Mad og drikkevarerTe

Egyptiske gul te: unikke egenskaber

Egyptisk gul te (helba, bukkehorn, bukkehorn) er stadig ikke så populær som andre typer af denne drik. Den er lavet af frøene fra bukkehorn plante. Af blomster af denne plante er ved at udvikle frø. Opskrifter af gul te er blevet beskrevet i gamle egyptiske skriftruller. Medicinske egenskaber af frø, der anvendes i praksis Hippokrates selv. I Egypten helba er det ikke kun bruges til at lave te, men også som et krydderi til forskellige retter. Generelt helba - det er ikke te som en te busk er irrelevant. Men historisk set, at et afkog af frøene kaldes te. Af den måde, er der også en kinesisk gul te, som ikke har noget at gøre med den egyptiske.

Egyptiske gul te: Egenskaber

Regelmæssig indtagelse af denne drik med måde hjælper med at stabilisere tarmene, genoprettelse af dens mikroflora. Det er nyttigt for mave, lever, nyre og milt. Frøene indeholder vitaminer, A, D, E, mineraler såsom kalium, magnesium, phosphor, jern, calcium og svovl. Dens naturlige ingredienser gøre musklerne mere fleksible. Generelt er det med til at styrke immunforsvaret og giver livlighed. Derfor anbefales, egyptiske gul te at drikke med tab af styrke og svaghed under angreb. Det hjælper med kold og bronkitis, som har expectorant egenskaber, som er overlegne i forhold til nogen produkter. Han er også et glimrende middel til at slukke tørsten. frø spirer, rengøres og desinficeres nyrer, lever og blod. Efter undersøgelser foretaget af det europæiske forskersamfund på fytoterapi frø blev opført på listen over stoffer til behandling af diabetes og reducere kolesteroltallet.

smag

Eksperter har forskellige meninger smagen af te, men er enige om, at det er unikt. Lugten af noget af det minder om vanilje, den anden - muskatnød, tredje - ingefær, og nogen - en skarp ost.

Brygning egyptiske gul te?

Den berømte metode "i russiske" teblade kan ikke lide at Helby. Denne te bør være forberedt ordentligt. Hårde frø ved blot brygget med kogende vand vil ikke opgive sin farve, smag og aroma. Derfor er de nødt til at simre i cirka 15 minutter. Frø, når madlavning begynder at spinde og gradvist afsløret, hvilket giver vand, smag og farve. Afhængigt af hvilken slags fæstning te, du ønsker, er antallet af frø taget. I gennemsnit en kop drink krævede 1-1,5 skeer.

Også egyptiske gul te kan brygges på en anden måde. To teskefulde frø kogt vand og lad i 7-8 minutter. Viljen te viser et karakteristisk gul farve. Denne madlavning metode er nemmere, men smagen vil være ringere end brygget drik. Te kan du tilføje honning, kanel, citron eller ingefær. Mange mennesker kan lide at brygge egyptiske gul te er ikke vand, og mælk.

mangler

Den største ulempe ved drikken er, at efter dets anvendelse bliver malurt sved lugt. Men dette er en midlertidig effekt, der hurtigt passerer. I en knivspids, kan du tage et brusebad på alle tidspunkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.