Hjem og familieTilbehør

Polering af uret glas. Effektive metoder til at fjerne ridser

Selv med en omhyggelig holdning til personlige ting kan forurening forekomme. Nye armbåndsure kan også blive ridset for alle detaljer om tøj eller fremmedlegemer. Kun til brud på tilbehør er det nødvendigt at udskifte glas og andre former for arbejde. Små ridser kan elimineres af dig selv, hvis du bruger enkle regler.

Regler for afhjælpning af mangler

På glasset er der normalt ridser, chips. Da armbåndsure betragtes som en skrøbelig genstand, er det nødvendigt at behandle dem omhyggeligt. De skal også konstant tage sig af for at forhindre forringelse af udseende.

Polering af glasset mod ridser må ikke ske med papir. Selvom det blev tilrådeligt at bruge nogen fra venner. Nu produceres der groft og tæt papir såvel som blæk med forurenende stoffer. Derfor påvirker denne påvirkning på glasset de matte og glatte belægninger.

Proceduren for clearing briller er en speciel videnskab. Efter arbejdet er afsluttet, bør overfladen ikke tørres af med en tør ru klud, især hvis varmt vand og aggressive rengøringsmidler anvendes. Men et blødt materiale, f.eks. Gasbind eller fiber, er perfekt.

Polering af uret glas kan gøres ved hjælp af vaskesæbe. Men det er meget bedre at bruge et specielt værktøj, der ideelt set vil rense overfladen. Hvis der anvendes vask eller rengøringspulver, skal du være sikker på den fuldstændige opløsning af slibepartiklerne. Arbejdet skal udføres omhyggeligt.

Hvad er ikke værd at bruge?

På internettet kan du finde mange opskrifter for at fjerne ridser. Mange landladies anbefaler at bruge sandpapir. Materialet bruges virkelig til en række økonomiske formål, men i dette tilfælde vil det ikke være en assistent.

Sandpapir har en grov overflade, og så mange små ridser kan oprettes. Så skal vi finde en måde at fjerne nye mangler. Derfor er det bedre at vælge den testede metode med det samme.

tandpasta

Polering af urglaset kan udføres med tandpasta. Kun det bør have en blegende virkning, fordi den indeholder mange slibende stoffer. For at rense overfladen har du brug for:

  • Tag lidt pasta med en bomuldsskive, hvorefter du kan tørre det ønskede område med cirkulære bevægelser;
  • Derefter ved de samme bevægelser, men i modsat retning er det nødvendigt at tørre glasset;
  • Når pastaen er tørret, skal du vaske overfladen.

Denne metode eliminerer effektivt små ridser. Dyb skade kan ikke fjernes, men udseendet af glasset bliver bedre.

GOI pasta

Polering af brillerne udføres effektivt ved hjælp af GOI pasta. I oldtiden var dette middel brugt til at rense mange overflader. Men der er mange fejl, så du bør vælge produkter omhyggeligt. Hvis det viser sig at vælge et kvalitetsprodukt, kan du fortsætte med arbejdet:

  • Pasta skal smelte med et vandbad, fordi det virker bedre i varm form;
  • For at anvende produktet skal du bruge en filt klud eller bomuldsstynge;
  • Skal tørre den beskadigede overflade, og hvis den ikke rengøres, skal du udføre arbejdet igen.

GOI-pasta passer perfekt til at fjerne ridser. Og agenten kan efterlades for at rengøre overfladerne af andre produkter.

Mineralolie

Poleringen af urens glas er perfekt udført ved hjælp af filtmateriale og mineralolie. Først skal du bestemme materialet i produktet. Glas kan være økologisk, naturligt og safir. For ure er den første mulighed normalt brugt.

Glaset skal fjernes fra uret, og derefter forsigtigt rengøres med filt og poleringspasta. Også polyrit og krokus er egnede til dette. Efter arbejde skal overfladen vaskes med vand og behandles med mineralolie. Denne enkle metode opdaterer produktet. Den kan bruges regelmæssigt, så tilbehør altid ser ud som nyt.

Behandling af naturglas

Polering af brillerne af denne type udføres ved anvendelse af en slibemaskine. Uden det kan rensning ikke gøres kvalitativt. Poleringshjulet sættes på maskinen, og så påføres GOI-pastaen på den. Det er nødvendigt at tænde enheden for små drejninger.

Under arbejdet er det nødvendigt at trykke glasset til cirklen. Polering skal udføres fra glasets kant til midten. Til overfladen blev gennemsigtig, men der skal påføres lidt mineralolie. Resten skal fjernes med alkohol. Som følge heraf får du gennemsigtige briller timer.

Rensning af safir krystal

Overfladen af denne art er ret fast og samtidig skør. Det ridser nemt, og derfor beskadiger enhver genstand det. For ikke at ødelægge uret, skal du tage vare på produktet.

Hvis der er opstået ridser, kræver arbejdet en diamantpasta. Midlet bør påføres polerens polerhjul. Resten af arbejdet er lavet ligesom med naturligt glas. Fremgangsmåden skal udføres omhyggeligt, og så er der ikke behov for at udskifte glasset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.