Hjem og familieTilbehør

Renseri af tøj derhjemme. Sæt til tøj renseri derhjemme

Der anvendes forskellige metoder til at vaske tøj. Mange ting, du kan finde et ikon, som betyder, at du har brug for renseri. Denne procedure udføres af særlige regler. Der er særlige værktøjer til dens gennemførelse. Renseri af tøj derhjemme, og er udført med brug af folkemusik retsmidler. Det er kun nødvendigt at følge reglerne instruktioner.

definition

Tør renere tøj - en måde at rense ting fra pletter ved hjælp af midler, der ikke behøver at blive opløst i vand. Med denne metode væsken er ikke relevant. Plus procedure anses for at være beskyttelse af produkter fra deformation af væv, som ikke kan opnås med konventionel vask.

Producenter på tøj er som regel angivet på vaskeanvisningen. Men disse tips er ikke altid nyttigt eller kan være svært for folk. Rensning gør det nemt at udføre arbejde i hjemmet. Det er nødvendigt at kontrollere hele processen, således at produktet bevarer sin form.

For hvilke ting egnet behandling?

Hvilke produkter kan rengøres med en tør metode? For sarte stoffer kan nævnes:

 • Silke.
 • Uld.
 • Tynd bomuld og hør.
 • Tynd trøje.
 • Velvet.
 • Suede og læder.

Hvis dit tøj har kunstfærdige indretning elementer, såsom hånd broderi med perler, pailletter, rhinestones, bliver de beskadiget under bearbejdning i maskinen, også selvom du bruger sarte cyklus. Hjem renseri procedure er perfekt bevarer form af ting. For at udføre et sådant arbejde skal være, og når det ville være ønskeligt at forlænge levetiden af dine yndlings ting. I denne behandling, er det ikke nødvendigt at fjerne knapper, stropper, skulderpuder og andre detaljer.

Hvordan er proceduren?

Rensning udføres på grundlag af følgende trin:

 • Ting bør placeres i en særlig posen eller beholderen. Tøj skal ligge frit. Følsomme produkter i forvejen evert.
 • vi nødt til at sætte våde håndklæder og aroma i posen. Indeholdende fugt vil udføre rengøring. På grund af den våde miljø tingene ikke krølle.
 • Bør indgå i maskinen tørring tilstand. Det bør sætte timeren til 30 minutter. Temperaturen bør være minimum.
 • Efter rengøring er det nødvendigt at hænge tøj på bøjler til at opretholde formen.

midler

Tør rengøring er ofte nødvendig for sarte materialer, for eksempel, for ting, der er lavet af silke, uld, fine bomuld. Mange produkter kan vaskes med inddragelse af regimet "Finvask." For eksempel, tøj lavet af hør, rayon, triacetat.

Hvis den valgte metode er tør, så kan du få arbejdet gjort med brug af særlige kemikalier eller naturlige. De kan købes i mange butikker husholdningskemikalier, eller finde hjem. De fleste af dem er nemme at bruge og økonomisk overkommelig.

Spotremover

Renseri af tøj derhjemme med brugen af dette værktøj vil være effektiv. Stoffet hjælper med at fjerne snavs fra fedt, sukkerholdige drikkevarer, og mange andre problemer. Værktøjet kan bruges til rejser. Det vil være uundværlige i cateringvirksomheder.

"Minut"

Dette betyder for kemisk rensning af tøj er lavet i form af geler, der er indeholdt i rør. Det er let at anvende: den påføres materialet, så er du nødt til at vente det tørre. Så skal du blot fjerne saldi. I denne rengøring slutter procedure. Plus fonde betragtes som en rimelig pris.

gel Woolite

Rensning tøj derhjemme er muligt ved hjælp af gelen. Han renser produktet fra snavs. De kan håndtere ting fra strikket uld. Anvendelse gel til følsomme materialer er mulig på grund af fraværet i sammensætningen af de aggressive kemiske komponenter. Anvend det er muligt at rense den hvide, farven på tøj, der ikke falmer.

Hagerty: DryCleanerKit

Dette sæt er for kemisk rensning af tøj gør det nemt at få gode resultater. I struktur der er aktive stoffer, der kan fjerne forskellige pletter. Der er i ham, og de komponenter, der er forfriskende materiale. Værktøjer inkluderet i kittet, der anvendes til tørring i vaskemaskinen.

Denne pletfjerner er nødvendig for at rense væv uden skrappe opløsningsmidler, fordi de ikke er i line. Fremgangsmåden ved fremsættelse friske tøj, hvorefter materialet ikke krymper og ikke strække. Stoffet bevarer sin attraktive udseende. Sættet er egnet til behandling af genstande af hør, bomuld, silke, uld.

K2R

Spray til renseri tøj bruges til hurtig og høj kvalitet for at eliminere forurening. Han betragtes som en af de bedste værktøjer i form af aerosoler. Det skal sprøjtes på materialet, og derefter udføres opløste genstridige fibre. Produktet ikke ødelægge tingene, så brug en spraydåse til forskellige materialer.

naturmedicin

Der er stoffer, der ikke kan håndtere kemikalierne. De bør ikke vaskes, men renseri er fint til at komme af med alle former for forurening. Følgende værktøjer kan bruges med følsomhed over for husholdningskemikalier:

 • Scotch. Det er fantastisk til ting læder. Med ham vil fjerne de friske og gamle pletter.
 • Bagepulver. Produktet anses for at være en naturlig absorbent til at absorbere snavs. Plus brug anses for at være tilgængeligheden af sodavand.
 • Stivelse. Værktøj giver dig mulighed for at vise snavs fra tøjet.
 • Brush. Det kan bruges til rengøring af ruskind produkter.
 • Sand. Det anvendes i behandlingen af pels. Den opvarmede sand hældes på problemet. Så må vi ryste resterne.
 • Benzin. Det er muligt at eliminere forurening. Han havde brug for at fjerne svære pletter, men på grund af den stærke lugt det skal bruges kun i ekstreme tilfælde.
 • Hydrogenperoxid. Det anses en naturlig opløsningsmiddel. Det er perfekt egnet til rengøring af hårde hvidevarer.
 • Ammoniak. Han kan bringe alle de pletter. Det er ikke anvendes ufortyndet, er ammoniak anvendes generelt.
 • Eddikesyre. Koncentrerede meget forfriskende tøj.

Rensning hjemme med deres egne hænder skal gøres omhyggeligt. Før du bruger alle nødvendige midler for at læse instruktionerne. Hvis du bruger naturlige ingredienser, er det nødvendigt at være tålmodig, fordi den tid, der kræves til at fjerne pletter. I tilfælde af frygt for pinlige ting er bedre at henvende sig til masteren. Eksperter vil udføre proceduren med egnede midler, udvalgt på grundlag af materialet.

fordele

Renseri af tøj i husholdningernes efterspørgsel på grund af følgende fordele:

 • Der bliver ingen deformation af produkterne, da der ikke er kontakt med vand.
 • Der er materialer, der skal renses kun tør vej. Dette refererer til ruskind, læder, cashmere og andre sarte stoffer.
 • Nogle pletter når de udsættes for vand trænge dybere ind i materialet. Så det bedste valg ville være at tørre rengøring.
 • Gammel snavs fjernes ved en tør metode. Kun ved hjælp af særlige opløsningsmidler vil fjerne forureningen.

mangler

Denne behandlingsmetode har nogle ulemper. Opløsningsmidler perfekt fjerne fedt og oliepletter, men de er ineffektive, når pletterne er vandbaserede. Derfor, hvis forureningen vaskes af huset med en tør fremgangsmåde, det vil ikke fungere at fjerne.

I udtalelsen fra de mennesker, det viser, at opløsningsmidlerne gradvist ødelægge produktet, da under tørringen de er ikke helt fjernet fra vævet. Men det er ikke sandt, da de midler og teknologier, der anvendes i moderne renserier har høj overflade aktivitet, længere tids opvarmning. Derfor opløsningsmidler med pletter helt uskadelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.