Kunst og underholdningLitteratur

Surzhevskaya Marina: de mest populære bøger af forfatteren

Forfatter af eventyr fiction-romaner Surzhevskaya Marina skrev om sig selv: "Jeg elsker sort humor og mord scener af vold i de bøger, jeg underholde alle mine helte - de bastarder, og det forbedrer min søvn, appetit, og gendanner magtbalancen, så alle, der elsker .. snot og tårer i romanerne - forbi ". Dette er den mest episke beskrivelse af arbejdet i Marina, og kan kun tilføje, at det er tid til at orientere bekendtskab med de mest berømte bøger.

"Jeg vil tegne '

Allerede i forordet bogen fanger. Det lader til, at du kan fordybe sig i en fantasiverden, hvor alt er styret af lykke. Det er præcis, hvad der ville være sket, hvis hovedpersonen, blid og raffineret prinsesse ville ikke være faldet i fangenskab. Greb hende lidenskabelige følelser og venstre for at regne ud, hvor sandheden og en løgn, og hvordan man kommer tilbage til den virkelige univers.

I bogen bliver de kampscener sammenvævet, en verden af drager og magi, men det vigtigste - det er kærlighed. At hun har for at redde alle. Billederne af hovedpersonerne er udtrykt meget hurtigt. Men den smukkeste ting i udtalelsen fra læserne - det er en fantastisk eventyrverden. Det er beskrevet i detaljer, så der er ingen tvivl om hans virkelige eksistens. Hovedpersonen i første omgang virker så stille "væksthus blomst" vokset omsorgsfulde forældre. Men under den sarte hud skjuler en modig og modig hjerte. Læs bogen, "Jeg vil tegne" kan være et uendeligt antal gange og altid finde noget nyt. Takket være den fine vævning af nutidige realiteter i en fantasiverden, vil denne bog være relevant altid.

"Nordenvinden"

Det er meget populært blandt fans af fantasy forfatter Marina Surzhevskaya. "Nordenvinden" - en af de mest populære bøger, udgivet i tre dele. Den første kaldes "Riversteyn". Historien handler om en forældreløs pige, der på tragisk vis mistede sin hukommelse og kan ikke huske noget fra fortiden. Riversteyn - er navnet på børnehjemmet, hvor den unge dame fik. Der bliver hun Enlightener, som vil besejre mørkets kræfter. Og det er i dette øjeblik foran hovedpersonen af gardinet og afsløre fortiden. Nu, hendes liv ændret for evigt.

Den første del har en masse ufærdige billeder, og læserne venter spændt på udgivelsen af den anden - "På forsiden af skygger" Nu hvor hovedpersonen kender sin fortid, hun havde brug for at komme til randen, hvorfra kommer en kraftfuld kilde til mørke kræfter og redde sin kæreste Xenia.

Og det sidste og sidste bog i trilogien - "The Tree of Life" I en verden af kaos vil komme. Mørke kræfter har fået evnen til at absorbere alt på sin vej, og drej den vitale energi i den døde mørke. Vender tilbage til kilden til styrke? Vil hovedpersonens favorit Riversteyn se igen?

En serie af bøger "Refleksionen er ikke mig"

En af de mest magtfulde bøger af forfatteren er romanen "Refleksionen er ikke mig. Iskra". Dette er den første del af serien, der består af to bind. Først og fremmest, er læseren bekendt med verden, som reflekterer lyset og mørket. Det sker en gang i hundrede år og manifesterer sig i form af implementeringen i den menneskelige krop. Refleksion skulle forsvinde i en dag, da lyser stjernerne, og derefter magtbalancen vil blive genoprettet. Men det sker ikke, og krigen begynder.

Bogen viser de realistiske kampe. Lad det forekommer i en fiktiv verden, men hvis du går tilbage til virkeligheden, så kan vi forstå, hvordan skræmmende tragedie af de almindelige mennesker. Alle tegn - det er en meget stærk personlighed, som bliver nødt til at overvinde ufattelige vanskeligheder. Slutningen af historien i den anden del af "Heart Ohharona".

Historien om templet Memory

Det ville være rart at have sådan en bank til at gemme alle vores erindringer. Her skal du få noget i gang med en check, for at producere keeperen og her - alle husket. Det handler om dette lager pågældende i en anden bog "Amber andres erindringer." Men der var meget mere kompliceret. Nogen kom ind i lageret og kan nu handle hemmeligheder af andre. Og oven i, at der er en frygtelig mord på pigen Mary.

Han ikke skuffe, og denne gang med et plot Surzhevskaya Marina. Blot få fat i en bog og fascinere. De gør ganske dykke ind i en anden verden, som er så tæt forbundet med vores egen. Bogen "Amber andres erindringer" ved første synes helt uforståeligt. Hvad sker der? Med hvem? Og vigtigst af alt - hvor? Men langsomt begyndte at snoet virvaret af mysterier, falder alt på plads. Denne historie er læst i ét åndedrag.

"Paths of lyng"

Surzhevskaya Marina undrer med ekstraordinære historier. Så du tror på hekse? Hvis ikke, det meget forgæves. For dig, stor historie - "Paths of lyngen."

Fortællingen i første person. Og det er ikke altid det samme bliver klart, jeg taler om. Beboere i landsbyer i nærheden, elsker at fortælle skrækhistorier til børn. Om en gammel heks, der bor på rådne sumpe, hvor frygten for flyvende fugle og vilde dyr til at gå. Hendes udseende skræmme nogen: Facial vorter modbydelige slim fra alle onde gerninger, som hun har gjort. Børn behøver ikke gå en tur alene i mørke skov, hvor hun bor ...

Og så pludselig viser det sig, at hovedpersonen er meget skræmmende heks. Og som om det ikke er så allerede og ondt. Og lurer under hendes krop med horn og en hale? Intrigue vrimler i denne bog. Og finde ud af, hvad historien er slut, kan du kun læse den til ende.

"Wayne"

Hvad vil overraske Surzhevskaya Marina? "Wayne" - dette er en meget subtil psykologisk roman, som åbner for hele menneskets natur. Man skulle tro, at tegnene er for grusom? De har ikke hjertet, og de er villige til hensynsløst anvende smerten? Og måske er det værd at læse mellem linjerne? Og gøre ud i de barske ansigter en fin varm åre af barmhjertighed og medfølelse? Disse er de vigtigste spørgsmål, der opstår, når du læser "Wayne" bog.

Plottet er ganske enkel. Engang en ung jomfru i kærlighed med en smuk ung mand. Syv år er gået, de følelser priugasli og klar til at blusse op med fornyet kraft, men i andre organer - pokkers genfødsel og hensynsløse dusørjæger.

"Hvorfor blomstrer Lori"

Surzhevskaya Marina skrev om sig selv, at han elsker sin helte råhed og grusomhed. Men det mest monstrøse i denne henseende, kan romanen betragtes som "Why opblomstringer Loris". Arbejdet er absolut iørefaldende og forbliver længe i hukommelsen.

Den første introducerer læseren til en verden, hvor fantastiske væsener bor - rayany. Når de blev æret som en gudinde, de elskede og værdsatte. Rayany opfylder de ønsker og beslutte, hvem og hvornår de skal give din hovedperson - en blomst Loris. Men en dag alting forandret mand. De viste sig at være meget alvorlige, og når den tid kommer til daggry blomst Lori igen, kan hovedpersonen dø. Hun forsøger at finde ud af, hvad blomsten blev skabt, og hvorfor det betyder døden.

Bogen er absolut om kærlighed. På den lyse følelser, der opstår til dem, der ikke fortjener dette. Som det ofte sker i livet. Kvinder er undertiden overrasket over, hvor trofast de kan elske de svin. Og dog, i alle de bøger Surzhevskoy virkelighed dygtigt flyttet ind i en fantastisk verden. Og det gør at se på det fra en helt anden side.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.