Kunst og underholdningLitteratur

Mesterværker af litteratur: resumé og analyse. "The Nose" af Gogol

Arven fra den geniale ukrainske og russiske forfatter N. V. Gogolya, er der mange værker af bemærkelsesværdige krævende læser. En funktion af hans arbejde er subtil humor og observation, en tendens til mystik og utrolige, fantastiske historier. Sådan er historien om "The Nose" (Gogol), som vi vil gøre følgende analyse.

Plot bly (kort)

For en synopsis af historien bør begynde sin analyse. "The Nose" af Gogol består af tre dele, som fortæller de utrolige hændelser i livet i en Collegiate assessor Kovalev.

Så en dag byen St. Petersborg barber Ivan Yakovlevich finde en næse i et brød, der, som det viste sig senere, tilhører en meget kær person. Frisør forsøger at slippe af med sine resultater, gør en stor indsats. Den kollegiale bedømmer på dette tidspunkt vågner op og opdager tabet. I chok og frustration han går ud, hans ansigt dækket med et lommetørklæde. Og pludselig møder sin krop, som er klædt i uniform, køre rundt, bede i domkirken, og så videre. På anmodning om at vende tilbage til sin plads næse svarer ikke.

Nikolai Gogol "The Nose" siger endvidere, at Kovalev forsøger at finde den forsvundne element. Han går til politiet, han ønsker at sætte en annonce i avisen, men han nægtede grund af singularitet af denne sag. Udmattet af Kovalev går hjem og tænker der kunne være bag sådan en ond joke. At beslutte, at denne officer hovedkvarter Podtochina - på grund af det faktum, at han nægtede at gifte sig med sin datter, assessor skriver et brev til sin anklage. Men kvinden i forbløffelse.

Byen hurtigt er fyldt med rygter om en utrolig hændelse. En politimand fanget selv næsen og bringer til ejeren, men at sætte det på plads er ikke mulig. Lægen heller ikke, hvordan man få fat faldet af kroppen. Men efter omkring to uger Kovalyov vågner og finder sin næse i sin retmæssige plads. Den barber, der kom til at udføre deres normale arbejde, ikke længere holde på blev den del af kroppen. I denne historie ender.

Karakteristika og analyse. "The Nose" af Gogol

Hvis man ser på den genre af værker, "næse" - historien er fantastisk. Der kan argumenteres for, at forfatteren fortæller os, at en mand uden grund besvær, bor spildt og ikke se ud over deres næser. Hans overvinde dagligdags gøremål, der ikke er værd en krone. Han falder til ro, føler et velkendt miljø.

Hvilken konklusion tilskynder dybdegående analyse? "The Nose" af Gogol - en historie om en mand, der er for alle stolte, der ikke bekymrer sig om folk under rang. Ligesom snus revet krop på en ensartet, er en sådan person ikke forstå talen adresseret til ham og fortsætter med at gøre sit ting, hvad det var.

Betydningen af den fantastiske historie

Brug den fantastiske historie, originale billeder og meget atypiske "helte", den store forfatter reflekterer for strømmen. Lyse og topisk, han fortæller om livet i embedsmænd og deres evige bekymringer. Men er det om hans næse skal passe disse mennesker? Medmindre de ikke løser de reelle problemer for almindelige mennesker, som de ikke har en manual? Dette er en skjult ironi, der henleder opmærksomheden på det store problem i det moderne samfund Gogol. Dette var analysen. "The Nose" af Gogol - et værk, der er værd at læse i sin fritid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.