Nyheder og SamfundNatur

Hoppeføl - insekt familie af Græshopper

Hoppeføl - et insekt af ordre Orthoptera superfamiliemedlemmer Locusts. Deres nærmeste slægtninge er de græshopper og fårekyllinger.

Udseende hopper

Til dato er der mere end 3800 arter af disse insekter. Kun i Rusland er der mere end seks hundrede arter.

Filly - insekt, meget gerne en græshoppe. Hun er også placeringen af bagbenene: knæ, hævet højt over stammen. På bagsiden og græshopper, fårekyllinger og stablet hårdt elytra. En farve i begge arter af insekter antenner er placeret. Selv de kvidrende græshopper næsten som græshopper, kun meget kraftigere!

Faktisk en uvidende person er vanskeligt at afgøre ved første øjekast, nogen foran ham. Meget lig en græshoppe og johannesbrødgummi (insekt). Billeder af begge bekræfter kun dette.

Alligevel er der forskelle. Kun nødt til at se nøje. De er for det meste på grund af det faktum, at insekter er helt anderledes livsstil.

Power hopper

Fra en klar varm dag, kan du ofte skræmme en flok af græs insekt, der ligner en græshoppe. Men vi kan sige med sikkerhed, at dette græshopper. Fordi græshopper er primært nataktive, og i løbet af dagen eller andet sted gemmer sig. Først efter mørke disse rovdyr gå på jagt.

En græshoppe (insekt) drevne vegetation. Derfor behøver det ikke at vente for natten. Og det er værd at bemærke, at det er planteædende insekt tilpasser nemt til at spise alle planter: deres blade, frø, frugter, og i nogle tilfælde stammer.

Skaderne på landbruget hoppeføl

Mange tror, at hoppen er ganske harmløst. Efter alt, selv om de tilhører den johannesbrødkernemel, de er ensomme insekter. Men i 1939 blev seniorforsker ved referencepunkt i Chelyabinsk All-Unions Institut for Plantebeskyttelse K. N. Filatovym udarbejdet en rapport om undersøgelsen af dynamikken i nongregarious græshopper, dvs. hopper.

Hans undersøgelser har vist, hvordan hoppen kan være farligt for landbruget. Dokumentation i 1883-1892 år, er disse grådige insekter regelmæssigt ødelagt afgrøder over store områder i Kurgan-distriktet. Det var en katastrofe for landmændene. Kun i 1892, folk alle sammen gik til jagt manual. Med særlige baldakiner lykkedes det dem at fange 155,951 pud hopper!

Historikere siger, at sidste insekt vært treacle Balakshin anlæg til ære for denne begivenhed for egen regning i 1894, da den blev begravet i jorden rejst et monument. Desværre, indtil nu har det ikke været bevaret.

Fighting hoppeføl

At se på haven eller i haven er en ondsindet insekt, bør forsøge at reducere antallet af føl hyppig vanding. Fugtigheden forøges luft har en negativ virkning på deres proliferation.

Forarbejdningsanlæg 3% opløsning af Bordeaux væske hjælper med at slippe af græshopper. Spiseforstyrrelser planter, der er blevet sprøjtet med gift, insekter dør efter 1-3 dage.

Til næste års invasion af græshopper ikke forlænges, er det nødvendigt at klippe efteråret alle planter fra vejsiden, dyb pløjning jorden og harves. Dette vil ødelægge landet med udskudt græshoppe æg.

Der er en anden måde - at opløse på sin hjemmeside søpindsvin. Det er virkelig for nogen græshopper og andre skadedyr i haver i glæde! Samtidig disse tornede rovdyr ødelægge med hoppeføllet snegle og mus, hvis nogen, vil tage i hovedet at bosætte sig i området.

Eksterne forskelle græshopper græshopper

Af det foregående er det klart, hvorfor det er umuligt at forveksle disse insekter. Efter alt, de græshopper spise larver og insekter til gavn mennesker. Et hoppeføl, tværtimod, hun er et skadedyr, ødelægger afgrøder. Fordi det er så vigtigt at vide, hvordan de kan skelnes ved deres udseende.

Sammenlignet med hoppeføl græshoppe - insekt med stillesiddende hoved. Næseparti hende kedelig, med kraftige kæber.

Det er kendt, at græshopper tilhører underordenen Nematocera og føl - at korotkousym. Dette er forståeligt. Efter hoppe har at bruge dem til at søge efter offeret. Hendes at fodre behøver ikke at jage, stalking deres bytte.

Hoppeføl - insektet, som har en aflang mave, længere end for en græshoppe. Dette skyldes, at mængden af mad, som hun havde til at fordøje store nok.

De forreste ben er kun hoppeføl som en støtte, mens græshoppe med dem fanger og holder offeret. Derfor disse planteædende insekt lemmer er svagere og kortere. Mindre udviklet i hopper og bagben. Derfor havde hun ikke hoppe så lang som en græshoppe.

Hunnerne af disse insekter er mere udtalte forskelle. Den kvindelige græshoppe tilbage er en temmelig stor mecheobrazny ovipositor. Kort sagt, han hopper og næsten usynlig for det menneskelige øje. Hun lægger sine æg direkte ned i jorden.

De organer hørelse i græshopper

Ikke alle ved, at mange insekter ikke kan høre med deres ører, som er almindeligt i pattedyr, fugle og krybdyr. For eksempel er de græshopper bruger til dette formål deres fødder. De organer høre de er på benene af forbenene.

Fillies og alle gemte deres "ører". Deres auditive organer er placeret på siderne af maven, i et område af det første segment.

Organer lydgengivelse i hopper

På en varm eftermiddag i marker og enge hørt højt kvidren. Normalt, folk smiler, da de hørte disse lyde, og sige, "Det er sådan rasstrekotalis græshopper!" Men det er en forkert dom!

Grasshoppers i naturen i løbet af dagen sidde stille. Derfor kan de ikke høre. Kvidren ved højlys dag eller græshopper eller græshopper. Og gør det kun mænd. I denne "musical" måde de tiltrække hunner. Der er en anden forklaring på den højlydte kvidren græshopper mandlige. Deres lyde, de advare andre hanner, at dette område allerede besat.

De producerer deres hopper lyde, gnide drejeknapper placeret på lårene af bagbenene, en vene under elytra.

farvestoffer hopper

Et interessant faktum er, at farven på græshopper afhænger ikke på synet, og miljøet. Hvis du er omkring en masse af den yngre insekt lysegrønne, derefter få den grønne hoppeføl. Et insekt, der lever i ørkenen, hvor grøn er mindre, men en masse af brune jord, hvilket er nødvendigt for at gå videre til at blive en grå-brun farve.

Selv er farvestrålende lavere vinger i nogle arter. For eksempel, golubokryloy og lycidae fillies undtagen beskyttende farvning elytrums er der stadig en måde at beskytte mod fjender.

I forventning om det forestående fare, de skarpt med støjen skyder op, afslører sin lyse vinger. Og i et øjeblik gå ned igen. Udefra ser det lyse glimt af fyrværkeri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.