FormationUngdomsuddannelse og skoler

Naturen i "Lay". Beskrivelse af russisk natur i digtet

"Lay" - dette er afgjort en af de mest betydningsfulde værker i hele det gamle litteratur. Billede af naturen i en kunstnerisk digt system spiller en meget vigtig rolle. I denne artikel vil vi tale om det.

Den dobbelte natur af funktionen

Natur i "Lay" er kendetegnet ved, at det har en dobbelt funktion. Hun, på den ene side, den sit eget liv. Skaberen af digtet beskriver landskab, der omgiver tegn. På den anden side er det et middel til at udtrykke forfatterens tanker, hans holdning til, hvad der sker.

Naturen - et levende væsen

Læsning af beskrivelse af arten i "Lay", mener vi, at forfatteren opfatter verden poetisk. Han henviser til det som et levende væsen. Forfatteren giver karakteren af de kvaliteter, der er iboende i mennesket. I sin skildring af den reagerer på begivenheder, opfatter han verden. I "Lay" natur - det er en særskilt karakter. Fordi det er en slags billede af de midler, som forfatteren udtrykker sine tanker, er det som en tilhænger og allieret af russiske tropper. Vi ser karakteren af "gå igennem" for folket. Da Igor blev besejret, hun sørger over med denne helt. Forfatteren skriver, at træet skal bøje til jorden, græsset er visnet.

Unionen af mennesket og naturen

Af hensyn til vores arbejde udvisker grænserne mellem menneske og natur. Folk er ofte sammenlignet med de vilde dyr og fugle: gøg, krage, falk, hjælp med udflugter. Det er svært at navngive produktet, hvor ændringer i naturen og begivenheder i folks liv er blevet så tæt forbundet. Og det styrker enheden i drama, betydningen af, hvad der sker. EU menneskelige og natur, med stor kraft indsat i produktet - en poetisk forening. For forfatteren af naturen - en uudtømmelig kilde til poetiske midler og en slags musik, som giver en stærk poetiske lydeffekter.

Beskrivelse Andet slag

Beskrivelse af den anden kamp i sit værk "Igorkvadet" - et uddrag, som præsenterer et detaljeret billede af naturen. Forfatteren bemærker, at der var "krovavyya gryer", der kommer fra havet "chrnyya skyer", hvor "den skræk sinii mlnii". Han konkluderer: "byti stor torden!" Læsning af "Lay" (uddrag dedikeret anden kamp), føler vi den følelsesmæssige stress af forfatteren. Vi er klar over, at nederlag er uundgåeligt. En sådan synsvinkel på aktuelle begivenheder - resultatet af politiske synspunkter digt skaberen. Og de konkluderede, at de russiske tropper kan besejre Polovtsian, kun forenet. Du kan ikke handle alene.

Naturen - en højere magt

Det skal dog bemærkes, at karakteren i de "lå" fungerer som en slags højere magt, i stand til at forudsige begivenheder, samt styre dem. For eksempel, før Igor gik camping, hun advarede russiske tropper i fare, der truer dem. Forfatteren skriver: "Solen sti zastupashe hans mørke."

Som naturen er involveret i, hvad der sker

Ikke kun om farerne afspejler begivenheder og advarsler, der anvendes i natur "Lay". Det er i produktet og aktiv deltager i begivenheden. Beder om hjælp til naturen slår Jaroslavna. I det ser hun sin assistent og forsvareren. Jaroslavna spørger "lyse og tresvetloe" Sol, vind og Dnipro Igor hjælpe med at gennemføre flygte fra fangenskab. Prinsessen, henvender sig til ham, forsøger at fjerne den sorg i sindet at finde fred. Jaroslavna s Lament - en slags magi, vendte sig til naturens kræfter. Prinsesse opfordrer dem til at tjene som Igor, hans "kære Lada".

Og naturen i "Lay" reagerer på denne anmodning. Det hjælper aktivt hendes mand Yaroslavny gennemføre flugt. Donets ligger til grund for Prince grønne græs på bredden, værne om det for sine bølger. Han klæder Igor varme tåger at skjule under baldakinen af træer. Med karakteren af prinsen undslipper sikkert. Den måde, det er spidse spætter og nattergale synge sange Igor. Således er den russiske natur i "Lay" hjælper prinsen.

Donets trods nederlag Prince tropper, retfærdiggør og forherliger denne helt. Da han vendte tilbage fra fangenskab, forfatteren bemærker, at "solen skinner på himlen."

farve symbolik

Farve symbolik spiller en vigtig rolle i beskrivelsen af naturen. Det hjælper os til at opdage dets betydning. Farver er fremherskende i billedet af et landskab, har en vis psykologisk byrde. For middelalderen som helhed er præget af opfattelsen af farve som et symbol. Den ikonografi manifesterer meget tydeligt, men i litteraturen er afspejlet. Sort, eksempelvis bruges til billedet af de tragiske begivenheder. Det symboliserer mørket, er en manifestation af de onde kræfter. Blå - en himmelsk farve. I værker af antikke litteratur repræsenterer højere magt.

Blå skyer og sorte lyn fortæller os, at den kommende mørke. De vidner om den håbløshed af situationen Prins Igor. Blå fungerer således en slags tegn fra oven. Lidelse, det symboliserer den blodrøde farve. Det er derfor, forfatteren bruger det til at beskrive arten af kampen og dens efterspil. Grøn symboliserer rolig, og sølv - den glæde og lys. Derfor forfatteren bruger dem, der forestiller udslip af Prins Igor.

Udtryk af forfatterens tanker

Beskrivelse af naturen i "Lay" hjælper forfatteren poetisk og levende udtrykke deres politiske holdninger, deres tanker. Da Igor forsætligt beslutter at gå camping, en negativ vurdering af denne beslutning giver naturen. Det syntes at fjenden. Under flugten, Igor, der skynder sig at "bringe tilbagekaldt hans hoved" Prins Svyatoslav i Kiev, naturen hjælper ham. Hun hilser ham lykkeligt, da han formår at komme til Kiev.

En af de bedste værker af antikke litteratur er "Lay". Billedet af russisk natur, præsenteres deri, viser den store kunstneriske dygtighed og talent af forfatteren. Billede Polovtsian steppe, levende skildret dem - bevis for, at arbejdet blev skabt af øjenvidner, måske endda en deltager Igor kampagne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.