Hjem og familieTilbehør

Paws for symaskiner til alle lejligheder

Sættet af moderne symaskine indeholder mange yderligere værktøjer, der kan ikke kun lette arbejdet for den dameskrædder, men også for at gøre det færdige produkt ligner en brand.

Oftest, ejeren af maskinen bruger kun en grundlæggende fod. Resten af anordningen og forbliver intakte. Selvfølgelig, mange fødder til symaskiner kræver udvikling af afhængighed, og hvad det tager tid, så den syerske og fortsætte med at bruge de vigtigste, der er installeret på maskinen i første omgang at udføre alle operationer.

I virkeligheden, i tillæg til de faner følger med maskinen, der er mange andre, der sælges separat. Enhver, der er alvorligt engageret i at sy og søger at gøre en ting, der ikke kan skelnes fra fabrikken, med glæde får nye elementer hele tiden og bruge dem i deres arbejde.

Gennem forskellige faner til hurtigt at lægge folden Hemming produkt blinde sting pænt sy lynlåse, syning dyner, knaphul, sy knapperne, udføre boucle og montage. Der er særlige typer til forskellige typer af materiale: læder, ruskind, strik. Der er faner for kantning, broderi, for svært tilgængelige steder, overlock, podrubatel og mange andre. Selvfølgelig vil mund symaskine "Brother" ikke passer til biler et andet mærke, og omvendt. Derfor, når de køber er det vigtigt ikke at lave en fejl. Care er vigtigt!

Paws for symaskiner overlock hjælpe, hvis du ikke har denne enhed. Med det muligt at opnå større besvær kanter region, som kan skelnes fra det behandlede på en speciel maskine kun for omhyggelige placere genstande.

Paws for symaskiner, beregnet til oplægning tillade hurtig, præcist og diskret til søm i bunden af produktet. De kan bruges til at sy en skjult lynlås. Denne type omfattede enhver moderne bil.

Hver dameskrædder praktisk fod til syning tynd trøje. Når tværbindende beklædningsgenstand komponenter af et sådant materiale er det sker ofte, at den bliver trukket ind i hullet i stingpladen. Hvis du køber en speciel fod, så kan du glemme alt om dette problem.

Moderne maskiner og specialværktøj giver dig mulighed for at arbejde med vanskelige materialer, selv derhjemme. Især for syning læder og ruskind er fod med hjul. Takket være hende, kan du hurtigt og uden fejl, der ikke er tilladt i henhold til huden, til at udføre høj kvalitet svejsninger.

Paws for symaskiner "Janome" præsenteres i et stort sortiment. Blandt dem, der er apparater til boucle, smetyvaniya, syning på perler, broderi, Hemming, satin sting, kanter, syning på ledningen. Virksomheden "Janome" tilbyder en meget bekvem enhed, som kaldes "dobbelt-feed" eller "Walking fod". Denne enhed er beregnet til syning artikler fremstillet af tynde og tætte væv og til tufting. Forskellen mellem denne foden fra den sædvanlige er, at det ikke glider, og går eller hopper. Dette er, hvordan den tilvejebringer synkron varebevægelser linkes komponenter. Transportøren bevæger øvre stof uden at lade den bevæge sig i forhold til bunden, som typisk forekommer under syning med standard fod.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.