HjemlighedHavearbejde

Forkæl dig selv: Galatea - exceptionel blomst

Med ankomsten af foråret de fleste fans af stueplanter forny deres "haven", forberedelse til pore af intens vækst og blomstring. Nogle mener også om at udvide området - erhvervelse af nye anlæg, som i fremtiden vil dekorere deres vindueskarme og glæde usædvanlig farve, form og nuancer af pleje (for pleje af grønne kæledyr, så nice). Sådanne entusiaster bør absolut være opmærksom på Galatea plante - blomst usædvanligt, smuk og attraktiv.

Oprindelse og udseende

Familie Marantaceae glade gartnere til sin "afkom" i lang tid. Blandt dem kerhovena og masanzha og arrowroot sig selv, bliver vanemæssige indbyggere i vores lejligheder. Det samme gælder for familie og Galatea - blomst finurlig, ikke for lys i indhold, men absolut værd at tage sig af det.

Ligesom resten af Marantaceae, det kommer fra de sydamerikanske troperne. Voksen plante vokser til en højde på 80 cm, og i nogle tilfælde - og måleren. Det er særligt attraktive farvning af bladene. Generelt udvalgte avlere arter med brogede blade, som pletter, pletter, og striber kan være gul og rød, og næsten brun. Men selv ren grøn sort er ikke monofoniske: fælge og vener af pladen er altid en anden, en lysere nuance end den grundlæggende baggrund. Takket være denne Galatea - altid elegante blomster. En stor blade (tredive centimeter i længden) gør det også meget iørefaldende. Derudover har de en nysgerrig funktion: Om aftenen stiger, næsten tilføje op sammen, og om morgenen igen til siderne.

Af den måde, har vi den sædvanlige navn er faktisk ikke helt korrekt. Hvis du følger den latinske transskription, bør planten snarere hedde calathea.

De mest populære typer af

I naturen anlægget har mere end 130 arter, men for room indhold fit den er ikke alt. Den mest almindelige Galatea farvet blomst med lys årer og kanter af strimlen på en mørk baggrund ark.

Også ofte avlet underarter safran hus - den eneste, der blomstrer i hjemmet. Dette anlæg har mørkegrønne blade med en lys brun glans og lilla underside. Blomsterne er rød-orange, så de dukkede op i Oktober-december Kalat sat i et rum med kunstigt lys blev aldrig tændt.

korrekt vedligeholdelse

Som allerede nævnt, anlægget er ganske kræsen. Først og fremmest er det en varme-elskende, da hele sker fra troperne. For at overleve vinteren din blomst Galatea, skal man først og fremmest være at opretholde en temperatur, som ikke er lavere end 18 grader. Det er også kontraindiceret selv mindre udkast og pludselige temperaturændringer. I denne plante elsker fugt og kræver regelmæssig sprøjtning. Derfor er erfarne avlere rådes til at sætte det, for eksempel, i tanken, hvis du ikke har et drivhus. Men den bedste anbefaling anses for at købe en luftfugter, vil derefter plante i vindueskarmen føler stor.

Belysning Qalat brug moderat. Hvis det sted er stærkt nedtonet - bladene mister farvemætning, skilsmisse fusionere med baggrunden. Hvis solen er for meget - de er brune og forbrændinger.

Vand blomster i de varmere måneder, du har brug for en masse, og om vinteren - gennemsnittet. Selvom han klart udtalt hvileperiode, vanding i kulden stadig faldende.

foråret pleje

Hvert år er det nødvendigt at transplantation i Qal lidt større potte. Du kan købe færdige jord til Marantaceae, du kan gøre det selv. I sidstnævnte tilfælde vil forøgelse af udbyttet bestå af et ark, tørv, humus og fyr jord i et forhold på 2: 1: 1: 1, plus noget sand. For planter ville være nyttigt at tilføje til den forberedte jord lidt af trækul.

Hvis du ønsker at dele deres skatte med venner, otsazhivanie også afholdt i foråret. Opdelingen af jordstængler - proceduren er ikke så svært, bare glem ikke at drys skiverne med trækul. De første syv uger af vanding skal være langsomt og forsigtigt, for ikke at bøje de beskadigede rødder.

Hvis alt er gjort korrekt, anlægget er betalt for lidt opmærksomhed og kærlighed, vil dit blomster Galatea (billedet viser dette tydeligt) behage øjet og dine og dine gæster. Og i lang tid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.