Kunst og underholdningLitteratur

Yeshua Ha. Yeshua Ha: karakteristisk. Bulgakov, "Master og Margarita"

De fleste mennesker læser den utrolige Roman Bulgakova "Master og Margarita". Kritikere dannede forskellige meninger om produktet. Og de mennesker, der læser det, reagere tvetydigt til bogen på samme tid hver person oplever en helt modstridende følelser og følelser.

Det unikke ved Romana Bulgakova

I dag, læserne har mulighed for at se film, der løseligt var baseret på romanen "Mesteren og Margarita", og også at se en forestilling i teatret. Temmelig lang tid kritikere har forsøgt at bestemme den type arbejde, at forstå, hvad budskab det skal formidle til læseren, men for dem er det ikke skete. Det er fordi en bog skrevet af Bulgakov, der kombinerer mange genrer og forskellige elementer. Overraskende er romanen-myten ikke offentliggjort i løbet af forfatterens liv, fordi de betragtes som inkompetente og håbløs. Men det var præcis seksogtyve år, siden død af skaberen af bogen, som mange er interesseret i det, og det blev udgivet i 1966. Utrolig er, at alt dette i lang tid Bulgakov kone holdt manuskriptet og mente, at det en dag vil blive en bestseller.

favorit karakter

Mange mennesker læser romanen "Mesteren og Margarita", har deres yndlingsfigurer. Specielt interessant anses Yeshua Ha. Hans forfatter identificerer sig med Jesus Kristus, og giver det en særlig hellig karakter. Ikke desto mindre er plottet vrider så at Yeshua er helt forskellig fra evangeliet billedet af helgen.

Yeshua Ha-oversat fra det hebraiske, betyder Jesus. Betydningen af den usædvanlige øgenavn selv uforståelig. Et unikt navn blev ikke opfundet af Bulgakov, han bare lånt det fra en af personerne i stykket chevkinite. Forfatteren ønskede at det blev anset for at de retfærdige og var hovedperson i romanen. I vor tid, mange mennesker tror, at den vigtigste del af bogen handler direkte med Mesteren og Margarita, samt de mørke kræfter.

At blive en helt Joshua

Mikhail Bulgakov brugt lang tid drøfter på billedet af helten, som han ønskede at beskrive. Som grundlag, tog han nogle af kapitlerne i evangeliet, som bestået sin egen test og grundig behandling i dem. Således forfatteren ønskede at sikre han har ret. Her er hvordan kom Yeshua Ha-hvis billede mange, og han selv Bulgakov, sammenlignet med den person Jesus.

Ud over oplysninger fra evangeliet, forfatteren trak nogle scener og detaljer af kunstværker. Måske er det derfor "Mesteren og Margarita" er tvetydig genre, som fundament lagt fiktion, satire, mystik, en lignelse, romantik og meget mere.

Mikhail Bulgakov, hvilket skaber et billede af Yeshua, først og fremmest stole på deres egne præferencer, tanker om den fulde, mentalt rask person. Han vidste, at samfundet er fyldt til randen med mudder, misundelse og andre negative følelser. Derfor Yeshua - prototypen på den nye mand, som er tro mod sin overbevisning, fair og ærlig af natur. På denne måde, Bulgakov besluttet indflydelse på samfundet og på hver person for sig.

Feature karakter

Bulgakov giver Yeshua Ha-stor opmærksomhed og specifikt understreger en betydelig forskel mellem den foretrukne helten og Jesus Kristus. Ligheden mellem tegnene afspejler sig i nogle øjeblikke. For eksempel blev Yeshua også forrådt af Judas og korsfæstet på korset, men ellers er det en helt anden person. Han ligner en almindelig vagabond, der elsker at filosofere, og kan opleve den naturlige frygt for fysisk smerte. Jesus indhyllet mystik og afbildet gud, noget helligt og utilgængelige for normal død.

Mikhail Bulgakov forsøgt at skabe en helt anden Yeshua Ha. En karakter er ret enkel, men yderst interessant. Det var en mand oprindeligt fra Nazareth, der kaldte sig en omvandrende filosof. Heroes selv, nemlig Mester, der arbejdede på eget roman, og Voland, Yeshua beskrevet som prototypen på Jesus Kristus. Således Yeshua Ha-og Jesus har en vis lighed, en lignende skæbne. Men ellers er de for forskellige fra hinanden.

Placere Yeshua Ha-roman

Et centralt i romanen er et symbol på lys og godhed. Han - en fuldstændig kontrast til Woland, som anses som den herre af mørket. Yeshua er til stede i næsten alle historier. Bulgakov skrev om det i begyndelsen, er det også nævnt i teksten og i slutningen af bogen. Den nederste linje er, at Ha-ikke optræder som Gud. Generelt hele romanen aldrig Bulgakov ikke skrive om himlen eller helvede. Alt dette i forhold til skaberen af bogen, og den ene Gud er ikke tale om.

Ideologi, lægges til grund, mere ligner den gnostiske eller Manikæer. I denne henseende parterne er tydeligt opdelt i godt og ondt. Som man siger, er der ingen tredje. Men ses det, at i bogen og er repræsentanter for en og de andre områder. På den side af gode til fordel for Yeshua Ha, repræsentant for det onde er Woland. De er helt lige og har ingen ret til at blande sig i eksistens og aktiviteter hinanden.

uforudsigelige plot

Det noterede ovenfor, at godt og ondt ikke kan blande sig i hinandens anliggender. Men i romanen kan findes, når Yeshua vil begynde at læse bogen Masters. Han ekstraordinær appel har at arbejde, og han beslutter sig for at sende til Woland Levi Matthew. Venligst Yeshua er at befri Mesteren og Margarita fra det onde og belønne dem med fred. Yeshua Ha-hvis billede syntes vævet af god, beslutter sig for at handle uforudsigeligt, fordi traktaten om ikke-indblanding i hinandens anliggender blev lavet for mange år siden. Således Velkommen risici og er imod aktiv onde.

evne til Yeshua

Ud over det faktum, at Yeshua Ha-som citater udenad næsten alle de mennesker, var en stor filosof, besad han stor magt. Dette er tydeligt vist på siderne af den hidtil ukendte, når filosoffen Pilatus helbredt for en hovedpine. Ja, han havde en reel gave, men på samme tid var en almindelig mand, som lægger vægt på Mikhail Bulgakov. I romanen "Mesteren og Margarita" alle beskrevet helt anderledes end i Bibelen. Dette fremgår af den scene, som fandt sted på historien: Joshua Matthew så på manuskriptet og var forfærdet, fordi stort set alt, hvad der blev sagt var usandt. Nogle arrangementer falder sammen med virkeligheden, men kun halvdelen. Så Bulgakov ønskede at formidle til folk, at Bibelen - ikke den standard, og måske halvdelen af, hvad det siger - en løgn.

Hertil kommer, at forfatteren påpeger, at Yeshua døde, aldrig lyve, ikke forråder deres principper og overbevisninger. Det er, hvad alle folk var taknemmelig for ham og beundrede den hellige person. Yeshua blev usædvanlig kun fordi det var en sand, retfærdig og modig. Bulgakov forsøger at fremhæve alle disse kvaliteter og formidle til folk: her er det - idealet om en virkelig person.

Udførelsen af den karakter

Efter det blev åbnet en sag mod Yeshua, Pontius Pilate besluttede at behandle dem uden vold. I sin rapport, skrev han, at en omvandrende filosof ikke udgør nogen fare, og er generelt betragtes som sindssyg. På grund af dette, blev Yeshua sendt til Kæsarea Stratonian Middelhavet. Det skete på grund af det faktum, at en mand med ord vakte begejstring i mængden, og netop besluttet at fjerne.

Som en fange af Yeshua skriftlig rapport til statholder, hvor han gav udtryk for sin mening om den handling at myndighederne - at de gør folk fanger, og uden dem folk vil leve i en helt anden verden, det vil sige et sted, hvor der er retfærdighed og sandhed. Efter at have læst rapporten har statholder besluttet, at henrettelsen af Yeshua Ha-uundgåelig. Han argumenterede, at manden havde fornærmet herskeren, og kan ikke retfærdiggøre dette.

Samtidig, råbte Pontius Pilate, at det bedste, fair og ærlig regering, som kun kan være på jorden - denne regeringstid af kejser Tiberius. På dette tidspunkt var lukket tilfælde af Yeshua. Efter at der var en straf helt, det mest forfærdelige og tung - han blev korsfæstet på et trækors. Med døden af Joshua alt begynder at synke ned i mørket. Men beboere, der filosof troede deres venner og tror dem, vise sig med en helt anden side. Borgerne kommer til at beundre den frygtelige udførelse, det billede, de ser nogle resultater i glæde. Således konkluderer jorden stien Ha-Josua, karakteristisk for hvilket er et mål for hovedparten.

i stedet for en epilog

At fastsætte deres mening om helten, du har brug for at læse på deres egen unikke mesterværk Bulgakov. Og først derefter kan du se filmen, filmet på sine grunde. Den tildelte tid til at komme i nærkontakt med de tegn på "Mesteren og Margarita", deres skæbne vil ikke være spildt, men vil bringe stor glæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.