LovStat og lov

Forfatterens kontrakt: omfanget og typer af

I dag besluttede at indgå kontrakter med eventuelle ansvar. Dette hjælper til at undgå ubehagelige situationer, og i nogle tilfælde - at løse tvisten mellem parterne. Denne type dokument bruges i stort set alle aktivitetsområde og regulere eventuelle spørgsmål så ofte, så det er vigtigt at udarbejde en kontrakt, giver det med alle nødvendige elementer.

En af disse vigtige dokumenter anses for at være forfatterens aftale. Han er en slags aftale mellem brugeren og forfatteren. Den første person betaler penge for retten til at bruge et bestemt produkt, og den anden giver rettighederne til dets anvendelse. Emnet for en sådan aftale kan gøre ejendomsret til værker af litteratur, videnskab og kunst, som er blevet skabt under den kreative aktivitet fra forfatteren.

Ved udarbejdelsen af dokumentation nødvendigt at forstå, at gøre forfatterens kontrakt eller arbejdskraft. Hvis en ansættelseskontrakt og medarbejderen engageret i kreative aktiviteter, til højre værk skabt af ham er ejet af arbejdsgiveren. I dette tilfælde, at arbejdsgiveren har ret til at distribuere produktet uden den viden og tilladelse fra forfatteren. I erhvervslivets kontrakter rolle leder kan overtage både entreprenøren og underleverandøren. Forfatterens kontrakt betyder, at entreprenøren kan være kun forfatteren eller flere forfattere.

Der er mange typer af kontrakter af denne type, der adskiller sig i den type produkt, at dets tilstand, metoden til brug, tilladelse offentliggøre, overdragelse af rettigheder mv Forfatterens kontrakt har en funktion: i tilfælde af ophavsmandens død alle rettigheder til produktet overført til sin juridiske efterfølger. Hvis skaberen er mindre end 14 år, skal kontrakten underskrive i stedet for hans juridiske repræsentanter. Betingelserne skal være tydeligt ud overførsel arbejdsperiode, det område, hvor det vil ske, samt størrelsen af vederlaget til forfatteren.

Oprettelse arkitektoniske værker er også et kreativt arbejde, så i dag så forlange aftale om tilsyn. Det indebærer forfatterens observation, samt udvikling af projektdokumentation til anlægsarbejdet. Dette gøres med henblik på bygge- og anlægsarbejder blev udført præcis med de beslutninger, der er præciseret i de arbejdsdokumenter.

Forfatterens kontrakt ordre er udstedt på et tidspunkt, hvor arbejdet endnu ikke er klar, og kun forfatteren forpligter sig til at udføre. Dette dokument type er kendetegnet ved, at det regulerer forholdet mellem kunden og forfatteren er skaberen af værket, men i tilfælde af hans død, er kontrakten opsiges, og de forpligtelser, overføres ikke til efterfølgeren.

Da produktet endnu ikke er oprettet, skal du maksimere beskrive sine symptomer: omfanget, type, størrelse, genre, titel osv ru Et vigtigt punkt er prisen. Kunden skal nødvendigvis betale forfatteren et forskud. Om størrelsen og timingen af betaling af parterne tage en gensidig beslutning. Det er også vigtigt at registrere vilkårene for skabelse, det er godkendt af kunden, samt overførsel af ophavsretten. Derfor er de vigtigste punkter i en aftale om ophavsret er underlagt, tid og pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.