Nyheder og SamfundØkonomi

Hvor bedre at leve i Rusland? ret til at vælge

Mange mennesker spørger: "Hvor bedre at leve i Rusland?" Nogle af nysgerrighed, andre på udkig efter et bedre bopæl. Det viser sig, at svaret på dette spørgsmål er ikke så svært. Det er nok til at analysere de indikatorer, der er forskellige i forskellige regioner. Hvad er disse tal? Nu vil vi tale om det mere.

Ruslands økonomiske situation i de forskellige regioner er ikke ensartet. Hvis du mener, tallene, indekset for omsætningen i detailhandlen de højeste i Ivanovo, Belgorod og Omsk regioner. Disse regioner i landet er ikke den mest avancerede, så at denne indikator er svært at bedømme. Der er endnu en indikator - omsætningen af offentlige cateringvirksomheder, som, for eksempel, er ikke særlig høj i Omsk-regionen.

Ifølge analytikere, de største fordele i udviklingen besidder Krasnodar, Vladivostok, Tyumen, Irkutsk, Yaroslavl, Saratov og Surgut. Kazan et særligt sted, denne by har den mest gunstigt klima for investeringer. Hertil kommer, at titlen "Investment Development Center" tildelt Rostov ved Don, Jekaterinburg, Novosibirsk og Voronezh.

Forsøger at besvare spørgsmålet om, hvor man skal bo i Rusland, kan vi ikke ignorere en sådan indikator som levestandard. For eksempel er den gennemsnitlige løn i samme Omsk region kan rumme 2,39 eksistensminimumet Kurgan - 2,39, Novosibirsk - 2,85 Tyumen og distrikter - 6,58, og Moskva - 4,36. Det viser sig, at Moskovitter Tyumentsev og på hans løn kunne købe en hel del mere end den Novosibirsk, Omsk eller sverdlovchane. I Omsk-regionen gennemsnitslønnen er meget lavere, og de laveste i den sibiriske Federal District, angivet i Altai Territory.

Spørgsmålet om, hvor man skal bo i Rusland, der er fastsat og lærde. Ministeriet for Regional Udvikling, samt den russiske Union of Engineers, Rospotrebnadzor, Ministeriet for Byggeri og MSU. Universitetet til offentligheden et overblik over rating tiltrækningskraft russiske byer.

Eksperter anslår 154 gennemgik byen. Halvtreds af dem blev udvalgt af eksperter, som var en række kriterier. Dette tager højde for de vigtigste demografiske karakteristika, adgang til bolig, velfærd, befolkningstilvækst, økologiske situation og sociale infrastrukturer.

Ifølge disse undersøgelser, det første sted var hovedstad i Rusland Moskva. Umiddelbart efter hendes værdighed beliggende Sankt Petersborg. Den tredje position gik til Novosibirsk. Eksperterne bemærkede også, at på trods af, at resultatet af forskningen var hovedstad i den mest attraktive by, er det meget vanskelig situation med boliger overkommelighed.

Med hensyn til de byer i Sibirien og Ural, så at tage en højere position i denne rangordning de sætter en ganske barsk klima, fordi disse indikatorer også tages i betragtning.

Så hvor bedre at leve i Rusland? Der er en anden indikator: alle bor på deres egen måde, og hvor man vil føle sig dårligt, en anden er endog meget god. Så hvis du beslutter at ændre deres bopæl, kun du kan beslutte, hvor at leve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.