Hjem og familieTilbehør

Hvordan man vælger et glas pejsen?

En masse af nutidens interiør design antage en pejs. Han giver særlige komfort værelse, derfor er i stor efterspørgsel. Men på samme tid, at de er sikre og praktisk, er det meget vigtigt at vælge de rigtige materialer, der skal bruges ved fremstillingen.

karakteristika

Du skal være særlig forsigtig, når du vælger brand-resistent glas til pejse, som lukker arne ild.

Ved at have en lille varmeudvidelseskoefficient, anvendes det i områder, hvor der kan være pludselige temperaturændringer. På grund af sin unikke egenskaber af glas ikke sprænges til pejsen og ikke deformeret i produktet.

For ham perfekt borsilikat og kvarts belægning, der giver de bedste resultater og varmebestandige egenskaber.

Producenter tager hensyn til de ønsker og interesser klienten, forsøge at tilpasse så meget som muligt under den form for bom design af rum, hvor det vil være. Glas pejs døre kan tonet, har lyd-bevis, men det vil ikke høre lyden af brændende træ eller kul. Varmeresistent bom kan være helt sikker, hvilket er meget vigtigt, hvis dyrene er i huset eller børn. Røre dem, takket være det glaskeramiske materiale pejsen varmeresistent belægning, er det umuligt at brænde dig.

Billigt eller dyrt

Førende inden for fremstilling af de nævnte betragtes som en tysk selskab ROBAX. Denne producent er berømt på grund af sin veletablerede position og produkter af høj kvalitet. Men at få glasset til pejsen fra et velrenommeret firma, for mærket, vi altid betaler for meget.

Høje omkostninger - det er den faktor, der karakteriserer køb af varer fra den berømte producenten. Selvom kan købes ikke mindre kvalitets produkter til mindre end den mængde af sine ejendomme på samme tid, vil ikke give efter.

Ikke meget kendte mærker er også tilbyde høj kvalitet ildfast varme-bevis glas til pejsen, hvis pris er tilgængelige for mange (5.000 rubler). Mangfoldigheden af arter og former egnet til forskellige foci.

sikkerhed

For at undgå forekomsten af huset åben ild kilde, mens nyde at læse interessant bog af gulvbelægning eller familie visning film, lukke pejs flammer. For at gøre dette, skal du bruge brandsikker glas til pejse, der giver mulighed for at være i nærheden af branden er helt sikker, uden frygt for brand.

Varmebestandig belægning forhindrer gnisten kommer ind i rummet, hvor kaminen er placeret, men det ikke forstyrrer indtrængningen af luft inde i det, støtte og forbrændingsprocessen.

egenskaber

At vælge en brandsikker glas til pejse, er det nødvendigt at være opmærksom på sine karakteristika:

  • Tykkelse og styrke - er ønskeligt at vælge glas med en tykkelse på ikke mindre end 4 mm.
  • Reserve temperatur, som er i stand til at modstå coating. Dette tal bør ikke overskrides.
  • periode - det er målt i timer og afhænger af temperaturen. For at forlænge levetiden af belægningen operationen, er det ikke nødvendigt at opvarme arne kul, for at skabe effekten af en høj stak belastning og dets enorme mængde af træ.

Også værd at bemærke er, at pejsen, på grund af en betydelig stigning i varmeoverførsel, æstetik og sikkerhed er mere populære end det åbne. Desuden lukket kilde til branden indebærer evnen til at styre hele processen med at brænde, og det er bestemt en utrolig praktisk.

rensesystem

Skelne mellem forskellige typer ruder ildsteder - segment og flad, laterale og lige.

Jeg må sige, at dørene til pejse med glas og har ulemper, den vigtigste af hvilke - det er deres sod forurening. I dette tilfælde er sod er ikke kun ødelægger deres udseende, men også reducerer den driftsperiode. I produktion og installation af beskyttelse herden anvender sådanne metoder med sod som:

  • Glas pejs behandlet metaloxid. I dette tilfælde, under indflydelse af temperaturen på overfladen af glasset sod brænder dig. Den beskyttende belægning usynlig mand og udseendet er ikke påvirket. Rengøring af glas i dette tilfælde er ikke påkrævet.
  • Ovnen lå recirkulationssystem. God trækkraft gør det umuligt at sætte sig på glasset sod.

Årsager forurening af briller:

  • manglende tryk;
  • specifik model pejs (glas på nogle modeller hurtigt dækket med sod);
  • brugen af brændstof med en masse af træ harpiks.

For at forhindre forekomsten af sod, bør en fugtig klud vaskes regelmæssigt varme ruder. Dette skal ske i de øjeblikke, hvor produktet er kølet helt ned. Lille forurening kan let fjernes med enkle midler, som er beregnet til ovne, komfurer, grill og mikrobølger. Sod kan også fjernes med citronsyre, ammoniumchlorid, hvid ask. Men alvorlig forurening kan fjernes ved hjælp af, specielt beregnet til rengøring pejs glas. Brug slibemidler ikke kan: glasset kan blive ridset, og derved miste appel.

Hvor ellers kan bruge ildfast glas

Dens vifte af ansøgning er meget bred. Lavet ikke kun dørene for pejse med glas. Det er ofte sættes i ovnen, hvilket gør det muligt at styre tilberedningen. Ildfast lamineret glas også gjort og Ildovnen, kan farven af materialet på samme tid være noget.

Omkring pejsen skal arrangeres "forklæde" af en særlig ikke-brændbart materiale - det vil hjælpe med at forhindre spredning af brand. I dette tilfælde, glasset er det perfekte materiale til at skabe det - det vil bidrage til at "forklæde" for at gøre usynlig og vægge og gulve for at beskytte mod brand. En sådan glas er næsten ikke ridset, derfor ingen pejs tilbehør, ingen træ han ikke gjorde meget skade. Da varmeresistent glas har en høj slagstyrke, mekanisk skade er det meget vanskeligt at anvende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.