ComputereInformationsteknologi

Sådan bruges en proxyserver

Generelle principper for interaktion af netværksinterface en personlig computer og World Wide Web er velkendte for næsten alle studerende, fordi tanken om dette gives af en anden indledende lektioner informatik. Det er bare spørgsmålet "Hvordan bruger jeg en proxy?" Nogle gange forbliver slukket. Lærer til dels ret, fordi den mekanisme er ikke nødvendigt at alle internet-brugere. Samtidig, for nogle er det ekstremt vigtigt og nødvendigt. I dag taler vi om, hvordan man bruger proxy, og give nogle af fordelene ved en sådan løsning.

Lad os først huske den almindelige opbygning af internettet fungerer. En bruger kører et program på din computer browser og vinder interesse hans anmodning i søgefeltet. Dernæst sender browseren den til netværkskortet (kort, modem), hvilket er i overensstemmelse med reglerne i Internet Protocol former for det og sender datapakkerne til en dedikeret computer kaldet en server. Hvis der findes de ønskede oplysninger, er svaret genereret og sendt til brugeren, ellers anmodningen sendes til følgende servere. Hvis et globalt netværk til stede i form af en bane (i øjeblikket meget populære, sådan sammenligning), derefter hver server - er det knudepunkt, hvor strålerne konvergerer-baner. Det er i disse knudepunkter er gemt alle steder, alle data og stråler - det er bare et link.

Med andre ord er det konventionelle skema repræsenteret:

"Ejeren af computeren - det ønskede site."

Der er imidlertid en bemærkelsesværdig mekanisme af proxyservere, som i væsentlig grad udvider mulighederne i standard ordning. Det ligger i det faktum, at datapakkerne, der kommer fra brugerens computer til sitet (navet) først ramte den mellemliggende, som behandles på en bestemt måde. Det vil sige, at ordningen tager form:

"Ejeren af en computer - link -. Den ønskede site"

Denne ekstra kredsløb element kaldes en proxyserver. Dette kan være en software og hardware løsning - resultatet af det samme. For eksempel er anonyme proxy servere fjernet fra pakke netværk brugerdata (placering land, IP-adresse, operativsystem, etc.). Et slående eksempel - Tor-projektet. Så lige nok til at hente Opera Tor, køre og bruges som en almindelig browser - alle oplysninger om din computer er skåret ud af pakken.

Men caching proxy tilbageholde en del af den modtagne information, fremskynde arbejdet med de ressourcer, du allerede har besøgt. Sådan bruges en proxyserver?

Hvis det er et specialiseret program på computeren (f.eks Handy Cache eller Cool Proxy), er det nødvendigt at ændre Internet Explorer (IE). Typisk programmer er en vejledning i, hvordan man bruger en proxy, så det er nyttigt at læse dokumentationen.

Kør IE og i menuen Funktioner, følge i Egenskaber. Her går vi ind i "Connection - opsætning". Vinduet foreskriver IP-adressen og proxy-portnummer. Deaktivere til lokalt brug (normal Webmoney etc.). Bemærk, at hvis din internetforbindelse udføres via et netværkskort, er ændringerne i "Network Setup". Alt, IE og Chrome er klar til at arbejde med proxy-software. I Opera og Firefox foreskriver proxyindstillingerne i de relevante indstillinger. For programspecifikke proxy installeret på din computer, som regel den adresse 127.0.0.1, og porten er 8080. Sådan bruges proxy, hvis det er repræsenteret af en ressource på nettet? Faktisk er den samme indstilling. Lær online proxyserver, port og sætte dette i browseren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.