ComputereInformationsteknologi

Hvad er AGS filter af "Yandex"?

Blandt de mest effektive metoder til at generere trafik til de moderne lokaliteter - SEO-optimering, hvor brugere er tiltrukket af portalen fra siderne i søgemaskiner, såsom "Yandex". Denne russiske ressource ved at gennemføre udstedelse af søgeresultater per side anmodning, i mange tilfælde, anvendelse på de steder, ved at filtrere AGS algoritme. Hvad er dens funktioner? Hvordan kan vi overvinde den rette filtrering og dermed sikre den høje position af sitet i søgning placeringer, "Yandex"?

Hvad er filteret AGS?

ACS - filter, udviklet af "Yandex" primært for at reducere sandsynligheden for uønsket opformering virkningen af forskellige faktorer på behandlingsresultatet af søgning. Gennem et passende filter søgemaskine gør sitet til listen over upålidelige ressource, så dens position i søgeresultaterne som følge af faldende nulstillet citation index - en af de vigtigste faktorer, der påvirker dannelsen af søgningen trafik på siderne "Yandex".

Til det sted, som kan påføres ACS filter kan indbefatte for eksempel de, der sælger links - men en liste over faktorer, der kan udløse ansøgningen til blokering site, betydeligt bredere. Deres essens vil blive diskuteret yderligere i artiklen.

Mens undersøgelse, hvor ændringerne implementeret algoritmen under overvejelse "Yandex" søgemaskine.

Typer AGS-filtre fra "Yandex"

Det første filter af denne type begyndte at fungere i 2006. Han kaldte AGS-17. Hvad var årsagen valg af forkortelser ACS? Filter, decifrere navnene på hvilke interesserer mange brugere fik navnet svarer til klassen af håndvåben - automatisk granatkaster staffeli. Måske dette navn blev valgt "af Yandex" på grund af ønsket om at drage en parallel mellem granatkaster, som et middel til at sikre borgernes sikkerhed, og filtrere AGS som et redskab til at beskytte online trafik fra lav-kvalitets sider.

Vigtige funktioner løsninger AGS-17 afspejlede tendenserne i udviklingen af internettet, der er relevante for den pågældende periode. Men med tiden, er strukturen af målgruppen af mange online projekter, samt brugeradfærd ændret sig væsentligt. Derfor har "Yandex" udviklet en næste filter af denne type, som begyndte sin virksomhed i 2009 - AGS-30. Ifølge eksperter, beslutningen overskredet filteret AGS-17 i mange henseender. For eksempel strukturen med formlen beregning upålidelige sites, som omfattede størrelsesordenen 100 forskellige parametre.

Efter udviklingen af "Yandex" i linje AGS var beslutningen af AGS-40 - filter, som begyndte sin virksomhed i 2013. Det havde gennemført de opdaterede analyse algoritmer sites, der indgår i indekset for "Yandex" citat.

I 2015 en ny version af filteret - "Minusinsk". Efterfølgende blev den algoritme omdøbt til "ACS". Filter fik simpelt navn, men mange eksperter henvise til det som ACS-2015, da det var i september 2015 offentliggjorde en tilsvarende ændring af afgørelsen. Hvad har vi overvejet fundamentalt forskellige versioner af ACS-filter?

Først og fremmest - antallet af parametre er angivet i formel beregning af den lav kvalitet sites. Det generelle princip, som hver driver AGS-filter "Yandex" i almindelighed er den samme i alle versioner af de tilsvarende løsninger: algoritmen kontrollen ved bestemte intervaller, der er specificeret liste over lokaliteter, og hvis nogen af dem er af dårlig kvalitet, er den ressource indtastet på listen over upålidelige. Derefter kontrolleres sitet udføres gentagne gange, og hvis dets karakteristika er forbedret - med portalen fjernes ved filtrering. Sandt nok, hans citation indekser er ikke inddrives - de skal stige igen, og det forventes, at dette vil indebære de tilladte metoder til traffic shaping.

På trods af eksistensen af generelle principper for driften af avancerede algoritmer "Yandex" - "Minusinsk" filtrer og ACS udgave 2015 - det er kendetegnet ved en række funktioner, der er markant forskellige fra dem, der har et filter AGS-17 og AGS-40.

Hvad er kendetegnene for filteret "Minusinsk"?

Set algoritme er optimeret til at identificere websteder, der er involveret for at fremme SEO-referencer. I tilfælde af en sådan ressource "Yandex" udøvet deres placering for en vis periode - for eksempel i flere måneder. I dette tilfælde, under SEO link-forstået sted på sitet linket hvorfra brugeren omdirigeres til den forfremmet ressource. Som regel de køber, og fordi trafikken blev givet, selv om indholdet på hjemmesider var ikke meget høj kvalitet.

Det faktum, at webstedet faldt under den relevante AGS-filter, det var temmelig let at finde: i stedet trafik og kraftigt faldende position i resultaterne af behandlingen af en søgning anmodning om "Yandex". I grænsefladen svarer til den mulighed, som blev givet til aktivering af søgemaskinen giver dig mulighed for at kontrollere, om der skal anvendes i forbindelse med portalen visse begrænsninger med hensyn til placering. For at fjerne dem i tilfælde af påvisning, bør administratoren opgive den praksis med at bruge for at fremme SEO-referencer. Når algoritmen AGS-filter, tjekke hjemmesiden igen, viste deres mangel, er begrænsning fjernes.

Hvilke funktioner af filteret AGS-2015?

Den nyeste AGS-filter "Yandex" er en teknologisk udvidelse af "Minusinsk" algoritme. Det vil sige, det peger også på websteder, der er forfremmet bruger SEO-referencer. Men en mere moderne filter har en funktion: det kan blokere i princippet ethvert websted, for hvilket afslørede brug af passende værktøjer til at fremme. Når dette indhold på tilsvarende ressourcer kan være den højeste kvalitet.

Faktisk er denne algoritme opfordrer til brug af webmastere fremme mekanismer ikke grundlæggende forbundet med køb SEO-referencer. Hvis de bliver opdaget, vil AGS filtrere websted til listen over upålidelige ressourcer, og dets citation indeks er nulstillet. Mekanisme låse portalen vil være den samme som i tilfældet med arbejdet i "Minusinsk": det vil være nødvendigt at fjerne de SEO-links fra websider, og derefter vente på afslørende af deres mangel på AGS-filter.

Så vi lærte, der repræsenterer AGS-filter i den ene eller anden modifikation. Lad os nu betragte en række praktiske nuancer af fremme af lokaliteter, under hensyntagen til den funktion de tilsvarende algoritmer.

De vigtigste årsager til filtrering af sites algoritme AGS

Eksperter identificere følgende vigtigste årsager til udviklet "af Yandex" algoritme gør de steder på listen over dem, der er indekseret til nul.

Først og fremmest er det AGS-filteret aktiveres, hvis portalen der er tydeligt, ikke-unikt indhold kopieret fra andre kilder. Hvis søgningen robot "Yandex" vil finde, at der er andre steder, der er vært det samme indhold som deres indeks over, oplysninger om den indgivne websted vil blive klassificeret som en kopi og ikke den oprindelige kilde, således at et websted med stor sandsynlighed vil få under overvejelse filteret .

En anden faktor, der kan påvirke driften af filteret af "Yandex" - spam i form af links. Hvis der er for mange af dem vil give en overgang til stedet - for eksempel, hvis de er købt til en særlig udveksling, den tilsvarende algoritme kan omfatte webstedet på listen over portaler, som er indekseret annulleret. Ifølge eksperter, kan en række af indkøbte links stadig være til stede blandt dem, der giver en overgang til webstedet, men deres antal bør ikke overstige 10%. Resten af de links, til gengæld nødt til at være naturlig.

En anden vigtig faktor, der kan påvirke den måde, at de søgeværktøjer "Yandex" AGS arbejde - zaspamlennye websider. Hvis dit websted er til stede for mange bannerreklamer samt udgående links - det kan også tiltrække sig opmærksomhed fra søgningen robot fra "Yandex", analysere sites. Således algoritmen identificerer de tilsvarende portaler kun havde til formål at sælge reklamer opgørelse.

Sitet kan falde i lås "Yandex" mere sandsynligt, hvis domænenavnet er blevet registreret for nylig, og på samme tid, udviklede han en ganske stor mængde trafik. I mange tilfælde sådanne statistikker betyder, at administratoren af portalen er aktivt involveret i købet af de samme links. Ganske sjælden begivenhed - dannelsen af naturlige trafik til et nyt site. Således med hensyn til de nyregistrerede portaler med høj trafik områder kan prioriteres tilsvarende inspektion. AGS-filter identificerer trafik forme på bekostning af indkøbte links kan nulstille citation portal.

En anden faktor, der kan føre til anvendelse af låse til stedet - brug af gratis hosting. Igen kan dannelsen af betydelig trafik på sådanne steder indikerer brugen af mekanismer links indkøb, da det i mange tilfælde registreringen på en gratis hosting er ønsket af ejeren af portalen til hurtigt at kapitalisere på ikke for høj kvalitet monetarisering mekanismer. For eksempel - inddragelse af de samme købte links. At finde et sted med dårlig indhold på gratis hosting, AGS-filter, der er tale om ikke afsløre andre kriterier, der angiver pålideligheden af webstedet kan gøre det til listen over ressourcer, hvis indeks er aflyst.

Mange eksperter mener, at steder med lidt trafik også kan betragtes som "af Yandex" potentielt indeholder indhold af lav kvalitet. Det faktum, at dens indhold er ikke meget interessant, kan det indikere lav deltagelse af portalen.

Sandsynligvis, et aktuelt problem, der kan ophidse mange webmasters - hvordan du fjerner en portal fremmes ved filtrering, aktiveret ACS.

På siderne af specialiserede portaler for at fremme hjemmesider, blogs, webmastere i fora fremsat en række begreber, hvorefter problemet kan løses. Ovenfor har vi en liste over de vigtigste faktorer, der, ifølge eksperter, der påvirker dit websted til optagelse på listen over dem, at indekseringen algoritme reset "Yandex". Derfor løse spørgsmålet om, hvordan man kommer ud af filteret AGS, er det først nødvendigt at analysere de mulige virkninger af relevante faktorer.

indhold forbedring

Således kan en af de mest effektive metoder til at løse det tilsvarende problem være indkvartering på websider unikt og interessant indhold et potentielt publikum. Meget gode AGS-filtre som webmaster notat opfatter indhold direkte på vegne af administratoren af hjemmesiden - f.eks i form af artikler i et blog-format. Hvis du ikke får involveret i kopiering materiale til sitet fra andre kilder, at skrive med dig selv - AGS-filter med stor sandsynlighed vil sætte pris på webstedet som troværdig og vil ikke reducere sine indeks.

At reducere mængden af reklamer

Den næste faktor vi behandlet ovenfor - spammet. For at reducere dens indvirkning på filteret pågældende arbejde, er det nødvendigt at reducere mængden af reklamer på websider. Du kan lade den, der bedst afspejler de behov, målgruppen - der er tema bannere og links. Forholdet mellem reklame og brugergenereret indhold bør være så afbalanceret.

At reducere antallet af links

Med hensyn til brugen af trafik købt optioner - det anbefales at reducere deres antal gradvist. I den forstand, som vi bemærkede ovenfor, efterlader en vis procentdel af de respektive links til trafikken fortsatte med at danne på bekostning af instrumentet. Men rækkefølgen af 90% skal være naturlig.

Interaktion med kundesupport team af "Yandex"

Den pågældende opgave, - at fjerne filteret AGS kan også løses ved hjælp af interaktion med den service søgemaskine support, udviklet algoritmen under overvejelse. I visse tilfælde, uden at ty til sådanne strukturer ikke kan gøre - især i de tilfælde, hvor arbejdet er at forbedre kvaliteten af det indhold, præsenteres på hjemmesiden, det gjorde ikke give resultater i forhold til at forbedre link popularitet på portalen.

Ifølge eksperter, sker det ofte, at selv med en minimal mængde af indkøbte links, høj unikt indhold og en lille mængde af reklamer, dog ikke fjerne filteret AGS. Hvordan at komme ud af lock-i dette tilfælde? Effektive metoder til behandling kan være en støtte tjeneste "Yandex", som arbejder under fællesbetegnelsen Platons. I mange tilfælde til svarene på bogstaverne Platon computer bot, men med tiden kommunikere med brugeren stadig efterlader en person kompetence inden for arbejde AGS-filter.

Det skal bemærkes, at den direkte afhængighed af, hvordan du kontakter support, "Yandex" og kommer ud af lock AGS webstedets brugere ofte ikke overholdes. Men et brev til Platon, selvfølgelig, kan bidrage til at løse problemet - især hvis det mål at kombinere alle betingelser for anerkendelse af høj kvalitet hjemmesider.

Uanset hvad, eksperter rådgive først og fremmest forventer automatisk fjernelse filtrering portal. Sådan kontrolleres filteret til ACS en bestemt ressource, vi har behandlet ovenfor - dette interface er tilgængelig direkte på hjemmesiden "Yandex", og det er altid muligt at bruge, hvis det er nødvendigt. Når låsen er frigivet, kan vi forvente vækst i citatet af portalen og øge trafikken kommer fra søgesider på passende system.

resumé

Så vi kiggede på, hvad der udgør AGS-filter "Yandex". Kontroller, om der er nogen blokering i den tilsvarende portal, kan du på inddragelsen af "Yandex" interfaces til webmastere. De vigtigste faktorer, der kan udløse filtrering websted:

  • aktiv brug købte links til traffic-shaping - på mere end 10% af det samlede antal af links;
  • lav kvalitet, ikke-unikt indhold;
  • spammet websider og reklamebannere trafik.

For at låse den årlige vækstundersøgelse, administratoren skal derfor overvinde indflydelsen af de relevante faktorer. Efter - vente lidt, og hvis resultaterne (i form af øgede citationer og trafik "Yandex") ikke kommer frem kan du kontakte support, som svarer til en søgemaskine.

Anyway, AGS-17 og AGS-40 - et filter, uanset de specifikke ændringer, der har til formål at stimulere især at forbedre kvaliteten af indholdet på websteder i den russiske del af internettet. Som mange eksperter opmærksom, dens indførelse som helhed positivt påvirket af udviklingen af anlæg i Rusland og er blevet en vigtig faktor i at forbedre kvaliteten af de artikler, der er til stede på forskellige portaler. Ja, mange web mastere kan forårsage overdreven kritik automatisere driften af dette filter er ikke for høj gennemsigtighed brugt i sine algoritmer, en temmelig langvarig frigivelse af sitet. Men dette kan findes og fordelen ved den relevante beslutning af "Yandex" - ejeren af webstedet nok til at sikre, at portalen grundlæggende kvalitetskriterier, og selv søgemaskinen robot vil være i stand til, men ikke for hurtigt, pålideligt skøn en høj grad af anvendelighed af indholdet gøres tilgængelige på portalen. I denne forstand filteret operation automatisering, pågældende kan betragtes som en af fordelene ved algoritmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.