HjemlighedHavearbejde

Sådan dyrkes agurker i et drivhus

Agurk er det eneste produkt, der bruges til mad i en umodne form. Selvom det er 70% vand, kan det med rette betragtes som nyttigt, fordi det udmærker sig fra kroppens toksiner og salte.

Styret af de praktiske anbefalinger nedenfor, kan du lære at dyrke agurker i et drivhus . Da drivhusgrøntsager er ret krævende for klimatiske forhold, er processen med at dyrke dem for begyndere ikke en nem opgave.

Temperaturforhold

For en vellykket dyrkning af agurker skal man holde sig til det passende temperaturregime. Så, når der plantes frø, skal lufttemperaturen i drivhuset ikke være under + 26 ° C, skarpe udsving er uacceptabelt. I vækstprocessen er den optimale temperatur fra 19 til 35 ° C. Overvej også forskellen mellem nat og dagtemperatur på 5-6 grader. Hvis gaden er solrig, skal drivhuset være ventileret og helt åben. Hvis vejret er overskyet, skal temperaturen i dette rum øges med flere grader. Og endnu en funktion: at dyrke agurker Det er muligt i tilfælde af at der ikke er udkast, og der er heller ingen skarpe temperatursvingninger. Selvom forskellen mellem lufttemperaturen i bunden af drivhuset og i en højde på 2 meter varierer inden for 2 divisioner, lider planterne stærkt.

For at opretholde jordens optimale temperatur før plantningen plantes, placeres biobrændstoffer (gødning af kvæg eller kyllinger) i brøndene . Den mængde produkt, der kræves pr. Stamme, er 3-4 kg. For at øge mængden af biobrændstoffer blandes det med halm eller andet affald. Efterhånden som grøntsager vokser, leveres de med mineralgødning, den første er produceret, før blomstringen begynder.

Hvordan dyrkes agurker i et drivhus og høst? Dette er helt muligt på grund af brugen af andet udstyr. Om vinteren (og frøene er plantet i februar-marts), er det obligatorisk at belyse dagslysene for at fortsætte dagslyset. For at opretholde en ensartet temperatur installeres varmeapparater nær jorden, de opvarmer væggene i drivhuset med en speciel film, det vil sige de gør den såkaldte drivhuseffekt. Forresten, dyrkning af agurker i et drivhus , Selvfølgelig kan man ikke sammenligne med det i et drivhus. Drivhuset kan bruges til frøudsprøjtning og opdræt af kimplanter. Tyve-seks-dages frøplanter er plantet i jorden i pæne rækker.

dyrkning

Til dyrkning af drivhus agurker vælges specielle sorter, de mest populære til avl er følgende: Manul, Magnificent, April, MOVIR-1, Druzhny. Frøene spire i ca. 10 dage. I drivhuset plantes agurker med frøplanter.

Spørg om, hvordan man dyrker agurker i et drivhus Mange uerfarne brugere begynder at dyrke disse grøntsager fra frø. I de fleste tilfælde kan der ikke opnås god spiring, da frøene behøver en temperatur på 12-15 ° C, og i et drivhus er det meget højere. Plant frøplanter sammen med en klodde af jord i en afstand på 60-80 cm fra hinanden. Godt vandet, men uden overdreven oversvømmelser af planter.

Agurker elsker et varmt og meget fugtigt klima, så pas på fugtigheden af jord og luft. Første gang du ikke har brug for at rush til de allerede accepterede kimplanter, fordi du som følge heraf får mørke og stærke stængler. Endvidere udføres vandingen med varmt vand, når det tørrer, men jordens koma må ikke tørre for meget.

Drivhuset skal ventileres i varmt vejr, men lav ikke udkast. Skuddene dannes ved at klemme sidevinkerne. Efterhånden som stænglerne vokser, ses frugten: 10-15 ensartet formede frugter er tilladt på en stamme, de hooked fjernes fuldstændigt.

Kig på bladets tilstand: Hvis de begynder at blive gule, skal du fjerne, være opmærksom på bladets betingelser (bladene skal forblive grønne).

Til pollinering tiltrækker bier til dette formål specielt sprøjtet med sukkeropløsning og åbner vinduerne på den ene side af drivhuset.

Hvis du overholder alle reglerne, kan du vokse en ret god høst, især ikke bekymre dig om, hvordan du dyrker agurker i et drivhus . Erfarne mennesker til at håndtere denne sag er ikke vanskeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.