Hjem og familieTilbehør

Tips: Hvordan at rengøre tæppet hjemme

Tæppet på væggen - det er fortiden, men et blødt tæppe på gulvet i rummet - det er praktisk og smuk, men stadig det absorberer noget af den lyd, der er meget i de etagebyggeri.

Desværre, slottet også er den vigtigste støvsamler i lejligheden, og han har tendens til at blive dækket pletter og miste den oprindelige lysstyrke farver. Dog kan disse problemer med held løses ved regelmæssig rengøring. Selvfølgelig, konstant henvise Palace i levetiden ingen kan lide, men hvis du ved, hvordan at rense tæppet hjemme, betyder det ikke tage meget tid.

Hvordan at rengøre tæppet hjemme

Først skal du støvsuge tæppet grundigt rense den mod støv og snavs akkumuleret på overfladen. Til den indledende rengøring også muligt at anvende hårkost, som er nyttig til den næste operation. Major salt dispergeret på overfladen Palacio, fik lov til at ligge i et stykke, og derefter våd broom dyppet i en opløsning af detergent, et salt og feje snavs. I processen med at rense kost bør skylles flere gange under rindende vand for at fjerne snavs fra den.

Tæppet kan renses fra små pletter? Der er en simpel opskrift. Et glas mel blandes med en spiseskefuld salt, og så er der tilsættes en spiseskefuld pimpsten pulver og vineddike. Alle grundigt blandet med gradvis tilsætning af en lille mængde vand. Den resulterende viskose homogen masse forskydes i en plastikbeholder og venstre for et stykke tid at køle ned. Derefter skæres i stykker, og der gnides gulvtæppet. Resterne af rengøringsmidlet fjernes ved anvendelse af en speciel børste eller kost.

Hvordan at rengøre tæppet hjemme at give ham frisk maling?

Ifølge Palacio bør sprede teblade friskbrygget te. Derefter rense dem med en børste, en klud gennemvædet med en svag eddikesyre-opløsning (1: 3) til at gnide tæppet. Du bør ikke bruge denne opskrift til en lysere palads.

Hvordan at rengøre tæppet hjemme for at slippe af det støv, der sidder fast i hans villi? Den enkleste måde - at gøre værftet og banke de særlige tæppebanker. Endnu bedre til at gøre det om vinteren, når tæppet kan opdeles i sneen, og sneen rense den først, og derefter banke på målet.

Endelig en syntetisk tæppe, kan du blot vaske med sæbe eller vaskepulver. Til dette formål overfladen Palace pour vaskemiddel, hæld vand og tørres af med en stiv børste. Derefter gentagne gange Tør tæppet med rent varmt vand og tør med en klud.

Hvordan til at håndtere pletter på Palacio

Der er forskellige måder at hvordan man kan rense tæppet hjemme og klare pletter på det.

For eksempel pletterne tilbage efter kaste på alkohol tæppe udlæses ved at tørre dem med varmt vand med rengøringsmiddel, og derefter med varmt vand, hvortil der tilsættes en teskefuld af eddike.

Pletter fra rødvin og te, frugt, kaffe, kakao rengøres med lunkent vand og alkohol, ammoniak (i en liter vand fortyndet med en spiseske af alkohol).

Fedtpletter udledes ved anvendelse af benzin, som er fugtet savsmuld, og derefter de falder fra hinanden på stedet stedet. Alle skraldet fjernes fra orientalske tæppe renere efter forsvinden af lugten af benzin. Stivelse kan erstatte savsmuld. Benzin vil også hjælpe til at klare den mangeårige stedet. Det skal fortyndes med sæbe (fortrinsvis økonomisk) og varmt vand, gnide det ind i pletten og lad det tørre.

Citronsaft og citronsyre output pletter fra kuglepenne.

Hvis udrensning Palace to eller tre gange om måneden, i lang tid, vil give komfort i dit hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.