fjern fra varmen, stamme og tage en kop morgen og aften.

for mænd

For foretrukne mænd at støtte deres sundhed og levetid, kvinder forberedt den såkaldte "kærlighed potion".

30 gram knust løvstikke rod hæld to kopper kogende vand og kog i en halv time. Cool, stamme og tage 10 ml 2-3 gange dagligt før måltider. Dette vil hjælpe de stærkere køn til at overvinde problemerne med sine mænd.

vanddrivende

Løvstikke rod, hvis egenskaber vi anser i artiklen, hæld 250 ml vand og opvarmet ved svag varme indtil kogning. Kog 10 minutter, lad i 1 time afløb gennem ostelærred. Tag 3-4 s. en dag i 1 st. l. en halv time før et måltid.

bad

For deres anti-inflammatorisk, sårheling og anti-bakteriel evne løvstikke populære dermatologiske sygdomme: psoriasis, eksem, dermatitis. At behandle dem tage et bad med et afkog af bladene af græs.

100 gram græs hæld en liter kogende vand og insistere at afkøle. Strain, føje til badeværelset og tage det i 15 minutter. Efter skylning med koldt vand.

Hvor du kan tage løvstikke (root)? Apotek - den bedste vej ud af situationen, hvis du ikke er i gang med at høste urter selv. Næsten alle urter kan købes fra farmaceuter, herunder roden af løvstikke.

Æterisk olie af løvstikke

Løvstikke rødder, har medicinske egenskaber været kendt siden oldtiden, er ikke den eneste værdifulde del af planten (dette blev allerede nævnt ovenfor). Det er meget rig på næringsstoffer støtte er sin olie. Det er lavet af de blade, stængler og blomster af løvstikke. Afhængig af hvilken del blev brugt i madlavning, Produktets farve varierer fra lys grøn til gul.

Rene æteriske olier anvendes ikke i den obligatoriske brug af olie-base for det. Dette kan være så solsikke og oliven, fersken. Basis vælges afhængigt af den procedure, der skal udføres.

Brugen af olie

Det mest populære område for brug af olie - kosmetologi.

Det anvendes til at reducere hævelser og poser under øjnene til behandling af fedtet hud (acne, dermatitis, inflammatoriske processer i huden) til deodorisering af kropslugt af sved, kosmetiske masker til at genoprette hår struktur.

En anden måde at bruge olie - massage til behandling af smerter med gigt og gigtsmerter. Dette forbedrer cirkulationen af den beskadigede del, og stoped smerte.

Massage er også effektiv mod hovedpine. 1 dråbe per 10 ml olie-base. En lille mængde gnides ind templerne.

I sygdomme i de øvre luftveje den bedste måde at behandle - indånding. 1 dråbe olie på en kop varmt vand.

Måske brugen af kompresser på den betændte, irriterede områder. 1-2 dråber pr 10 ml basisolie.

anmeldelser

Løvstikke rod, på grund af sine medicinske egenskaber, er blevet rettelig en af de mest populære middel til urtemedicin. Beriget med mange nyttige og nødvendige for den menneskelige krop stoffer, er det bruges til at behandle næsten enhver sygdom. Men det skal huskes, at før på grundlag af denne plante bruge stoffet bør konsultere en læge!

Folk, der har brugt infusioner og afkog af rødderne af denne plante, bemærkede en ubestridelig resultat allerede inden for de første to uger. Kernen faldt åndenød, puls nivelleret og forbedret generelle sundhed.

Alkoholisme behandling gav positive resultater i hver patient. Hvis alkoholen anvendte infusion anvendelse af store doser (250 ml ad gangen) gav umiddelbare resultater. Selvom langsigtede behandling og to uger små mængder også forårsaget aversion mod alkohol.

Kontraindikationer

Som med ethvert lægemiddel stof, løvstikke har kontraindikationer:

 • Graviditet og amning.
 • Indre blødninger (livmoder, hæmorider).
 • nyresygdom ved slibning (pyelonephritis, glomerulonephritis, nyresvigt).
 • Og særhed af æterisk olie af løvstikke.

Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.