Mad og drikkevarerTe

Te drikkevarer: gode, opskrifter

I stigende grad, i restauranter og cafeer er der et stort udvalg af te med forskellige tilsætningsstoffer: de er kanel, og orange, og selv litchi. I dagens verden er blevet populære bryg sådanne blandinger derhjemme, er det ikke kun lækre, men også nyttig. I denne artikel vil vi diskutere om te.

Hvad er en te drink?

Te drikke - en erstatning for te. Når du forstår, at grundlæggende sort og grøn te du keder, og mange forskellige varianter du ikke kan lide, er det tid til at forberede sådanne drikkevarer. Teblade er fundamentet. For lister, kan du tilføje noget fra den sædvanlige mynte til citrongræs, kanel og ribs.

fordel

Før vi taler om fordelene ved disse infusioner, må man forstå, at i te drik altid indeholder kun naturlige frugt eller bær, samt muligheden for en frisk urt: basilikum, citronmelisse eller mynte. Selvfølgelig er disse te drikkevarer bringe enorme fordele for kroppen. Citrongræs beroliger, basilikum berigende energi, forfriskende mynte. Tidligere sådanne drikkevarer er blevet behandlet, er grundlaget for traditionel medicin.

Opskrifter af te drinks

En populær løsning er at tilføje et urt teblade. Det kan være mynte, citronmelisse, timian. Men der er mere interessante opskrifter. Det er ofte tilsat og appelsinskal i en te drink. En populær mulighed indeholder urter, frugter eller bær.

Beroligende er en blanding af grøn og sort te med tilføjelse af mynte, timian og kamille. At smage en virkelig let, er det meget vigtigt ikke at overdrive det med mængden af timian i sin sammensætning. Ideel i sommeren denne vidunderlige te drik. Svarene om ham den mest gunstige, men selvfølgelig, det hele afhænger af dine præferencer.

Fjern appelsinskal og lad det affugtes. Når skræl er klar (det er som regel et par dage), kan du fortsætte til forberedelsen af den næste te drik. Dette vil kræve en grøn te, appelsinskal, kamille og lind blomster og limeblade (fås i nogle te butikker). Det er muligt at gøre, men smagen vil ikke være så udtryksfuldt uden limeblade. Om ønsket kan kalk erstattes citrongræs. En blanding af 80 grader tilsæt vand og indgyde et par minutter.

Kombinationen af basilikum, citron og appelsinskal - en forfriskende sommer drink. Te blade til at blive blandet med basilikum blade, tilsæt tørret citron og appelsinskal. Hæld kogende vand og trække i et par minutter.

Te med hyben nyttigt, fordi det fremskynder stofskiftet. Denne drik er bedre at drikke om morgenen og aftenen. I sort te nødt til at tilføje rose, kokosnød og kandiserede jordbær, ananas eller anden frugt (vigtigst af alt, ikke at tilføje flere sorter af kandiserede frugter, vil smagen forringes). Hæld kogende vand over te og lad stå 5-10 minutter. Det kan få hård, så det efterfølgende kan fortyndes med vand.

Ofte te drikker komme med deres drinks te, hvilket bidrager til deres foretrukne urt, frugt eller bær. Med te kan esperementirovat og sig selv, tilføje friske hindbær, æble skiver, kandiseret frugt, kanel og vanilje. Det vigtigste er, at disse drikke er ikke kun lækre, men også nyttig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.