RelationerMød

Min første kærlighed er den sidste, eller hvordan man ikke skal gå glip af lykke

Første kærlighed - er ren og ærbødig følelse, der gennemborer hjertet af tusindvis af nåle og hæver til højder af lyksalighed. Nogle gange ser det ud til, at livet er forbi, intet at håbe på, men derefter bliver skarpt lys. Det hjælper til at gøre umulige ting, vælter alle forestillinger om strukturen af vores univers. Første kærlighed teenagere kun sker én gang i livet, så de behandler det med bæven. På dette tidspunkt er der ingen kompromisser, så det er bedst ikke at blande sig med den unge mand eller pige springet ind i malstrøm af følelser. Gradvist føler sig lidt ro ned - og alt vil falde på plads.

Det er en helt anden ting - dette er den sidste kærlighed. Som regel er det overhaler en person er allerede på den side af livet, når en stor del af vejen allerede er bestået. Det kryber op som fjenden, siv - og tørrer en person til at falde. Nogle mennesker tror, at første kærlighed hos unge - en farlig følelse, men i virkeligheden det sidste kærlighed er mange gange mere farligt.

Da hun kommer, en person allerede etableret personlige liv, som fokuserer på familie og børn. Pludselig bølgende følelser fejer alt på sin vej, krydser de år, at leve sammen med én du holder en gang - og alt kollapser. Hvis tiden ikke tager sig selv i hånden, kunne tragedien ske. Familien vil kollapse, og belønningen vil blive ramt og smerte.

Endnu sværere for en person, når den første kærlighed kommer sidst. Ved første øjekast, en sådan kombination er umuligt, men det er forståeligt. Folk har allerede forelsket sig mange gange, men i hjertet krøb dybe følelser. Han synes at have fundet den berygtede anden halvdel, som kan være omkring altid. Om disse følelser jeg har da min grå tilværelse var min første kærlighed sidste. I den svære periode gik jeg nu nytænkning af livet, søgen efter sig selv. Ville bare vide, hvad de skal gøre næste, men disse tanker snarere brat afbrudt min første kærlighed sidste.

Denne modstridende følelse kom til mig som en smuk og mystisk brunette, der noget lignede en engel. Nogen vil sige, at det kom til det bedste første kærlighed, der gør en person stærkere. Desværre var det ikke tilfældet. Følelse, der levede inde i det var meget kontroversiel. På den ene side, jeg ønskede at være tæt på en smuk prins, til at blive en del af hans liv. Til dette begyndte at eksperimentere med hans udseende, forsøger at gøre sig selv bedre. På den anden side, det havde en vild lyst til lykke, ikke for sig selv, men for den søde engel, at fyren i det øjeblik forekom mig.

Måske nogen forstår ikke titlen på min mærkelig følelse. I virkeligheden er det bare står. Min første kærlighed er den sidste - det er den første rigtige følelse, der gennemsyrer den menneskelige sjæl, bearbejder det på sin egen måde. Sidste denne kærlighed anses for at være på grund af en anden sådan vil ikke være. Selvfølgelig vil der opstå den sympati, gensidig tiltrækning eller en passion, men en lignende følelse at genopleve ingen kan.

Hvis personen ved mødet med følelsen af kylling, bange for at genskabe sig selv, kan det blive for livet alene. Forsøg på at opbygge et forhold til andre gradvist ophøre, og livet vil komme en klar forståelse af, at den lykke, du er gået glip af.

Min første kærlighed er den sidste forblev et sted langt væk, i et andet liv. Jeg har selv ødelagt min lykke med mine egne hænder, da hun ønskede at prøve på en andens rolle. Selvfølgelig har smerten gradvist gået, nye interesser, men den følelse er ikke helt slukket. Det til tider forræderisk kommer ud i form af tilfældige tårer eller bitre ord beklagelse, som siges til din egen adresse. Jeg håber, at du er på et møde med den magiske følelse ikke at fare vild - og gå ikke glip af sin lykke, og din elskede bare ønske grænseløs og gensidig kærlighed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.