LovStat og lov

Dacha amnesti - hvad er det? Fornyelser dacha amnesti

Så i dag er vi interesserede i såkaldte dacha amnesti. Hvad er det? Hvad er de muligheder, det giver for befolkningen? Det bemærkes, at i øjeblikket i lovgivningsprocessen systemet betydeligt gøre livet lettere for alle borgere. Især dem, der bruger de villaer og bygninger på landet. Privatisering dem har altid været betragtet ganske problematisk øjeblik. Men med al den dacha amnesti det er blevet meget lettere. Hvad skal du være opmærksom på borgere i Rusland? Hvad er plusser og minusser er i vores nuværende system?

definition

Dacha amnesti - hvad er det? Dette spørgsmål er mest interesseret i jordejere. Især dem, der har besluttet at privatisere. Det er allerede blevet sagt, komme på jorden er meget problematisk i opførelsen af ejendommen. Men med den dacha amnesti Denne proces er noget lettere.

Sagen er, at det er en ændring af den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation. Det fungerer på den føderale lov №93 "om ændring af flere retsakter på spørgsmålene om registrering i en forenklet form af borgernes ret til fast ejendom." Den blev oprindeligt vedtaget i 2006, den 1. september. Siden da, jord og bygninger af privatiseringsprocessen det er forenklet.

Dacha amnesti - hvad er det? Det er en form for støtte til ejere af jord og hytter. Dette er en unik proces accelerator. Nu privatisering udvider mindre papirarbejde og mindre tidskrævende.

udvidelse

Imidlertid er loven konstant forandring siden 2006. Og på samme tid, det skete en udvidelse af dacha amnesti. I øjeblikket, vil det være i kraft indtil 2020. Men i nogle tilfælde, korrektionen finder, sted kun indtil 2018.

Det vides ikke, om ikke at forny dacha amnesti efter fristens udløb. Men før dette blev gjort. Takket være denne proces, som det er blevet sagt, de nuværende og kommende ejere af jord kan ansøge om bygninger og jord til privat ejerskab. For staten er det ikke så slemt - fordi så borgerne bliver nødt til at betale skat på jord.

Den seneste udvidelse dacha amnesti marts blev 1 2015. Mere specifikt er det nu op til udgangen af 2020 (indtil den 31. december inklusive), har borgerne ret til et forenklet system til privatisering af jord. Men der er involveret i denne proces, kun jorden, der er i en række forskellige fællesskaber: havearbejde, havearbejde, land. Ellers vil du blive engageret i registrering af dokumenter kun indtil den 1. marts 2018 (dacha amnesti udvidet til 2020 inklusive). Sådanne vilkår er i øjeblikket i Rusland. Som allerede nævnt, er det uvist, hvor lang tid vil forny vores aktuelle ændring. Men faktum er - dacha amnesti til gavn for processen med at få jord i privat eje.

Af den måde, hvis vi taler om privatisering af bygninger i områder, der indtil 2018 (at være helt nøjagtig, indtil den 1. marts), kan du udføre dokumenter på bygninger og konstruktioner, som kræver en særlig tilladelse. Men med kontrakt på ubestemt tid brug proces er muligt inden udgangen af 2020. Sådanne restriktioner er i øjeblikket i Rusland.

Hvem kan deltage

Hvem har ret til at bruge vores nuværende korrektion? Efter alt, ikke alle har denne mulighed. Erklærede et par scenarier. Dette er, når:

 • borgere har en lejekontrakt på jorden;
 • personen har en kontrakt på ubestemt arealanvendelse;
 • hvis webstedet er på det område i et fællesskab;
 • når lejekontrakten / permanent brug på byggeriet.

Derfor, hvis du har jord i privat eje, men det er ikke privatiseret struktur, kan du drage fordel af vores nuværende ændring. Det er blevet sagt - dacha amnesti forlænget til 2020. Med få undtagelser, er den periode, reduceres til 2 år.

vilkår

Vores dagens ændring - er, som vi fandt ud, en slags accelerator papirarbejde. Og på jorden, og i bygninger på stedet. Men hvor mange vil nu fortsætte privatiseringsprocessen?

Den nøjagtige dato du ingen vil sige. Efter alt, ikke alle vender hurtigt at indsamle de dokumenter at starte processen. Men et gennemsnit af alle tager omkring 2-2,5 måneder. Efter konverteringen til Companies House, vil du blive bedt om at vente på den endelige beslutning om privatisering i måneden (eller 30 dage, for at være præcis). Men det er ikke alt.

Desuden bør du bruge lidt tid til at samle alle de nødvendige papirer. Hvis du beslutter at deltage i privatiseringen af huset eller haven, vil bestemt tidspunkt blive brugt på arbejdet i evaluator. I tilfælde af tab eller forringelse af dokumenter bliver nødt til at vente lidt, også. Derfor er det en periode på 2,5 måneder anses for at være acceptabel. Men hvis du ikke overveje omkostningerne ved indsamling og udarbejdelse af dokumenter, bør den direkte løsning af registrering Afdeling vente længere end 30 dage. Hurtigt, nemt og meget bekvemt.

eventuelle vanskeligheder

Blev dacha amnesti udvidet i 2016? Nej. Nu er der alle tidligere vedtagne ændring. Og de gælder for disse grupper af ejere eller potentielle ejere af jorden indtil 2020 (eller 2018, det hele afhænger af din situation). Selv om det er ukendt, om ikke at forny dacha amnesti. Det er ikke så stort et problem for dem, der allerede har besluttet på udformningen af et websted med bygninger i ejendommen. Hvilke vanskeligheder du kan støde på?

Den første ubehagelige øjeblik - er manglen på ejerskab dokumenter. Eller nogle andre værdipapirer, der bekræfter retten til at bruge grunde og bygninger. Nogle gange for at få eller at gendanne dem er meget problematisk.

Den anden og mest almindelige tilfælde - Rosreestra ikke foreligger nogen oplysninger om landet. Derfor er det nødvendigt at begynde at udføre den såkaldte grænse område, og derefter sætte den på matrikulære registrering og få titlen pas. Og først derefter kan vi tænke på privatisering fuldt ud.

Også værd at bemærke er, at hvis du beslutter at få et hus eller sommerhus i ejendommen, så prøv i første omgang at resultere i opbygningen af acceptabel type bolig. Registrering på dacha amnesti, men forenklet, men det indebærer ikke nogen ændringer af evalueringen af strukturer og bygninger. Det er umuligt at blive privatiseret Hus anerkendt ubeboelige.

I nogle tilfælde er det muligt at konstatere manglerne i dyre. Og ikke i tide. Til opmåling og evaluering kommer til at betale. Hvis du ikke har næsten ingen dokumenter med den begrundelse (de blev tabt eller beskadiget), bliver nødt til at betale for restaureringen. Sådanne problemer normalt ikke forekomme, hvis alle papirer i orden.

I overensstemmelse hermed blandt ulemperne er nogle gange muligt at notere varigheden af proceduren. I gennemsnit som du har set, for privatiseringen det tager omkring 2,5 måneder. Men hvis du arrangerer den matrikulære pas til jorden (nul), såvel som tilbringer en grænse, kun disse 2 procedurer kan tage cirka seks måneder.

dokumenter

Må dacha amnesti forlænges ud over 2020? I øjeblikket ingen. Og indtil videre, ingen indgående drøftelse af sagen der. Derfor er det nødvendigt at skynde sig med privatisering af jord. Til at starte du har brug for en specifik liste over dokumenter. Du skal indsende originaler og kopier af dem. Dacha amnesti kræver:

 • Pas på alle personer, der er involveret i processen;
 • opløsning af værgemål for registrering af ejendommen (hvis der er mindreårige blandt ejere);
 • matrikulær planer for grunde og bygninger;
 • eventuelle dokumenter, der bekræfter retten til at anvende jorden;
 • registreringsattest af jorden;
 • betalingssystem, der bekræfter betaling for registreringsafgift (på byggeri og jord separat).

I princippet ingen problemer med samling af dokumenter der. Endvidere er den ovenstående liste over dokumenter anvendes på en specifik anvendelse. Og alt dette leveres til Companies House. Alternativt kan du bruge MFC eller Rosreestra. Vi kan kun få et certifikat af ejendomsrettigheder inden for en bestemt tid. De vil ringe til dig, når de ansøger om privatisering.

hvordan man kan betale

Lov om dacha amnesti omfatter en forenkling af processen med at få lovlig privat ejendomsret til jord og bygninger og strukturer på det. Men ingen har ophævet staten gebyr. I dette tilfælde bliver du nødt til at pådrage sig visse udgifter. De er afhængige af, hvad du vælger at privatisere. Dacha amnesti - hvad er det? En korrektion data er ikke kun fordele, men også nogle af de funktioner!

Sagen er, at for registrering af ejerskab af jord bliver du nødt til at betale 350 rubler. Denne regel gælder for 2016. Men når det kommer til sommerhuset eller en anden struktur, mennesker har behov for at betale 2 000. Og den faktiske betaling for hver bygning. Så hvis du privatiziruete på dacha amnesti jord med et hus i summen bliver nødt til at betale 2350 rubler. Ikke for meget, men om disse betalinger skal huskes. Uden dem, er registreringen af ejendomsrettigheder ikke finde sted. Statens pligt - en obligatorisk betaling. Bemærk: Hvis du har brug kun privatiseringen af de originale betalingsdokumenter.

Anmeldelsen / ansøgningen

For at formalisere ejerskab af jord og bygninger på det, fra de fremtidige ejere skal udfylde en særlig blanket. Dacha amnesti forenkler privatiseringsprocessen, men som borgerne i papirarbejde helt befriende. I en erklæring (eller erklæring) nødt til at give nogle oplysninger om den registrerede ejendom. Husk, hvis du ordentligt udfylde dette dokument, du har al mulig ret til at nægte registrering. Desuden er det et retsgrundlag for en fuldstændig afbrydelse af privatisering. Igen, vil du være i stand til at genoptage processen, men med den fornyede forelæggelse af dokumenter og udfylde ansøgningen.

Som anført i erklæringen? Uden at fejle der skal være oplysninger om den fremtidige ejer (pas), adresse grunde og bygninger, materialer, ydervægge, ejendommen område, antal etager i hjemmet, for at oprette forbindelse til de forskellige kommunikationer. Hvis du gjorde noget forkert, bliver du nødt til at udfylde i begyndelsen. Normalt er ingen exit gebyrer ikke organiseret til kontrol. Alle data er Rosreestra. Derfor er det i disse organer vil blive gjort Revider dine oplysninger.

matrikulære plan

Lov om dacha amnesti forenkler jordlodder og villaer privatiseringsprocessen. I nogle tilfælde vil du ikke anmode om matrikulære plan eller struktur. Men det er ikke de mest almindelige tilfælde, men de stadig forekomme. Så når du ikke kan lave en matrikulære plan? Det er de tilfælde:

 1. Når det kommer til den jord afsat til haven eller dacha. I denne konstruktion skal det bygges, hvis tilstedeværelse bekræftes af indgåelse af bestyrelsen for non-profit organisation om det.
 2. Desuden bør du ikke bekymre dig, når landet tidligere var blevet registreret og medtaget i Rosreestr. Hvis der foreligger data på stedet i denne tjeneste, er matrikulære pas ikke påkrævet. Du vil ikke kræve det.
 3. Det sidste scenarie - er opførelsen af en bygning, der ikke kræver formelle forsikringer og byggetilladelser. Kun her du skal huske er, at du nødt til at vise et dokument, der kan bekræfte placeringen af bygningerne i jord.

Det vides ikke, om udvidelsen af den dacha amnesti vil blive afholdt. Det er blevet sagt, at mens ingen oplysninger om processen ikke er. Derfor er det nødvendigt at skynde sig med papirarbejdet. Hvis du kender alle de elementer i processen, er det muligt at privatisere ejendommen uden problemer.

systemets fordele

Hvad godt kan være afledt af vores nuværende ændringer af lovgivningen? På de mangler og faldgruber nævnt. Men i virkeligheden er det ikke så enkelt. Det er ikke så mærkeligt borgere spekulerer på, om udvidelsen af dacha amnesti eller ej.

Først blandt de store fordele frigive tid udgifter. Processen med registrering af ejendomsret til bygninger og steder er stærkt reduceret.

For det andet, den næsten fuldstændige mangel på papirarbejde. Derfor er mange mennesker ønsker at dacha amnesti blev forlænget efter 2020. Efter alt, du har brug for et minimum af en række dokumenter. Saml dem er ikke så svært, som det ser ud. Nu er det nok til at appellere til MFC'en. Dette er i tilfælde af registrering Afdeling køen. Multifunktionelle centre - en win-win, men i dette tilfælde, behandling af dokumenter tage længere tid.

For det tredje, release legalisere faciliteter hurtige rejst på webstedet. Kun nogle få dokumenter - og der er ingen frygt for de ulovlige handlinger. Her er en nyttig dacha amnesti. Registrering af privat ejendom, udtrykt ved jord eller bygning i området, og nu vil ikke tage meget af din tid.

Som du kan se fra vores nuværende procedurer generelt nogle plusser. De vigtigste ting - at forberede sig på forhånd. Bemærk - i 2016 udstedt nogen certifikat af titel til jord eller ejendom, og en attest fra Unified statens register. Hun ubestemt handling. Af den måde, udvidelse af den mulige amnesti efter 2020. Det er allerede sket flere gange. Det anbefales dog at fremskynde registreringen af ejendommen, hvis du har ikke-privatiserede jord. Må dacha amnesti udvidet? Dette spørgsmål er allerede blevet besvaret. Nu kan vi kun vente.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.