HjemlighedHavearbejde

Hvordan man tager sig af roser i en gryde: Tips til begyndende blomsterhandlere

Lovers af duftende roser kan beundre disse planter hele året rundt. De mere kompakte "medejere" optager trods alt et værdifuldt sted på vindueskarmen, en terrasse i små gryder eller store beholdere. Hjemmelavede blomster i potter Det samme duftende og smukke, såvel som haven sorter af roser. Deres knopper er fascinerende, Og med det rigtige indhold bedes du fra det tidlige forår til midten af efteråret og måske længere.

Mange begyndende gartnere spørger om, hvordan man plejer roser i en gryde. Tross alt er rosen ikke altid behagelig med rigelig blomstring, det begynder at smerte, tørre. Men sådanne ændringer sker med planten af den grund, at gartnere forsøger at eksperimentere uden at kende de vigtigste træk ved at passe indendørs roser. Derfor sørger korrekt pleje for tidlig og lang blomstring af planter.

Betingelser for vellykket dyrkning af prydplanter

Dekorative indendørs roser dyrkes som kompakte planter i potter. Men ikke alle kvaliteter er egnede til dette. Ofte er disse te, remontante roser, de føler sig fremragende på vindueskarmen.

Indendørs roser er meget fotofile. De foretrækker den sydlige eller sydvestlige side, fordi de har brug for en lang lys dag. Erfarne gartnere, der ved at vide, hvordan man plejer roser i en gryde, er belyst i efteråret og det tidlige forår til vellykket vegetation med dagslamper.

Ud over god belysning er roser som tilstrækkelig fugtighed. Om sommeren, når lejligheden er tør og varm, skal planter sprøjtes og om muligt sættes på en balkon eller en loggia. Der vil de føle sig meget bedre.

Vand skal være regelmæssigt, da jordens øverste lag tørrer op, men uden at oversvømme planten. Roser kan ikke stå vand med koldt vand, det skal være stuetemperatur. Du kan hælde direkte på jorden, og du kan i pallen, men det anbefales at dræne vandet.

Hvordan fortsætter blomstringen af roser

Hvordan man tager sig af roser i en gryde, du kan tale i lang tid. Lad os bare sige at blomstringen af planter og dens varighed afhænger af mange faktorer.

Først gødning. Fra det tidlige forår skal en rumrosa fodres med specielle gødninger, som kan købes i en blomsterbutik. Der vil du blive rådgivet en speciel stav til gødning. Den indsættes i jorden i opretstående stilling, dens gyldighedsperiode er 3 måneder. Denne fremgangsmåde til befrugtning er mest hensigtsmæssig.

For det andet spiller dannelsen af en busk en vigtig rolle. Om vinteren er roen forsynet med en hvileperiode, den udtages i et køligt rum (+ 5 ... + 9 grader), afskærer alle stænglerne og efterlader op til 5 nyrer på hver. I foråret er planten bragt til et konstant, belyst sted. Efterhånden som kvisterne vokser, som går til midten af busken, afskæres de.

For det tredje afhænger blomstringen af roser af lysets varighed. Planter er belyst til bogmærke en række knopper.

For det fjerde, for at knopperne skal danne hurtigere, fjernes de allerede forvitrede blomster, og sammen med dem holdes de tørrede grene, det vil sige den lyserøde buske, rene hele den vegetative periode.

Transplantere indendørs roser i 2-3 år, der passerer en jordklump i en gryde, hvis størrelse er lidt højere end den forrige. Jorden købes specielt til indendørs roser.

Disse enkle tips hjælper nybegyndere, der lærer at pleje roser i en gryde og oversætte de grundlæggende regler til plantelivet. Dekorative roser i lang tid vil glæde din magiske blomstrende og delikate duft af dit hus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.