SundhedPræparater

"Distreptaza": instruktioner til brug af stoffet, en beskrivelse af

Inflammatoriske sygdomme i bækken organer er almindelige. Ikke alle mere retfærdig sex i en fart at se en læge og få en passende behandling. Konsekvensen af en sådan forsømmelse deres helbred bliver dannelsen af sammenvoksninger.

Indtil for få årtier siden scarry proces kunne kun fjernes ved operation. Dette i sig selv er en Provocateur sammenvoksninger vækst. Nu er dette problem passe andet. Denne artikel vil fortælle dig, hvad "Distreptaza". Guide prisen på medicin - alt dette vil blive præsenteret for din opmærksomhed.

Hvad medicin er lavet?

Om "Distreptaza" forberedelse guide siger, at dette antitrombotisk middel, der kan have anti-inflammatorisk og løse handling. Medikamentet udtømmes i form af suppositorier til rektal indgivelse. Aktive ingredienser af lægemidlet er streptokinase og streptodronaza. Som hjælpekomponent tjener paraffin.

Medicinen er solgt til ti stikpiller i en enkelt pakke. Carton pack - lyserød og hvid. Straks givet et handelsnavn - "Distreptaza". Instruktioner til brug til stede i hver pakke. Udgifterne til medicin er i intervallet fra 650 til 800 rubler per pakke.

Indikationer for brug af stoffet

Hvilke oplysninger har forbrugeren om "Distreptaza" forstås manual? Resumé rapporterer, at stoffet bruges som supplement til korrektion af inflammation og sammenvoksninger i bækkenet.

Kvinder tildelt bruge stoffet efter at have lidt metritis, adnexitis, salpingitis. Den anvendes umiddelbart efter kirurgi (laparotomi, laparoskopi, kejsersnit).

Rektale suppositorier kan administreres med betændelse i hæmorider, fistel, cyste haleben. Mænd anbefales medicin efter operationen på kønsdelene og prostata.

Tjek den information,

Før du bruger stoffet instruktioner "Distreptaza" for dens anvendelse, må blive alvorligt undersøgt. Særlig opmærksomhed skal rettes mod information om kontraindikationer.

Lægemidlet ikke gives til børn. Desuden bør det ikke bruge ammende kvinder og vordende mødre. Ved udpegelsen af lægemidlet efter kejsersnit bør tage fat på spørgsmålet om sin opsigelse et par dage. Det stof er ikke tilladt at bruge på åbne sår og postoperative sømme. Medicinen er kontraindiceret i tilfælde af overfølsomhed over for dens komponenter, herunder ekstra komponenter.

Stearinlys "Distreptaza": angivelse af anvendelsesformål

Som du allerede ved, beskriver de værktøjer, der er tilgængelige i form af stikpiller. Stearinlys har brug for at blive indført i endetarmen. Inden da, bør vaske hænder grundigt. Det er ønskeligt at tømme tarmen. Hvis inden for et par dage, du ikke har en stol, sørg for at bruge afføringsmidler. Ellers effekten af narkotika er ikke det samme som vi gerne ville.

Lægemidlet gives til patienter på et akut stadium af inflammation og alvorlige symptomer 1 suppositorie tre gange om dagen. Efter tre dage, du har brug for at skifte til en anden metode til påføring. Fra dette tidspunkt brug en stikpille om dagen i tre dage.

Hvis patologi har nogen komplikationer, og finder sted i den sædvanlige form lægemidlet givet ved 1 suppositorium to gange dagligt. Efter tre dage, skal du gå til indførelsen af et enkelt lys. Sådanne ordninger holde en anden 4 dage. Den gennemsnitlige varighed af behandlingen er 5-10 dage.

læger ofte valgt individuel modtagelse kredsløb. En sådan terapi ville være mest hensigtsmæssigt, fordi din læge er opmærksom på problemet og tage hensyn til de vigtigste klager.

Hvordan virker medicinen?

Du ved, som rapporteret på lægemidlet "Distreptaza" instruktion. Anmeldelser er også værd at udforske før brug. For det meste de er positive.

Virkning af lægemidlet er beskrevet som følger. Et aktivt stof - streptokinase - er et enzym, der kan have en Løsning handling. Det fjerner blodpropper, blodpropper og fibre. Den anden komponent - streptodronaza - virker som et anti-inflammatorisk middel. Den aktive ingrediens fremmer resorption af pus og døde celler. I dette tilfælde er det normale (sunde) epitel ikke påvirket. De fleste af de mere retfærdig sex efter behandling sluppet af sammenvoksninger, som ofte forårsager smerte, sygdom, svigt af menstruationscyklus og infertilitet.

Kun nogle forbrugere siger, at strukturen har forårsaget dem bivirkninger. Normalt er de som allergi, hypertermi. I sjældne tilfælde er der risiko for blødning. Det er derfor, det er ikke nødvendigt at bruge selvmedicinering. For aftaler, skal du kontakte din læge.

konklusion

På præparat "Distreptaza" instruktion oplyser, at dens effektivitet er større, når det administreres tidligt. Undgå ardannelse og sammenvoksninger er meget lettere end at behandle dem i lang tid. Kvinder rapport, at selv med uforbederlig sammenvoksninger lægemiddel viser god effekt. Du kan købe det i næsten hvert apotek netværk uden en recept fra en læge. Dog er læger opfordres til at rådføre sig med en specialist, før du bruger stikpiller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.