ForretningSpørg eksperten

Teknologisk ordning: Grundlæggende begreber

Produktionsprocessen for enhver type produkt består af et sæt af handlinger og operationer, tillader at opnå det endelige resultat. Det tager også hensyn til anvendt i dette udstyr, flow linjer, mekaniseret og manuelt arbejde, og køretøjer. For at rationalisere produktionsprocessen og skabe optimale driftsforhold på fabrikken er et rutediagram, der giver mulighed for at visuelt se hele sekvensen af produktet skabelse.

opgørelsesprincipper

Den teknologiske ordning er en del af de normative dokumenter i virksomheden (produktionsplaner), som også omfatter metoder til fremstilling, tekniske regler og betingelser for de processer, samt deres rækkefølge for udførelse. I dette tilfælde en særskilt model kan tilvejebringes til et bestemt trin af processen.

Dette projekt er et blokdiagram af operationer, indbyrdes forbundet ved pile, som udtrykker bevægelsen af materialestrømme. Dette kan give mulighed for translationel bevægelse af afkast, men med henblik på at rationalisere arbejdsprocessen procesingeniører under indsamlingen kredsløb forsøge at undgå sådanne øjeblikke. Det er derfor vigtigt at afspejle den særlige flowdiagram af produktionen af et bestemt produkt og dets oplagring og indkvartering.

Af forskellige processkemaer kan fremstilles i form af tegninger med tal eller bogstaver udstyr og drift selv er udtrykt som geometriske former (trekant, rektangel, cirkel, etc.).

eksempler på

Enkel teknologiske ordning kan omfatte de følgende vigtigste operationer:

 • Indkommende grundlæggende organisering af råstoffer og hjælpematerialer fra lager eller fra leverandører, under hensyntagen til lastning og losning;
 • Indledende behandling af råmaterialer;
 • udførelse af grundlæggende operationer til frembringelse basisenheder, dele eller mellemprodukt tilgængelighed;
 • samling af dele og komponenter, eller efterbehandling af fremstillede produkter;
 • emballage;
 • forsendelse af det færdige produkt lageret.

Overvej det specifikke tilfælde, for eksempel, kan brød fremstillingsprocessen ordning repræsenteres som følger:

 1. Tilberedning og opbevaring af råmaterialer.
 2. Test Preparation.
 3. Forarbejdning og tilberedning af dejprodukter.
 4. Bagning emner.
 5. Afkøling og forberedelse til opbevaring (emballage).

Program for udarbejdelse af ordninger

At kortlægge produktionsprocesser , der bruges af forskellige programmer. For eksempel, en vektor redaktør CADE, designet til Windows. Der er en række forskellige skabeloner, har også mulighed for at fastsætte IP-adresse, navn og serienummer fra producenten.

Koncept Draw Pro - er en enkel, men meget kraftfuld program til at tegne diagrammer, grafer og diagrammer ved at trække færdige symboler med musen. Det giver dig mulighed for at skabe nogen model processer.

Diagram Designer - Dette hjælpeprogram, på trods af den forældede interface kan du oprette en bred vifte af model ordninger nemt.

I øjeblikket i enhver virksomhed, hvor produktionen finder sted, ved hjælp af et flowdiagram. Denne bindende normativt instrument, der giver dig mulighed for at oprette processer i en rationel løsning. Ved udarbejdelsen teknisk dokumentation inddragelse af denne ordning er påkrævet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.