Kunst og underholdningLitteratur

Han og hun i historien Kuprin "Oles". Temaet for kærlighed i historien A. I. Kuprina "Oles"

Historien "Olesya" (Kuprin) er baseret på de selvbiografiske erindringer forfatteren i 1897, da han boede i Polesie. Mens skuffet i reporter karriere, Kuprin forlod Kiev. Der var han involveret i kontrollen af den ejendom, beliggende i Rivne distriktet, blev interesseret i Kirken slaviske sprog. Men den største Kuprina lidenskab var på jagt. Blandt de grænseløse sumpe og skove, tilbragte han hele dagen med bønderne-jægere.

Den resulterende indtryk fra møder og samtaler, lokale legender og "historier" gav meget mad sindet og hjertet af forfatteren, bedt specificitet og formen af hans tidlige historier - en beskrivelse af den "lokale" historie, rejse historie.

Kærlighed er i værker Kuprin

Alexander var altid interesseret i temaet kærlighed, tro, at det indgik den mest spændende mystiske mand. Han mente, at den enkelte ikke kan udtrykkes i farver, ikke stemme, ikke i værkerne, ikke gå, nemlig kærlighed.

"Han er i historien Kuprin" Oles "-. Det vigtigste tema i arbejdet kærlighed som den ultimative målestok for en persons identitet, forædlende og opløftende det over livets omstændigheder, blev afsløret med stor dygtighed i historien i hendes Alexander poeticizes adel sjæl, evnen til at nyde skønheden. . og harmoni i naturen kærligt og generøst beskrevet i historien om Polesie landskaber giver stor, lys tone i fortællingen af den skæbne Ivan Kalashnikov og Olesya - hovedpersonerne.

Billedet af Olesya

Indholdet af historien Kuprin "Oles" baseret på historien af lette følelser for håbefulde forfattere ung pige. Heltinden fra de første fraser om de "sultne finker" tilbyder sine læsere. Ivan Kalashnikov, hun blev ramt af skønheden af originalen. Hun var en brunette, omkring 20-25, høj og slank. Ivan Kalashnikov trængsel med hende og hendes mormor Manuylihoy ren nysgerrighed. Med disse to kvinder i landsbyen omkostningerne uvenlige, udkasterladning lever i tæt skov, fordi Manuylihu betragtes som en heks. Hovedpersonen, vant til på vagt over for folk, der ikke umiddelbart åbnes til forfatteren. Dens skæbne bestemmes alene af ensomhed.

Fortællingen er fra forsiden af Ivan Kalashnikov, den urbane intelligentsia. Alle andre tegn (asocial bønder Yarmola, fortælleren, Manuyliha) i forbindelse med miljøet, begrænset af dens love og livsstil, så det er langt fra harmonisk. Kun Olesya, uddannet af naturen selv, sin vældige magt, har formået at bevare de medfødte menneskelige kvaliteter og talenter. Forfatter idealiserer hendes billede, men i de følelser, adfærd, tanker legemliggjort Olesya reel mulighed, så historien er psykologisk sandt. For første gang i karakteren af Alexander Ivanovich Olesya fusionerede engagement og stolthed, elegance og opleve effektiviteten af handlinger. Hendes begavede sjæl påvirker flyvningen af følelse, hengivenhed til den elskede, til naturen, til mennesker.

Hvorvidt elskede Ivan Timofeevich Olesyu

Heltinden forelskede sig i forfatteren, "det gode, men kun en svag" person. Hendes skæbne blev forseglet. Overtroisk og hypokonder Olesya tro, hvad han fortalte hende kortet. Hun vidste på forhånd, hvad der vil afslutte forholdet mellem dem. Gensidig kærlighed virkede ikke. Ivan T. havde kun tiltrukket Olesya, er forveksles med kærlighed. Denne interesse er opstået under originalitet og spontanitet hovedpersonen. Den offentlige mening for svag vilje karakter betød meget. Livet er ikke hans, tænkte han.

Han og hun i historien Kuprin "Oles"

I Olesya han legemliggjort billedet af Moder Natur. Det med omhu og kærlighed refererer til de finker, kaniner, stære, beklager sin bedstemor, Trofim tyv, selv tilgiver izbivshuyu hende gal menneskemængde. Olesya - naturen er en alvorlig, dyb, fast. Der er en masse spontanitet og oprigtighed. Kuprina helten under indflydelse af skoven pige føler, om end midlertidigt, en særlig oplyste tilstand i sindet. Kuprin (historie "Oles") analyse af de tegn, udføres ved at modsætte, baseret på kontrast. Dette er meget forskellige mennesker, der tilhører forskellige samfundslag: - "at observere manerer" helten en forfatter, uddannet mand, der kom i Polesie Olesya - der voksede op i skoven analfabeter pige. Hun var klar over alle manglerne i Ivan Kalashnikov, og vidste, at deres kærlighed ikke vil være glad, men på trods af dette, helten elskede med hele mit hjerte. For ham, hun gik til en kirke, som var en prøvelse for pigen, fordi hun var nødt til at overvinde den frygt, ikke kun til beboerne i landsbyen, men også til Gud. Ivan T., på trods af at han elskede Oles (som han troede), samtidig bange for sine følelser. Denne frygt for enden og forhindrede Ivan Timofeyevich at gifte sig med hende. Som det fremgår af en sammenligning af de to billeder af helte, han og hun i historien Kuprin "Oles" - helt forskellige mennesker.

en smuk mands drøm

Historien "Olesya" (Kuprin) - drømmen om en smuk mand, sundt og frit liv i harmoni med naturen. Det er ikke tilfældigt fandt sted på udviklingen af kærligheden i hendes baggrund. Hovedidéen i værket: bare væk fra ligegyldighed af byen, væk fra civilisationen, kan du møde den person, der bevarer evnen til at elske hengivent, uselvisk. Kun i harmoni med naturen, kan vi opnå adel og moralsk renhed.

Den sande betydning af kærlighed

Han og hun i historien Kuprin "Oles" - folk er meget forskellige, så de er ikke bestemt til at være sammen. Hvad er meningen med kærlighed, for hvad Olesya, vel vidende, at deres forhold er dødsdømt, endnu ikke skubbet helten fra starten?

Den sande betydning af kærlighed Alexander ser i et forsøg på at give den elskede fuld af følelser. Mennesket er ikke perfekt, men den store styrke denne følelse kan være, i hvert fald midlertidigt, til at returnere sin naturlighed og gys, der kan redde folk som Olesya. Denne karakter er i stand til at bringe harmoni i sådan en modstridende forhold som dem, der er beskrevet Kuprin (historie "Olesya"). Analyse af dette produkt fører til den konklusion, at hendes kærlighed - det er foragt for menneskelig lidelse og død. Det er uheldigt, at denne følelse kan kun favoritter. Kærlighed i historien Kuprin "Oles" - dette er en særlig gave, så sjældne, som det er magiske kræfter besat af hovedpersonen. Det er noget mystisk, mystisk, uforklarlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.