ComputereInformationsteknologi

Sådan laver du din hjemmeside Yandex og hvorfor?

Vi lever i en tidsalder, hvor information er alt, det er ikke underligt, de siger, at ejeren af oplysninger, der anses at eje hele verden. I dag er vi forkælet tilgængelighed af oplysninger i store mængder tilgængelige på internettet, og vi behøver ikke engang at tænke over, hvordan disse oplysninger til at organisere og finde blandt hendes den ene, som vi har brug for - for os alle vil gøre intelligente søgemaskiner, der selv skaber deres personlige database, som vil indikere overensstemmelse mellem visse sider af forskellige søgeforespørgsler. Den mest kendte og ofte anvendte søgemaskine i Rusland og SNG, selvfølgelig, er motoren Yandex, som ud over tilbyder en søgemaskine funktioner og mange andre. Derfor er flere og flere mennesker spekulerer på, hvordan at gøre din hjemmeside Yandex.

Og for hvad, i virkeligheden gøre din hjemmeside Yandex? Ja til elementær at redde deres tid. Efter alt, i de fleste tilfælde, er vi adgang til internettet, vi ikke ansætter allerede kendt for os adressen på et websted, og i første omgang stadig appellere til søgemaskinen. Således er en masse mennesker få den første ting Yandex hjemmeside-adresse i browseren bar. Bliver en naturlig og meget logiske spørgsmål: hvorfor hver gang at komme ind i adresselinjen i det samme, hvis du kan indstille søgemaskinen som din startside? Fordi så vil det blive indlæst automatisk, når du starter browseren, hvilket betyder, at brugeren vil slippe af behovet for hver gang prodelyvat det samme arbejde tager tid. Skeptikere hævder, at det faktum, at søgemaskinen typen adressen vil tage kun to sekunder. Men lad os tælle: hvis en bruger kommer til internettet fem gange om dagen, og hver gang få en adresse søgemaskine. Således bruger han ti sekunder en dag, der adresse på søgemaskinerne. For 365 dage, får vi 3650 sekunder, der er en time og tooghalvtredsindstyvende liv spildt! Har ikke noget imod planløst tabte tid, især hvis du nemt kan løse dette problem, kun én gang har etableret en hjemmeside søgemaskine? Det er grunden til hver respekt og værdsætte deres tid Internet bruger bør vide, hvordan man gør Yandex hjemmeside i Mazilu og andre browsere, der ofte bruges i hjemmet og på arbejdspladsen.

Så hvordan du gør din hjemmeside Yandex? Der er flere måder: Den første og mest enkle - klik på indstillingen "sat som startside" på søgemaskinens hovedside, men denne løsning er ikke muligt for alle browsere, fordi nogle browsere til børn ikke understøtter evnen til automatisk at etablere en hjemmeside til at give brugerne. Derfor er vi nødt til at bruge den anden metode, selvom det begynder på samme måde som den første - klik "indstillet som startside" på hjemmesiden, men systemet vil automatisk genkende den type din browser og giver den ønskede indstilling metode, ved hjælp af hvilken du installerer Yandex som hjemsted for den side.

For nogle browsere egnet tredje måde - at registrere adressen på hjemmesiden via en browser genvejstaster egenskaber, men denne metode anses forældet, og de fleste producenter ikke længere indsat i deres browsere denne mulighed. Så, som du kan se, er der mindst tre måder at gøre din hjemmeside Yandex, men de mest populære er den anden af dem.

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvordan man kan gøre din hjemmeside Yandex, og jo mere vil du ikke være spørgsmål om sagen. Vellykket du bruger din browser og Yandex som din startside!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.