Nyheder og SamfundPolitik

Politisk analytiker Sergei Karaganov: biografi og personlige liv

Statskundskab - snarere specifik videnskab, der kræver en person, der ønsker at lykkes i det, ikke kun en vis mængde af viden, men også evnen til at analysere og klart fremhæve vigtige punkter, som de mest fremragende politologer direkte eller indirekte kan påvirke de globale processer. Det er disse personer, der ejes af Sergei Karaganov. Den biografi af denne mand vil være af interesse ikke kun for folk, der har helliget sig til studiet af politiske processer i samfundet, men blot have en spørgende sind. Lad os finde ud af detaljerne i professionelle og personlige liv Sergeya Karaganova.

ungdom

Sergey Aleksandrovich Karaganov blev født September 12, 1952 i Moskva. Hans far, Alexander Karaganov, er en meget berømt filmkritiker og litteraturkritiker, at i fremtiden have en betydelig indvirkning på den faglige udvikling af sin søn. Mor, Sofia G., første ægteskab var gift med den berømte sovjetiske digter Evgeniem Aronovichem Dolmatovskim, men efter at de brød op.

Nationalitet Sergei Karaganov er en masse polemik. Han kalder sig selv en russisk, men især navnene antyder, at de fleste sandsynligvis, tatarerne var blandt hans forfædre.

Efter gymnasiet, Sergei Karaganov indtastet den økonomiske fakultet på Moskvas Statsuniversitet, der i 1974 med held dimitterede med en grad i "Political Economy."

Start på professionelle karriere

Umiddelbart efter sin eksamen fra universitetet i Sergei Alexandrovich begyndte at uddanne sig i Sovjetunionen i FN-missionen, der varede indtil 1977 inklusive, mens i hovedkvarteret for den organisation, i New York. Det følgende år vendte han tilbage til Moskva og begyndte at arbejde som forsker ved Institut for USA og Canada. I 1979 havde Sergei Karaganov forsvarede sin afhandling. I mellemtiden, på instituttet, blev han forfremmet til seniorforsker og senere leder af sektoren.

I 1988 Sergey Aleksandrovich flyttet til en ny arbejdsplads - på Institut for Europa i Sovjetunionen. Allerede i det følgende år blev han vicedirektør i videnskabelig institution. Så det doktorafhandling er blevet udført.

Siden begyndelsen af deres faglige aktiviteter det vigtigste spørgsmål, der omhandler Sergei Karaganov er forholdet mellem USSR og derefter Rusland med landene i den vestlige verden. Det er helliget emnet for hans kandidat- og ph.d.-afhandlinger, de fleste af de mange foredrag og videnskabelige artikler.

Beskæftigelsen i regeringen

Selvfølgelig kunne det enorme reservoir af arbejde, der er gjort Sergey Aleksandrovich at identificere mønstre og nuancer af forholdet til USA og Vesteuropa, ikke undgå at være interesseret i regeringen i vores land. Efter Sergei Karaganov, i virkeligheden, han havde i denne sag uvurderlig erfaring og viden.

I 1989 blev han en ekspert fra udvalget for internationale anliggender i det øverste råd, og siden 1991 - optaget til Rådet for udenrigspolitik Udenrigsministeriet. I 1993 Karaganov var en del af præsidentens Råd, som han forblev indtil sin fratræden Borisa Eltsina. Desuden er han medlem af rådene af Sikkerhedsrådet i Den Russiske Føderation og formand for Rådet Føderation. I 2001 blev også en rådgiver vicedirektør for administrationen af formanden for Rusland og forblev i denne stilling indtil 2013.

Aktivitet i swap

En af de vigtigste positioner, som han har afholdt siden 1994, er dens formandskab for præsidiet for den udenrigs- og Rådets forsvarspolitik. Denne ikke-statslig organisation, der blev grundlagt i 1992, men på samme tid, mange eksperter påpeger sin betydelige indflydelse på russisk politik og globale processer i almindelighed. Det arbejder tæt sammen med forskellige statslige organer og internationale organisationer. Under protektion af Rådet iværksat en række store programmer. SWAP medlemmer er kendte politikere, politologer, forretningsfolk og offentlige personer. Den vigtigste prioritet i organisationen er at beskytte de nationale interesser og demokratiske værdier.

I øjeblikket for Sergeem Aleksandrovichem sikrede titlen æresformand for præsidiet for denne kære organisation.

Nogle eksperter i forbindelse med hans aktiviteter i SWAP kaldet Sergei Karaganov medlem af "skygge Big Eight", som omfatter de ledende politikere i de mest udviklede lande i verden, der kan have en betydelig indflydelse på den politik, deres beføjelser.

videnskabelige aktiviteter

Karaganov ikke Men ophøre med at foretage professionelle karriere: han arbejdede i en række videnskabelige og uddannelsesinstitutioner, skrev værker om temaet for Statskundskab, underviste, holdt foredrag både i Rusland og i udlandet.

Siden 1991 har det sikrede ham en honorær stol ved universitetet i Groningen (Holland). I 2002 blev han leder. Department of World Politics State University - Higher School of Economics, og siden 2006 - dekanen for Det Naturvidenskabelige verden Økonomi og Politik.

videnskabelige værker

Politisk analytiker Sergei Karaganov - forfatter til adskillige videnskabelige artikler, som er meget værdsat af eksperter over hele verden. Disse omfatter sådant arbejde: "Rusland: den tilstand af reformen" (1993), "Den økonomiske Ruslands rolle i Europa" (1995) og mange andre. I de fleste af dem det påvirker Ruslands forbindelser med de vestlige lande, samt spørgsmål om valg af økonomisk og politisk vej for sit land i de post-sovjetiske forhold.

I hver af hans arbejde Sergey Aleksandrovich forsøgte analytisk tilgang til spørgsmålet, at tage hensyn til ikke blot de enkelte faktorer og overveje det komplekse spørgsmål.

politiske holdning

Gennem politik Sergei Karaganov synspunkter var patriotisk i naturen, men uden opskrivning af de reelle muligheder for Rusland, og dermed karakterisere det som en tankevækkende statsmand.

Tilbage i begyndelsen af halvfemserne var han i stand til at styrke russiske indflydelse i det tidligere Sovjetunionen, som skulle være gennemført gennem støtte til den russisktalende befolkning i de tidligere sovjetrepublikker. Ifølge Karaganov, bør Rusland udvikler på sin egen måde uden at kopiere alle detaljer af økonomiske og politiske ordninger i andre lande. Men han var ikke en tilhænger såkaldt eurasiske eller asiatiske udviklingsmodel.

Karaganov mener, at Den Russiske Føderation har ingen anden mulighed end retningen på sin økonomi og politik om Europa. Den asiatiske måde udvikling, ifølge ham, ikke for Rusland, og for lande som Kina, Korea og landene i Indokina. Han er en konsekvent tilhænger af demokratiseringen af samfundet. På samme tid, ifølge Sergei Alexandrovich, de integrationsprocesser i den europæiske region i hvert fald ikke være på bekostning af uafhængighed, politiske og økonomiske interesser i landet.

familie

Nu er det tid til at tale om, hvad der har gjort i familieanliggender Sergei Karaganov. Personlige liv de er ikke bredt annonceret. Og det er ikke overraskende, at moderne russiske politikere, fordi menneskelig social position kunne true og familie. Så på dette punkt, vi har et ret begrænset antal kilder fortæller os om privatliv Sergei Alexandrovich.

Ikke desto mindre er nogle oplysninger om familien på sin personlige hjemmeside siger han Sergei Karaganov. Hustruen til en fremtrædende politolog, Ekaterina Igorevna, meget yngre end sin mand. Det hører til de kendte adelsslægt Miloslavskys. Efter ægteskabet ikke har opgivet sit pigenavn og giftede sig med en dobbelt - Karaganov Miloslavsky. Desuden er open source kendt, at det er en af grundlæggerne af virksomheden "World House Group."

Parret går sjældent sammen i lys, såsom det var i anledning af toårsperiode, "Kommersant FM" radiostation. Men selv i de sjældne øjeblikke rundt ikke kunne undgå at bemærke, at der er ret varme relationer mellem ægtefæller.

Ægteskabet blev født datter af Alexandra S ..

Generelle karakteristika for Sergei Karaganov

Lærte vi derfor, at det er en velkendt ekspert, Sergei Karaganov. Biografi, nationalitet, faglige, videnskabelige og sociale aktiviteter, familieliv denne mand - dette er en liste over de vigtigste spørgsmål, som vi har studeret.

Selvfølgelig, Sergey Aleksandrovich Karaganov er helt ekstraordinært personlighed, som har haft en væsentlig indflydelse ikke kun på udviklingen af den indenlandske statskundskab, men også til den politik af staten. Han har en skarp analytisk sind og har principfast holdninger til vigtige spørgsmål i forbindelse med den videre udvikling af det russiske samfund. Men det vigtigste element i Sergei Karaganov - er viljen til at forsvare sin position til det sidste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.