Hjem og familieTilbehør

Grænsen for senge - æstetik og funktionalitet

Alle kan lide at have en smuk have og en velplejet have: at dyrke grøntsager pæne, rene sporet, indviklede blomsterbede. For at give et komplet type områdets avlere bruger i stigende grad kantsten til sengene. De er lavet af forskellige materialer: planker, skifer, mursten, jern og plast. Normalt kantsten traditionelle rektangulære ramme senge, men gartnere i stigende grad eksperimenterer med former, skaber en interessant og usædvanlige haver og frugtplantager.

Grænsen til senge værdsat af dem, der foretrækker at gøre deres optimistiske. De har mange fordele: hurtigere varme op i foråret, at de ikke stagnerer vand, planterødder intensivt udvikle. Og hvis du gør kompost seng af varm, vil det vokse varme-elskende planter i regioner med en kort kølige somre.

De var nemmere at passe: det er lettere at indstille filmen dækning, behøver ikke at bøje sig ned lav, og ukrudt fra sporet ikke klatre.

Sædvanlige højde af højbede -. Varm 20-30 cm over en seng består til 50 cm Materialer perle skal være holdbare, modstandsdygtig over for vejrlig og til det konstante tryk fra i jorden .. For blomst senge vil passe til enhver materiale og bør kun vælges miljøvenlige at dyrke grøntsager.

Fægtning materialer til senge

Logs, brædder, bjælker, plader. Hvis du bruger en grænse for blomsterbede af uslebne boards, så vil det vare længe. Boards ligesom snegle, myrer bosætte sig i dem. Under indflydelse af fugt og mikroorganismer til at nedbryde vil træet begynde i 3-4 år. Forarbejdet antiseptiske bord vil vare længere, men de er ikke miljøvenlige.

Dekorative hegn af kviste. Flettet grænse for blomsterbede ser meget attraktivt og vil styrke enhver have. Han er harmløse, men kortvarig - vil stå i et år, højst to. Kan forlænge sit liv, ofte kører i lodrette kolonner, støtter og brolægning mellem grenene og jorden plastfolie.

Stone. Grænsen for blomsterbede, indlagt med dekorative sten, holdbare, smukke, og passer perfekt ind i ethvert landskab. Blomsterbede og senge ud af det, kan du gøre anderledes form og enhver højde. To ulemper: stenen hegn er ret dyrt, og vanskelige at adskille.

Plast. Billig, holdbart materiale, forskellige farver og nem montering gør plastik kanter for senge er meget attraktivt for gartnere med forskellige indkomster. Når plast kan bidrage til at skabe konstruktionen af enhver højde og form, idet der som bånd hegn eller hele ark. Når du vælger en plastik kapslinger til haven afgrøder nødt til at købe mere miljøvenlige produkter, som har en kvalitet certifikat.

Ribbon grænsen til senge

Køb sommer husstande, er opmærksomme på den solgte ruller haven grænse. Ud over at det er helt hæmmer væksten af græs og anvendes til indhegning blomsterbede, kan kantning tape være nyttige til andre formål.

  • Er lagt langs grænsen hegnet for at forhindre små dyr invasioner.
  • Det anvendes som et isolerende materiale i regenerering af drivhuset.
  • Det indrammer havegange af enhver form på grund af fleksibiliteten af materialet.
  • Gravet ned i jorden med en bred kant forhindrer spredning af snigende græs og buske.
  • Det giver dig mulighed for at skabe komplekse multi-differentieret sektion figurer til at skabe blomsterbede og prydhaver.

Tape kantsten er fremstillet af holdbare, billige polymere materialer resistente over for temperatur- og ultraviolette stråler. Trods det faktum, at plast er ringere i æstetik træ og sten, et stigende antal gartnere foretrækker at ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.