ComputereInformationsteknologi

Vinyl Magnet: beskrivelse, typer, fremstillingsprocessen

Vinyl magnet er lyst og fleksibelt produkt, som let kan fastgøres til en metaloverflade (f.eks køleskab). De er lavet af et specielt materiale - den magnetiske vinyl, som har en lille tykkelse. Det er let at anvende billedet, uanset om det er et billede med din favorit helten i tegneserie, logo, foto eller landskab. En kopi kan variere i størrelse og form.

Der er virksomheder, der fremstiller vinyl magneter operativt og kvalitativt. Dette er en nem og rentabel forretning.

Hvilke typer af vinyl magneter?

Produktionen er opdelt afhængigt af destinationen. Du kan tilbyde følgende ydelser:

 • Magneter i reklameøjemed. Dette er en meget original ting som kan resultere i nye kunder. Hvis du giver sådan en magnet er en potentiel køber af varen (tjenesteydelser til kunden), er det usandsynligt, at han har et ønske om at smide det. I modsætning til det store antal reklamemateriale, tager han sin plads på køleskabet, en mikrobølgeovn, et batteri eller chassis, og vil minde klienten af hans venner og slægtninge om eksistensen af virksomheden og dens ydelser. Denne form for langsigtet business reklame. Det er også muligt at fremstille magneter med handlingen eller oplysninger om nye produkter.

 • Magneterne i form af postkort. Dette er en vidunderlig gave, som er velegnet til arrangementer af alle størrelser. Nogle repræsentanter vil være i stand til at lave en overraskelse til en elsket. Magnet-kort vil ikke efterlade nogen ligegyldig.
 • Magneterne i form af visitkort. Enkel papir er ikke nogen overraskelse. Denne levn fra fortiden. Stærke små magneter kan vare i meget lang tid.
 • Magneter souvenirs. Dette kan være en souvenir forretning med firmaets logo på virksomheden eller med billedet af byens attraktioner.
 • Magneter på biler. En af de moderne medier reklame, som ikke ødelægger overfladen på maskinen må du ikke efterlade mærker og vil blive afholdt, selv ved hastigheder nå 140 kilometer i timen. Vinyl magnet er belagt med en beskyttende film, så mekaniske og vejreffekter han ikke var bange. Han er velegnet for reklamer på transport af midlertidig karakter, er det lige så let at montere og fjerne. Magnet på bilen er ofte brugt som en brude tilbehør. Han er meget originalt, funktionel og efterspørgsel efter kortegen. Produktnavnene fremstillet par og ønsker. Efter ceremonien, er det let fjernes fra køretøjet.

Hvad er fordelene?

 • Vinyl Magnet kan bruges flere gange, det er originalt og holdbar.
 • Evnen til nemt og hurtigt at placere på overfladen og fjernet.
 • Magneten er ikke i stand til hurtigt forværres, bliver overfladen længe forblive uden en skramme.
 • Efter fjernelse vil der ikke være nogen spor.
 • På nuværende tidspunkt særlig film produkt, som beskytter mod mekanisk påvirkning.

Hvordan kan man lave vinyl magneter?

Oprindeligt erhvervede magnetisk vinyl tyk til 0,5 millimeter. Printeren Billedet er anvendt til materialet. Dette er produktionen af vinyl magneter. Så er lavet køleskabsmagneter. Hvis du vælger denne forretning er det nødvendigt at tage hensyn til funktioner:

 • materiale til fremstilling er ikke så billig;
 • magnet er ikke så hold fast;
 • kvalitet og holdbarhed af de anvendte billeder, afhængigt af printeren.

Produktion af vinyl magneter kan udføres på en anden måde. Således kan produktet være mere pålidelige, hvis den oprindelige print billedet otlaminirovat det og lim på basis af vinyl.

Ud over den computer med en farveprinter kvalitet vil kræve en ekstra enhed til at skære magneter.

Som den mængde produceret vinyl magneter?

Oprindeligt oprettet en lille skulptur, som bærer vinyl magnet.

Produktionen er opdelt i følgende trin:

 1. Valgte form. Det erkendes, at figuren har en bule på kun den ene side, og en flad - fastgørelse.
 2. Udvalgt materiale. Vinyl-baserede magneter er ofte lavet af akryl, plast, harpiks og andre.
 3. Opretter præforme.
 4. Overfladen af de malede figurer.
 5. Til flade side limet magnet.

En sådan virksomhed er meget enkel og kræver kun lidt eller ingen investeringer. Hvis ejeren har originale ideer, er alle omkostninger kompenseres næsten på et øjeblik. Den største efterspørgsel - køb af kvalitet udstyr til produktion. Dette er en computer og en farveprinter (medmindre, selvfølgelig, denne teknik er ikke tilgængelig).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.