Kunst og underholdningMusik

Legendary forestillinger: hvilken genre inkluderer "Juno og Avos"?

I de tidlige 80-erne i den sovjetiske scenen blev iscenesat stykket "Juno og Avos". Dette er et eksperiment for den tid, men arbejdet er blevet meget populære. Og jeg har stadig ikke defineret: hvilken genre inkluderer "Juno og Avos"? Derefter ord som "rock" eller "musikalsk", så skaberne har defineret genren som en moderne opera blev forbudt. Senere blev det kendt som en rockopera. Men mange eksperter mener, at dette arbejde kan henføres til den genre af musicalen.

Udsolgt! Udsolgt!

Spørgsmål: "Hvilken genre inkluderer" Juno og Avos "?" Det er ikke blevet løst indtil nu. Uropførelser blev iscenesat som et eksperiment, men blev en sensation, hurtigt vundet popularitet i hele verden. Måske dette skyldtes de velkendte navne på forfattere og instruktører. Grundlaget for librettoen til operaen tjente som et digt Andreya Voznesenskogo. Og musikken er skrevet af komponisten Alekseem Rybnikovym baserede ortodokse chants.

På baggrund af dette materiale, der er instrueret af Mark Zakharov iscenesat "Juno og Avos". Rock opera var så usædvanligt for den sovjetiske scenen, og havde sådan en stor succes, at publikum ved premieren på et stående bifald. I 30 år brød stykket ned omkring to tusind forestillinger med samme varsel.

Plottet i operaen "Juno og Avos"

I hjertet af digtet Andreya Voznesenskogo er en rigtig kærlighedshistorie om Grev Nikolai Rezanov og døtre af guvernør i Californien Conchita. Rezanov var i Amerika på en diplomatisk mission. Elskende par besluttede at blive gift. Men for at få lov til at gifte sig med en katolik, Rezanov måtte vende tilbage til St. Petersborg. Og på vej hjem, blev han syg og døde. Conchita var ventet på hans 35 år, og derefter gik til klosteret, og var engageret i velgørende arbejde.

Digtet er dybt lyrisk, kan ingen være ligeglade med skueplads for afsked elskere. den berømte romance af ordet "Jeg vil aldrig se igen, jeg vil aldrig glemme ..." og stadig høres i mange hjerter. Men derudover er det legemliggjort den oprørske russiske karakter, der søger meningen med livet og elsker sit hjemland.

Hvorfor rockopera?

Oftest er spørgsmålet om hvilken genre inkluderer "Juno og Avos", svar: en rock opera. Dette skyldes ikke kun den dramatiske historie om arbejdet. Den oprindelige formulering af digtet vendte Voznesensky i mystik, med vægt på musik og vokal. meget vigtigt også for at forstå koreografiske ydeevne forstand. Komponisten var i stand til at skrive en moderne arbejde i en genre af rock. Det var en nyhed, ikke kun for den sovjetiske scenen. Denne rockopera fik hurtigt popularitet i udlandet.

Usædvanligt var det i digtet alt fra grunden. Publikum entusiastisk opfattet som musikken på grundlag af religiøse chants, ortodokse bøn og billedet af Madonna med barnet. Sandsynligvis derfor besvare spørgsmålet "hvilken genre inkluderer" Juno og Avos", de fleste kritikere mener, at det ikke er en musikalsk og rock opera musikalsk faktum -. Det er underholdende, let at arbejde, og den præstation, samt digtet A. Ascension, fyldt med dyb mening, ironi, og søgen efter mening i livet.

Endelig bemærker vi, at ydelsen er meget elsket af publikum, og de fleste af dem er ikke interesseret i sin genre. "Juno og Avos" samler konstante meddelelser i at sætte scenen og er meget populær som en spillefilm. Denne usædvanlige arbejde, og er nu tiltrækker sig opmærksomhed fra mennesker over hele verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.