Kunst og underholdningTeater

Kondrateva Marina Viktorovna, prima ballerina af Bolshoi Teatret: Biografi, kreativitet

Kondrateva Marina Viktorovna - prima ballerina af Bolshoi Teatret, Folkets kunstner RSFSR og derefter USSR, berømte koreograf og vinder af jeg grad ved World Festival of Youth og Studerende i Warszawa.

familie

Pålidelige oplysninger om, hvad der var, og hvad der var levende ballerina mor, er der stadig ingen, men hendes fars navn og den dag i dag mange mennesker kender. Viktor Nikolaevich Kondratev var en fremtrædende sovjetisk fysiker-kemiker, der gjorde et enormt bidrag til udviklingen af de to sektioner af at integrere videnskab. Denne mand viet sit liv til videnskaben, professor og ph.d., har han formået at opdrage sin datters indre kerne, uden hvilken intet liv, og heller ikke i balletten, det var umuligt at holde.

barndom

Kondrateva Marina Viktorovna blev født den 1. februar, 1934 in byen Leningrad, som nu hedder Sankt Petersborg. Fra en tidlig alder viste Marina fremragende evner i dansen: pigen var mobil, hendes bevægelser var fuld af skønhed og ynde. Mange venner af hendes far-akademiker rådes til at sende deres datter til ballet skole, og kun én , Nikolai Semyonov, for akademisk og tæt Kondratiev, næsten arm afværget pige i hendes fremtidige studiested. Men i det øjeblik, de krydsede grænsen på skolen, skæbnen spillet en grusom spøg: pigers optagelse blev lukket. Men så var der sådan en fantastisk danser, ikke en anden videnskabsmand? En kvinde, der arbejder på skolen administrator, se den knækkede tilstand af marinaen, besluttet at hjælpe: Semenov hun gav adressen og telefon en af Leningrad balletmester. Og så Agrippina Vaganova (samme koreograf) rent fra et professionelt synspunkt, sagde, at for altid ændrede skæbnen for den lille pige: "Du er nødt til at danse."

begynde at lære

pigens far er ikke meget modstået beslutningen, og se, en ung Marina Kondratieva af Vaganova anbefalinger indtastet Moskva Koreografisk School. Første gang undersøgelsen er ikke givet for let, men den lidenskab og tørst dans altid kom i forgrunden over alle vanskeligheder. Meget snart hun bliver brugt, bliver vant ikke kun med avanceret grafik og nådesløst træning - hun bliver vant til tanken, som ikke kunne være værre end den mest berømte og enestående i sin art, der fører danserne ikke alene mere, men også mange andre dele af verden teatre. Indsatsen i de kommende balletdansere ikke går forgæves i 1952 Marina glimrende eksamen fra college ved Galina Petrova og efter, der får til Bolshoi Teatret dansere.

De første succeser

Grand Theatre bliver en reel hjem for Kondratieva, ikke kun i starten af hendes uddannelse, men også hele fremtidige karriere. I disse år, de forestillinger på scenen skinnede legendariske Maya Plisetskaya, grøn, Lepeshinskaya - kvinde, hvis navn er kommet ind i historien om den russiske ballet. De var nu lige foran øjnene på en novice ballerina. Hun kunne se deres færdigheder, lære af det, lytte til råd og, selvfølgelig, for at forbedre.

På Bolshoi Teatret var hendes mentor Marina Semenova - en berømt balletdanser, der allerede har vundet international anerkendelse, og som i alle de store teatre i landet. Semenova, ikke kun gav den unge Marina begynde at udvikle sin egen teknologi, men at hun havde forberedt hende Kondratyev fremtidige erhverv - lærer-vejleder.

Håbefulde ballerina debut var rollen som Askepot i ballet R. Zakharov, og igen, det var umagen værd blot at starte, hvordan rollen faldt på de sarte skuldre, som sne. Efter Askepot blev spillet Masha i "Nøddeknækkeren", en anden prinsesse ved navn Aurora fra "Tornerose", og selv rollen som Shakespeares Julie, som blev overført med al fylden af sanserne, som kun kan fastsættes i en dans.

duetter

I løbet af sin dans karriere Kondrateva Marina Viktorovna dansede med en masse, da hun passerede ind i historien af partnerne. Det var Mikhail Lavrovskii og Yuri Vladimirov, og Vladimir Tikhonov, men den mest mindeværdige duo udgivet en ballerina med Marisom Liepoy - litauisk og sovjetisk ballet solist, hvis forestillinger har altid været mindeværdig og atmosfæriske, takket være sin unikke, "ild" og impulsiv dans teknik .

Med ham dansede Kondratieff en af de mest fantastiske af deres roller - Giselle i eponyme ballet A. Adam, redigeret af L. M. Lavrovskogo.

Pædagogisk aktivitet

Allerede i 1980, Kondrateva Marina uddannet fra Statens Institut for Theatrical Arts. A. V. Lunacharskogo (nu GITIS).

Undervisning fik Kondratieva overraskende nemt: kvinden kan nemt finde et fælles sprog med uerfarne dansere, og hvordan det var dengang. Med V. Yu. Vasileva og N. D. Kasatkinoy hendes første undervisningserfaring fandt sted i et ensemble kaldet "Moskva klassisk ballet", og derefter med en selvsikker nåde Marina nemt styres og indfødte dansere fra Moskva Balletskole. Fra 1990 til 2000 blev hun professor ved skolen, og selv efter nogen tid, kvinden til sidst bliver en lærer-træner på Bolshoi-teatret.

I løbet af sin undervisning karriere koreograf lærte Margarita Perkun-Bebezichi, Elena Knyazkin, Faith Timashova arbejdet med dansere og balletdansere Grigorovich Studio, en af de mest berømte ballet mestre og koreografer i landet, såvel som mange andre piger, der gennem lydhør regering sin mentor nu blevet en værdig erstatning for den gyldne generation af russiske ballet 60'erne.

I vores år Kondratiev er leder af den berømte Hope Grachev og Natalia Osipova, som hver især - prima ballerina af Bolshoi Teatret.
Siden 1988 Marina Viktorovna Kondrateva karriere starter i dette nye område - en koreograf, lykkes hun glimrende igen.

Self-udtryk på scenen og i sine bedste roller

Høj verden ballet Kondratiev husket takket være sin unikke teknologi. Det betyder ikke indføre nye stilarter og bevægelser, som det gjorde Plisetskaya, men dens måde af præstation var så lys, at det syntes hun var ikke danse på scenen og i luften. Hendes fantastiske heftighed bevægelser har gjort det muligt helt at slå mange af de tegn, hvor toppen af hendes færdigheder faldt i "Giselle" - en ballet, hvor hovedpersonen har at flagre som en ulegemlig vision, fødder knapt rører gulvet. Bevægelse af ballerina skulle være elegant, men hurtigt, måtte hun hurtigt haste udtrykke deres følelser, men på samme tid, skal lyden af hendes skridt blive absorberet stilhed. Alt dette er utroligt formået at formidle præcis Kondratieva.

Gang på gang, nu udføres hun Giselle - ballet, hver gang der kommer ud bedre og bedre, og dygtighed af den storslåede balletdanser så mere og mere perfektioneret. Shining på denne måde, har Marina Kondratieva opnået titlen på en af de bedste Giselle XX århundrede.

Marina Kondratieva - en danser, blev den levende udformning af den romantiske ballet i sine bedste traditioner. Swift, yndefuld, vægtløse - det var en spøgelsesagtig måde, der charmerede ikke kun publikum, men også set en masse koreografer og hele virksomheden som helhed.

I balletten "Paganini" hun igen spillede rollen, som blev offentliggjort i sin bedste - rolle muserne, vist ud af ingenting og giver inspiration og håb.

Aktiviteterne i øjeblikket

Må ikke blive overrasket over at erfare, at den nuværende Kondratieff stadig underviser. Enhver, der nogensinde har knyttet sin sjæl med ballet, vil altid komme tilbage til det. Gorgeous danser, koreograf og balletmester allerede Bolshoi-teatret er nu 82 år, men det betyder ikke, at hun at forberede sig til scenen flere og flere nye talenter. Blandt hendes elever er nu opført som Anna Okunev, Olga Smirnova, Nina Biryukova og mange andre piger, der havde aldrig fortryde at vælge en mentor.

3 år siden Kondratieff blev medlem af Art Rådet for Den Bolshoi Ballet, så nu er det ligesom en ballet lærer er ikke kun tid, men også en direkte mulighed for at forberede unge dansere så de skinne på scenen var ikke mindre end den samme Plisetskaya eller Kondratieva selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.