Mad og drikkevarerTe

Te "lisma": en gennemgang og feedback

Te er den mest populære drik i verden. De var glade for at nyde både børn og voksne. En positiv effekt af te på sundheden hos sine fedt-brænding og anti-aging egenskaber kender alle. Det er en alsidig drik: det hjælper at varme op om vinteren og om sommeren fint sparer fra tørst. I denne artikel vil vi overveje i detaljer "lisma" te, hans forskellige synspunkter og anmeldelser om det.

Lidt historie

Alle husker den berømte krise i 1998 , i Rusland. Købekraften af størstedelen af befolkningen er faldet drastisk, og priserne er steget lige så kraftigt. I Rusland, te var altid en af de mest elskede og populære drikkevarer, og selvfølgelig kan folk ikke bare opgive den sædvanlige te drikker. De begyndte bare på udkig efter et velsmagende produkt, som ikke vil forårsage stor skade på deres pengepung. Heldigvis er denne drik fundet. De blev "lisma" te, som producenten er virksomheden "maj".

Denne drik var fremragende værdi for pengene, så jeg henledte størstedelen af befolkningen. Derudover har selskabet givet et stort udvalg af te :

  1. Ceylon.
  2. Indisk.
  3. Kinesisk grøn.

En række forskellige varianter, overkommelig pris, fremragende kvalitet - det var nødvendigt for folk i den vanskelige finansielle periode. Derfor, "lisma" te hurtigt vundet popularitet i markedet.

Hvordan til at indsamle te?

Kvalitet - en af de vigtigste faktorer, der fanger opmærksomheden hos køberen i udvælgelsen af te. "Lisma" Producenter tilbringe en særlig procedure for kvalitetskontrol af te. Repræsentanter for virksomheden er til stede lige på plantagerne i samlingen af råvarer. drik produktion udføres i overensstemmelse med alle internationale standarder. Derfor kan forbrugeren være sikker på, at det ville købe en rigtig kvalitetsprodukt.

Fakta du behøver at vide om te "lisma"

Hvis du stadig ikke har valgt den foretrukne form for te, disse er et par fakta kan hjælpe afgøre valget af:

  1. Te "lisma" indsamlet på indiske og Ceylon plantager, så det er 100% høj kvalitet.
  2. Te sker udelukkende ved hjælp af moderne europæisk teknologi (IMA, Teepack, Bestrom og andre).
  3. Produktionen af denne drik miljøvenlige og ikke skadelige for naturen. Produktet indeholder naturlige stoffer, som har en positiv effekt på sundheden.
  4. "Lisma" - er en certificeret te, der med succes har bestået den russiske center for prøvning og certificering.
  5. På emballagen er altid til rådighed te emballage dato og udløbsdato, som er en anden garant for kvaliteten af drikken. Te "lisma" del af din lægger ikke skjul - alle rettet på pakken, som også bekræfter integritet og ansvar producenterne.
  6. Bruges speciel emballage, der gør det muligt at holde drik frisk op til tre år uden at skade dens kvalitet.
  7. Producenter er altid villige til at lytte til feedback, tips og forbrugernes ønsker, så emballagen Set hotline nummer. Hvis forbrugeren har identificeret en mangel eller overtrædelse, er det vigtigt at straks rapportere det, og på ingen tid vil de alle blive elimineret.

Alle disse kendsgerninger viser, at producenten af te "lisma" bekymrer sig om deres kunder, de er altid klar til at tage kontakt, forsøger at udvikle sig og glæde dig med en lækker og aromatisk drik.

Som beskrevet af den te "lisma" producenten?

"Lisma" - er et unikt produkt i sin kategori, men det er til rådighed for størstedelen af befolkningen. Kvalitet og pris er perfekt kombineret. Denne drik kan drikkes varm eller kold, hjemme eller på arbejde, i morgen eller aften, med eller uden sukker: i enhver situation te "lisma" - det er en rigtig god idé.

Desuden er producenter med særlig vægt på den emballage te. Firma "May" er godt klar over, at udseendet af produktet er lige så vigtig for køberen, samt dens kvalitet. Der er ikke noget du kan gøre ved det, som de siger, mødes på tøj. Det er grunden til te "lisma" udviklet en særlig lyst emballage design, og en behagelig overraskelse i købers: brochure med interessante opskrifter, historier, anekdoter, horoskoper og meget mere.

Derudover er der er mange sorter af te "lisma", så alle kan vælge selv den smag, som er behagelig for ham.

Hvilken slags kvaliteter og typer af denne drik er en producent, vi overveje yderligere.

"Lisma" med smag af naturlig frugt

Te "lisma" poser med smag af bær - det er noget, der vil bidrage til at genoprette en følelse af duftende og solrig sommer, selv i den koldeste vinter aften.

De teposer tilføjet stykker af naturlige frugter og bær, med alle deres nyttige egenskaber. Resultatet er en klassisk "lisma" te: stærk med jordbær og vanille smag, som ikke efterlader nogen ligegyldig.

Ud over stykker af naturlige frugter og bær, der frugt blade tilføjet til te, når brygges der giver drikken en speciel smag og en positiv effekt på kroppen: hjælp vågne op og øge vitalitet. Denne type af te er perfekt til søvnig om morgenen, når det er så du ikke ønsker at kravle ud af en varm seng og gå et sted.

I hvert slurk te med frugtstykker føler et stykke sommer, stemningen stiger og ønsker at gøre store ting. Prøv nye "lisma" te smag af naturlig frugt - og du vil føle en eksplosion af energi og et boost af energi til hele dagen.

"Lisma Chinese Green"

Grøn "lisma" te indeholder en stor mængde af vitaminer og mineraler til organismen. Denne drik normaliserer stofskiftet og giver energi. Start dagen med en grøn kinesisk te "lisma", vil du føle munter, frisk og ung! Hver dag vil være fyldt med lyse indtryk og følelser.

I en kasse, hvor te er solgt "lisma", 100 tasker eller 25. Og hvis du foretrækker et ark, emballering af kinesisk grøn te - 90 gram af dette produkt.

"Lisma Ceylon Duftende"

"Aromatiseret Ceylon" te købte medium er første klasse. Den har en gennemsigtig infusion, syrlig smag og delikat smag. Denne drik har en styrkende effekt på kroppen. Denne te er valgt energiske og motiverede mennesker, sande kendere af klassisk Ceylon produkt. Start morgenen med en forfriskende kop te "lisma Ceylon duftende" og være sikker på dig selv og din fremtid!

Hvis du vælger en te blad, er det pakket med 100 gram pr pakke, hvis tasker - 25 poser.

"Lisma indiske Stærk"

Denne type te er kendt for sin styrke og aroma. Det har en meget lys infusion og smag. Fans af klassisk sort stærk te vil sætte pris på alle fordelene ved "indiske Hard" fra "lisma". Denne drink perfekt puster nyt liv og toner, så efter en formiddag kop af din dag at være lyse og mættet.

Som pakket teblade "Lisma Strong"? 300 gram, 250 og 100 - sådanne muligheder, der tilbydes forbrugeren. I stablet pakke "Indiske stærk", som regel 25 poser.

"Lisma indiske Invigorating"

Denne drik er baikhovi granuleret te første klasse. Blade for sin produktion høstet på plantager i det nordlige Indien, i Assam. At indsamle reelle kvalitet te blade, er det nødvendigt at stige til en højde på 600 meter.

Af produktets titel er det klart, at det er helt puster nyt liv og giver energi til hele dagen. Denne drik har stærk infusion af smag og udtryksfuld.

Granuleret te er pakket med 90 gram per pakke.

positive anmeldelser

Te "lisma" har en temmelig modstridende anmeldelser. Men det er ikke overraskende. Efter alt, hvor mange mennesker, så mange meninger. Jo mere, at te valg - det er subjektivt.

Det vigtigste positive aspekt, der henleder alle forbrugere er selvfølgelig pris. Denne faktor - en klar fordel af te "lisma" før alle andre mærker på markedet i dag.

En anden positiv kvaliteten af en række forskellige varianter og sorter. Dette punkt er også tilskyndet en betydelig del af de drikke fans. Uanset hvilken vare du kan elske (sort, grøn, frugt, stærk) te "lisma" vil give dig et stort udvalg.

Dejlig lys emballage og indlægssedlen - det er også et lille plustegn. Uanset hvad det var, men mens te er meget rart at læse nogle interessante te historie, recept eller rådgivning. Dette, mange forbrugere også betalt opmærksomhed.

Nå, den vigtigste indikator - smagen. De fleste mennesker, der har prøvet "lisma" te, tilfredse. Denne drik har en rig smag, behagelig aroma, perfekt slukker tørsten hurtigt forseglet. Hvad der ellers er brug for en dejlig aften med en kop te?

negative anmeldelser

På trods af en række positive tilbagemeldinger fra de fleste kunder, negative kommentarer om te "lisma" som det er.

For eksempel vil nogle forbrugere tror, at produktet før os er for stærk, bitter, astringerende smag. Der er endda dem, der hævder, at der er en masse af farvestoffer. Denne kendsgerning er ingen måde at kontrollere. Producent af ikke angive eventuelle farvestoffer. Tværtimod på pakken viste, at sammensætningen af drikken indeholder kun kvalitet te blade og intet mere.

Med hensyn til den bitre eller astringerende smag, det er en personlig mening af hvert. Smagen og farven af kammerater der.

konklusion

I denne artikel undersøgte vi i detaljer, hvad der udgør "lisma" te, diskuterede sine grundlæggende typer, samt positive og negative momenter. Utvetydig mening om smagen af produktet fungerede ikke. For at finde ud af med sikkerhed denne lækre drink eller ej, og om eller ikke at købe det, er det stadig nødvendigt at tage en chance og en gang købt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.