SundhedPræparater

Det stof 'calciumglukonat' - indikationer for brug

Alle ved, at calcium er en vigtig funktion i den menneskelige krop. Ioner af elementet nødvendig for reduktion i skeletmuskulatur og glat muskulatur, for nerveimpulstransmission, blodpropper, knogledannelse og til andre vitale processer. Så med et signifikant fald i koncentrationen af calciumioner i blodplasmaet udvikler tetani (state beslaglæggelse, kendetegnet ved en øget neuro-muskulære spænding).

En af calciumholdige præparater er "calciumgluconat", brugsanvisningen, der tillader os at udforske sin terapeutiske virkning og ugunstige bivirkninger egenskaber. Mange vil blive overrasket over at erfare, at det er helt uskadelige (ved første øjekast) midler kan skade kroppen, hvis misbruges.

Medicin "calciumgluconat". Indikationer

Stoffet bruges ved behandling af en række sygdomme, da det bidrager til desensibilisering af organismen. Ifølge dens egenskaber, er det meget lig til opløsningen af "calciumchlorid" og bliver brugt i lignende tilfælde:

  • Allergiske sygdomme (serum sygdom, angioneurotisk ødem, urticaria, høfeber).
  • At reducere virkningerne af vaskulær permeabilitet (strålesyge, hæmoragisk vaskulitis, endometritis, adnexitis, lungehindebetændelse, lungebetændelse).
  • Når huden betændelser (eksem, pruritus, psoriasis).
  • Når toksiske leverskader, samt nefritis, hepatitis parenkymvævet.
  • Når blødning (lunge, uterus, nasal, gastrointestinal).
  • Som modgifte i forgiftning af oxalsyre, magnesiumsulfat, interaktion med opløselige salte af flussyre oxalat forbindelse danner et ikke-toksisk, og calciumfluorid.

Anvendelsen af "calciumgluconat" lægemiddelallergier grund af dens desensitiverende virkning, men mekanismen af anti-allergisk virkning er endnu ikke blevet undersøgt i detaljer.

Der er en udbredt misforståelse, at stoffet "calciumglukonat" anvendes til at styrke knogler og tænder. Dette er forståeligt, fordi vi alle ved, at når calcium ikke absorberes i kroppen, begynder huller i tænderne og eventuel udvikling af osteoporose. Du bør dog læse instruktionerne omhyggeligt for lægemidlet "calciumgluconat". Indikationer for brug og endda give oplysninger om brugen af narkotika i øget eliminering af et grundstof fra kroppen, vender vi vores opmærksomhed på, at stoffet kun anvendes som en hjælp.

I virkeligheden er for at calcium absorberes og bliver en byggemateriale til knoglevæv, er det vigtigt at overholde visse betingelser. Ingen spiser jern søm i jernmangel. Derfor giver det ingen mening at tygge calcium tabletter i håb om at styrke tænderne. Efter alt, selv en meget nyttig eller vitale krop har brug for et grundstof skal være i sammensætningen af fødevarer i det rette forhold med andre stoffer.

Ved behandling af knoglesygdomme, "calciumgluconat" tabletter anvendes som et hjælpemiddel ved tildeling af et andet lægemiddel med navnet "calcitrine", som er fuld af donorelementet. Men i intet tilfælde ikke selv bruge stoffer. Husk, at disse stoffer har bivirkninger.

Lægemiddel "calciumgluconat": indikationer for anvendelse og kontraindikationer

Modtager beskrevne lægemidler kan udføres oralt, intravenøst, subkutant og intramuskulært. Du skal dog vide, og husk, at de calciumholdige medicin kan forårsage vævsnekrose , når det administreres intramuskulært. Modsætning "Calciumchlorid" formulering mindre irriterende at tilvejebringe et middel til "calciumgluconat". Anvendelsesindikationer som beskrevet i instruktionerne indeholde oplysninger om muligheden for udpegningen af calciumsaltet af gluconsyre (det fulde navn på den lægemiddelsubstanser "calciumgluconat"), selv børn, men bør undgås, mens intramuskulær injektion.

Tabletform administreres til børn før måltidet (op til 1 år og efter at have nået en alder af to med 0,5 g 2 år indtil en alder af fire - 1 g; fem eller seks års 1-1,5g børn mellem syv og ni år 1,5-2 g, fra ti til fjorten år, 2-3 g) to til tre gange om dagen.

Bivirkninger: kvalme, diarré, opkastning, langsom puls.

En opløsning af "calciumgluconat": indikationer for

Voksne indgives sædvanligvis fem til ti ml 10% opløsning til indgivelse intravenøst hver dag, hver anden dag eller hver anden dag. Ampul løsning skal være forvarmet til kropstemperatur. Skal udvises omhu for at sikre, at sprøjten ikke har været resterende alkohol før fyldning, eller lægemiddelstoffet bundfald. Administration af et lægemiddel er lavet i en vene langsomt.

Drug "calciumgluconat" indikationer for anvendelse, og som er beskrevet i artiklen er tilgængelig uden recept. Imidlertid er selvmedicinering ikke tilladt. Kontakt din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.