Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger hellefisk fisk i ovnen

Enhver fisk er rig på vitaminer og mineraler, og havet indeholder stadig mindst knogler og spiselig. Ernæringseksperter anbefaler herunder fisk i din kost mindst en gang om ugen. Men hvordan det skal gøres på en måde at behage smagspræferencer i hjemmet?

For eksempel kan du lave mad hellefisk i ovn med grøntsager. Dette vil kræve aubergine (du kan erstatte zucchini), tomater, løg. Auberginer og tomater skåret i skiver, løg - ringe. Grøntsager og saltet og krydret. Aubergine dyppet i mel og let stegt med løg i vegetabilsk olie. I en smurt form, fastlagt og forberedt stegte grøntsager, er tilføjet de tomat udsnit, stablet på toppen små stykker af helleflynder, gnides med salt og krydderier. Fisk vandes citronsaft, hvis det ønskes, er det lagt revet citronskal eller slags ost. Fremstilling pighvar i en ovn opvarmet til en gennemsnitlig temperatur på omkring en time.

Du kan også bruge en opskrift, hvordan man tilbereder hellefisk i ovnen med svampe. For at gøre dette, pr kg fisk er taget omkring 300 gram svampe, 200 gram selleri, et glas hvidvin, salt og krydderier. Julienne selleri stuvet på en stegepande med afskårne svampe indtil de er bløde. Efter at grøntsager er lagt ud i en form, en top portioner helleflynder. Skålen er saltet og peber. Det hældes et glas vin, en lille mængde citronsaft. På den halve time sætte fisken i ovnen. Så med hende pænt blander saucen og sat på bålet indtil indtil fordampet, omkring halvdelen af væsken. Smagen kan saucen tilføje lidt sukker, krydr med vegetabilsk olie. Hellefisk med grøntsager lagt ud på et fad, hæld saucen og drys med krydderurter. Ud over svampe, kan du bruge forskellige typer af svampe, såsom svampe eller østershatte.

En af de enkleste opskrifter er sandsynligvis betragtes helleflynder i ovnen, bages i folie. Til dette taget fileter, gnides med en blanding af salt og krydderier, drysset med lidt citronsaft, indpakket i folie og går ind i ovnen. På trods af den tilsyneladende enkelhed af opskriften, resultatet er mørt og smeltning i munden fisk fad, side parabol, som kan omfatte: salat af friske grøntsager og kogte kartofler. For mere saftig smag kan være på hvert stykke fisk sætte en skive frisk tomat.

Interessant og let at tilberede hellefisk i ovnen, kogt i en fløde sauce. Små portioner let stegt på en pande. I form af bagning sætte løg ringe, som har en fisk. Næste forbereder saucen selv. For at gøre dette, lidt mel stegt i smør, tilsæt creme fraiche, salt, krydderier. Alt imens standses, og derefter hældt i en skål. På toppen af fisken smøres let med citronsaft, drys med revet ost på det. Fremstillet fad omkring en halv time ved en gennemsnitlig temperatur.

Det skal siges, at hellefisk bagt i ovnen går godt med mange grøntsager. Appetitvækkende og flavorful, og meget sundt parabol kan tilberedes helleflynder med broccoli eller blomkål. Til denne fisk skæres i tynde lille plade gnides med salt og krydderier, spredes på en bageplade. Dette også sætte broccoli i buketter parset. Olivenolie blandet med citronsaft. Produkter smøres med blandingen, og, for en tid, anbringes i ovnen. Således tilberedt fisk med grøntsager kan tjene som en separat skål, eller forsynes med en garniture.

Ved bagt helleflynder er perfekt ris eller kartoffelmos. Det kan fremstilles som et festligt bord og en normal dag, foruden, det tager ikke meget tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.