Kunst og underholdningMusik

Den "cabriolet", "Belaya Roza" - emblem succes

Arvelig Roma Aleksandr Martsinkevich blev født i 1967. Barndom drenge passerede under den melodiske lyd af tamburin og polysyllabic guitar akkorder, fordi han voksede op blandt musikere, i en atmosfære af sigøjner folkesange. Sasha hele sjæl blev trukket til musik, og da jeg voksede op, lærte at spille trommer og derefter guitar. Han sang godt, i 13 år har forsøgt at skrive sine egne kompositioner.

Fremkomsten af "cabriolet"

Aleksandr Martsinkevich i begyndelsen af halvfemserne, han sluttede sig til Roma hold "Mirikle", der har arbejdet i restauranter fra tid til anden spilles ved bryllupper. Alexander kedede sig med sin stilling, arbejde bragte ikke tilfredshed. Og i 1994 en gruppe af ligesindede musikere kom sammen for at skabe et ensemble af sigøjner sange. Så en gruppe af "cabriolet". "Roza Belaya" - en sang skrevet meget senere - vil være kendetegnende for gruppen.

Den første fase

Aleksandra Martsinkevicha begyndte vejen til den bedste af hans sange, den måde længe, men virkelig kreativ. I dag er udtrykket "Convertible - Belaya Roza" eller "Convertible - Kæder" velkendte for alle fans af musikeren. Siden 1995 har "Cabriolet" deltog i sang konkurrencer og festivaler, som gjorde det muligt for gruppen at vise sig for offentligheden og vinde popularitet. På festivalen af sigøjnermusik i Polen 1996 "cabriolet" vandt Grand Prix. På samme tid, de indspillede sit første album, "Moret", sange fra der blev holdt for omkring et år på de højeste niveauer af musikalsk ranking, og en af dem blev skudt klip. , Var imidlertid alt dette sker i Polen. Og ikke bare i Rusland indset, hvad denne gruppe er "cabriolet". "Belaya Roza" endnu ikke var blevet skrevet.

MILEPÆLE kreativitet

Russisk lydstudie turde ikke at frigive disken "Moreh," fordi alle sangene på det var i romani. Det var nødvendigt at revidere retning af kreativitet. Senere Aleksandr Martsinkevich dannet et repertoire af sange fra den russiske tekst. Kurve bandets popularitet gik op. Fra nu af "Convertible" kunstner, blev sangen "Belaya Roza" og andre sange på russisk hørt på den brede offentlighed. Den næste konkurrence om "Gig" var Moskva festival af popsange i 1997. Og i 1999, holdet vandt Gypsy pop konkurrencen "Silver Key" i St. Petersborg. Gradvist dannet et billede af "konvertible" grupper. "Belaya Roza" og andre sange Aleksandra Martsinkevicha venter i kulissen.

Den vigtigste begivenhed

Men den virkelige milepæl i arbejdet i den allerede populære ensemble "Convertible" var den internationale festival for Gypsy kunst med titlen "På århundredeskiftet", under ledelse af Nicholas Slichenko. Festival koncert forvandlet til en reel forestilling med deltagelse af 300 hold. Et panel af dommere udvalgt de 30 bedste resultater, blandt dem var "Cabriolet", som modtog guldmedalje. Efter festivalen, "På århundredeskiftet" Aleksandr Martsinkevich modtog den uofficielle titel af "folkets Roma", har dens popularitet steget til toppen af anerkendelsen af offentligheden. Selvfølgelig, deres succes musiker aktier med indfødte hold "Convertible". "Belaya Roza", "sort hest", "Kæder", "Hvor venter på mig," og mange andre sange ikke gå med de første positioner af mange musik-placeringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.