Kunst og underholdningMusik

Bill Ward: biografi og værker

Bill Ward - trommer fra Storbritannien. Han er også en sangskriver. Bedst kendt som medlem af bandet Black Sabbath. Han blev født i Aston, i Birmingham, i 1948, den 5. maj.

skabelse

Bill Ward i 1968, spillede i gruppe kaldet mytologi. Med ham talte guitaristen Toni Ayommi. I 1968, bandet med sangerinden Ozzi Osbornom og bassisten Geezer Butler dannede bandet The Polka Tulk Blues Band. I første omgang blev det omdøbt til Jorden. I 1969 modtog hun Black Sabbath navn. Vores helt var i holdet indtil 1980. Han forlod gruppen i perioden turné til støtte for Himmel og Helvede album. Grundlaget for denne beslutning var personlige årsager. I 1983, vores helt deltog i den kollektive THE MEZMERIST. Ud over sin gruppe omfattede Tommy Mezmercardo sanger, og bassisten Roger Abercrombie. Album med et samlet oplag på 500 eksemplarer er blevet oprettet.

afkast

Snart Bill Ward genindtrådte Black Sabbath og indspillet med gruppen album med titlen Born Again. Men han havde problemer med sundhed, hvilket tvang ham til at forlade gruppen igen. Officielt er han tilbage i Black Sabbath i 1984, i løbet af sommeren. Men på det tidspunkt holdet ikke gav koncerter, og heller ikke optage album. I 1988 vores helt talte til blå Thunder bandet sammen med guitaristen Walter Trout og bassisten Tim Bogert. Indtil den fuldstændige genforening af den oprindelige sammensætning af musikeren udført to gange med Butler, Iommi og Osbourne som en del af Black Sabbath. Første gang var i 1985 på Live Aid. Den anden var i Californien i Costa Mesa. Det var en del af koncerten, som spillede Ozzy Osbourne i 1992, den 15. november.

Klassisk sammensætning

Bill Ward igen sluttede Black Sabbath i 1994 under den sydamerikanske turné. I 1997 4. og 5. december, fik koncerter på Birmingham NEC på det område af stadion. Disse begivenheder var dedikeret til genoplivning af gruppen Black Sabbath i sin klassiske lineup. Optagelser af disse koncerter indgår i Reunion album, der udkom i 1998. Det følgende år, er vores helt igen forlod bandet i maj. Årsagen var problemet med en musiker med et hjerte. Winnie Appiche erstattede ham. Vores helt er tilbage i teamet i 1999. I 2006 blev det rapporteret, at musikeren vil slutte Ronnie James Dio, Geezer Butler og Toni Ayommi i den kommende koncertturné. Ward afviste forslaget. Han ønskede ikke at spille sammen med Dio. Igen tog han sin plads Appiche. For at undgå eventuelle konflikter med Ward og Osbourne, bandet fik navnet Heaven & Hell. I 2012, i februar, vores helt forlod bandet igen. Han sagde, at han ikke kunne nå til enighed om hans kontrakt. Med hensyn til det personlige liv af Bill Ward, han har tre børn: en datter Emily og to sønner - og Aaron Ward. Overholder en vegetarisk kost.

Diskografi

I 1970 deltog han i arbejdet med debutalbummet af samme navn gruppe Black Sabbath. Arbejdet blev indspillet i 3 dage. Album anerkendte klassiske heavy metal. Fra dette arbejde, blev en enkelt kaldet Evil Woman oprettet. Bill Ward arbejdede på albummet Paranoid 1970. Den blev indspillet i et studie i London Regent Sound. Arbejde disk hed War Pigs. Fra ham, men det måtte opgives. pladeselskab frygtede en mulig modreaktion mod USA. Landet dengang begik fjendtlighederne i Vietnam. Men anti-krig orientering blev tilbageholdt, i udformningen af pladen. Det symboliserede, især den fotografiske forvrænget billede af en skægget mand med et sværd og skjold i hånden, som sprang ud fra bag et træ. Den vigtigste sammensætning blev skrevet i studiet på blot 25 minutter. Vores helt bemærker, at holdet ikke var nok nyt materiale til albummet, og Tony begyndte at spille guitar Paranoid. Som et resultat, vi havde brug for at indspille sangen på få minutter. Paranoid er blevet et hit i Storbritannien. I USA, et selskab kaldet Vertigo Records oprettet to singler. I videoklippet video hold optrædener i Beat Club blev brugt. Bill Ward deltog også i optagelsen af mange andre albums, inden for rammerne af denne gruppe, og som en del af andre projekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.